Blu-Ray με Ελληνικούς υπότιτλους

Reaction score
59
Απάντηση: Blu-ray με ελληνικους υποτιτλους !!!

Κυκλοφορουν 21/5/2009 απο την ODEON

THERE IS SOMETHING ABOUT MARY

THE LONGEST DAY

REVOLUTIONARY ROAD

Reaction score
0
Γνωρίζει κανείς αν το blueray: Sweeney Todd με τον Johnny Depp και το Dark Knight απο το play.com έχουν ελληνικούς υπότιτλους??

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Re: Blu-ray με ελληνικους υποτιτλους !!!

Γνωρίζει κανείς αν το blueray: Sweeney Todd με τον Johnny Depp και το Dark Knight απο το play.com έχουν ελληνικούς υπότιτλους??
Δυστυχως δεν εχουν ελληνικους υποτιτλους.Το sweeny Todd εχει υποτιτλους σε 17 γλωσσες-το Dark Knight σε 14 αλλα οχι ελληνικα-τρομερο ε;;

Reaction score
0
Κρίμα και είναι τρομερές ταινίες.. Θα ήθελα να τις εντάξω στη συλλογή μου.... Αμάν αυτό το πράγμα με τους ελληνικούς υπότιτλους στα Blueray... Και μετά σου λένε για πειρατεία....

Reaction score
2

Το Dark Knight π.χ. έχει κυκλοφορήσει εδώ, εάν φυσικά εννοεέτε το "απ'έξω" λόγω τιμής, το είχα δει στα MediaMarkt με 25€ και το είχα πάρει από το videosun 32.70. Τώρα το έχουν 29,90.

Reaction score
3

Το Dark Knight στο Play.com ΣΗΜΕΡΑ έχει 19,49 delivered.
Όσο αυτοί οι γκίοζηδες έχουν διπλές τιμές, τα ευρώ μου δε θα τα δουν.
Με συσκευές τύπου DUNE δεν υπάρχει πλέον και πρόβλημα με τους υπότιτλους.

Reaction score
59

UNDERWORLD: THE RISE OF THE LYCANS

26/5/2009 απο την SONY

Reaction score
0
Να ρωτήσω όμως παιδιά και συγχωρέστε με αν είμαι σε λάθος μέρος, για ποιο λόγο τα bluray που υπάρχουν στο play.com και γενικότερα εκτός Ελλάδας, όπως αναφέρθηκε πιο πάνω πχ το dark knight δεν έχουν ελληνικούς υπότιτλους ενώ το dark knight που κυκλοφορεί εδώ έχει?? Δεν θα έπρεπε όλα τα blueray region 2 να έχουν όλα τα ίδια χαρακτηριστικά??

Reaction score
152

προσφατα τσιμπησα απο ebay:WATER HORSE LEGEND OF THE DEEP με ελληνικα μονο με 10 λιρες!!!!

Reaction score
62
Απάντηση: Re: Blu-ray με ελληνικους υποτιτλους !!!

Να ρωτήσω όμως παιδιά και συγχωρέστε με αν είμαι σε λάθος μέρος, για ποιο λόγο τα bluray που υπάρχουν στο play.com και γενικότερα εκτός Ελλάδας, όπως αναφέρθηκε πιο πάνω πχ το dark knight δεν έχουν ελληνικούς υπότιτλους ενώ το dark knight που κυκλοφορεί εδώ έχει?? Δεν θα έπρεπε όλα τα blueray region 2 να έχουν όλα τα ίδια χαρακτηριστικά??
Το ιδανικό θα ήταν να υπάρχουν όλες οι γλώσσες της Ε.Ε στα ευραπαϊκά BD. Η Ευρώπη μάλλον μας θεωρεί μικρή αγοραστική δύναμη, για να ενσωματώσει και τα Ελληνικά στα δισκάκια. Και δυστυχώς τα εδώ τα υποτιτλίζουν οι ελληνικές εταιρίες διανομής και τα χρυσοπουλάνε μετά....

Reaction score
0
Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό, οι έμποροι δεν θέλουν να χάνουν λεφτά και σίγουρα σε βάθος χρόνου θα υπήρχαν πολλές χιλιάδες παραγγελίες αν τα BD είχαν και ελληνικά, κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει, κάποια συμφωνία με τις εταιρίες διανομής στην Ελλάδα που πουλάνε σε τιμές Αραβικών Εμιράτων, κάποια ρήτρα, δεν εξηγείται αλλιώς γιατί οι υποτιτλισμοί έχουν ήδη γίνει από την έκδοση στους κινηματογράφους.
Τώρα, άμα είναι έξυπνοι και αφού διαφημίζουν το BD ως την επανάσταση στην ψυχαγωγία ας ενσωματώσουν τη δυνατότητα on-line πρόσβασης σε πρόσθετους υπότιτλους σε οποιαδήποτε γλώσσα και μάλιστα μέσα από τα official site των εταιριών παραγωγής. Δηλαδή πραγματικό BDlive και όχι μόνο παιχνιδάκια. Να ένα κίνητρο για να προωθήσουν τις πωλήσεις και φυσικά τον ανταγωνισμό.

Reaction score
59

THE FULL MONTY (BD)
BIG TROUBLE IN LITTLE CHINA (BD)

28/5/2009 απο την ODEON

Reaction score
0
από ό,τι φαίνεται, στην περίπτωση του BD φτιάξανε ένα προιόν που δε το χρειάζεται κανείς..
εσείς που ασχολείστε με το BD είστε πολύ λίγοι..
δεν βλέπω το λόγο να δώσω 30-40 ευρώ για μια ταινία με ελληνικούς υπότιτλους..

Reaction score
62

Όλο μ@λ@κίες βγαίνουν ή είναι η ιδέα μου???

Reaction score
2

Όλο μ@λ@κίες βγαίνουν ή είναι η ιδέα μου???
Δεν είναι μόνο η ιδέα σου, είναι και η ιδέα μας. :140:

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.818
Members
38.498