BLACKBOX Audio Video Show 2023

blackboxshow

Επαγγελματίας
Μηνύματα
270
Reaction score
1.566
Πήρα στα χέρια μου το τελευταίο τεύχος και δεν μπορώ να μην το σχολιάσω. Γιατί οι φωτογραφίες από την έκθεση είναι τόσο χάλια; σκοτεινές, χαμηλής ανάλυσης, όλες με μια απόχρωση να μην πω τη χρώμα....ο γιος μου με το κινητό έβγαλε πολύ καλύτερες. γιατί τέτοια απαξία για το περιοδικό; γενικά οι φωτογραφίες του περιοδικού είναι πολύ κακες και σκοτεινες. Ανικανότητα; αδιαφορία; άγνοια; α μη τι άλλο θα έπρεπε μια έκθεση που διοργανώνει το περιοδικό να την παρουσιάζει στο τεύχος του με τον καλύτερο τρόπο και όχι με φωτογραφίες ποιότητας του 80. Και είναι όλο το φωτογραφικό υλικό του περιοδικού υ έτσι. Ένα περιοδικό πρέπει να έχει φως μέσα. Να ανοίγει το μάτι σου και όχι να είναι καταθλιπτικο. Καλά τα κείμενα αλλά το πρώτο που πιάνει το μάτι είναι οι φωτογραφίες. Μια ματιά σε ξένα περιοδικά θα σας δείξει τι δρόμο γιατί ο δρόμος που διαλεξατε δεν βγάζει μακρυά.
Έχετε δίκιο για τις φωτογραφίες. Δεν είναι ούτε ανικανότητα, ούτε αδιαφορία, ούτε άγνοια (βαριές κουβέντες). Υπάρχει και το λάθος στην εξίσωση, και δυστυχώς λάθη γίνονται.. και γίνονται εκεί που δεν πρέπει τις περισσότερες φορές. Ας μην μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες, τώρα δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία.
Όσον αφορά την σύγκριση με περιοδικά του εξωτερικού, καλά τα λέτε αλλά να θυμίσω ότι η αγορά (επαγγελματίες) του εξωτερικού, στην οποία απευθύνονται αυτά τα περιοδικά, έχει εντελώς διαφορετική δυναμική και λογική (για να το πω ευγενικά) από την εγχώρια αγορά μας.
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.665
Μηνύματα
2.869.385
Members
37.943
Νεότερο μέλος
triantafyllos1969
Top