Blu-Ray με Ελληνικούς υπότιτλους

Reaction score
0
Απάντηση: Blu-ray με ελληνικους υποτιτλους !!!

Και μια ενημερωση.
Για να μην αγοραζετε τις ταινειες γιατι δεν τις κατεβαζετε παρανομα...δεν υπαρχει καπιος μεγαλος κινδυνος,,τουλαχιστων οχι στη ελλαδα..

Reaction score
49

Έθεσες το θέμα από μόνος σου.
Είναι παράνομο και είναι και σαφές.
Οτιδήποτε παράνομο προσπαθούμε να το φιλτράρουμε εδώ στο AVsite προς αποφυγήν οποιουδήποτε προβλήματος.

Ναι, υπάρχουν άπειρα «κατεβαστήρια» και ακόμα περισσότεροι χρήστες που τα χρησιμοποιούν. Το να τα βρει κανείς είναι εύκολο και σίγουρα δεν χρειάζεται να γίνει μέσα από αυτές τις σελίδες.

Σε ευχαριστούμε για τις ευγενικές προθέσεις σου, αλλά οι κανονισμοί του AVsite αποκλείουν τέτοια links.

Συγνώμη για την διαγραφή του επίμαχου τμήματος του μηνύματός σου, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο για να διορθώσω την κατάσταση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση και σου εύχομαι καλή συνέχεια στις σελίδες του AVsite, χωρίς επίμαχα links όμως!! :107:

Reaction score
0

ok...δεν το ηξερα,τωρα το εμαθα ομως...

Reaction score
59

TAKEN

NATURAL BORN KILLERS

He’s Just Not That Into You

Κυκλοφορουν 2/9/2009 απο την AUDIOVISUAL

Reaction score
59

ODEON - Κυκλοφοριες σε BLURAY Σεπτεμβριου 2009

7/9/2009

ROCKY 1-2-3
DRAGONBALL
RED HILL

22/9/2009

ROCKY 4-5
MASH

Reaction score
130

Πάντως εγώ έχω να πω ότι η audio visual μας την "έκανε" πάλι, χθές δύο video club που ρώτησα μου είπαν ότι έφεραν το "WATCHMEN" αλλά μόνο σε dvd.
Για το B.R δέν ήξεραν τίποτα, και η εταιρία είχε πει για 21/8 η κυκλοφορία του.

Reaction score
4

Πάντως εγώ έχω να πω ότι η audio visual μας την "έκανε" πάλι, χθές δύο video club που ρώτησα μου είπαν ότι έφεραν το "WATCHMEN" αλλά μόνο σε dvd.
Για το B.R δέν ήξεραν τίποτα, και η εταιρία είχε πει για 21/8 η κυκλοφορία του.
και όμως στο δικό μου club που έχει όλα και όλα 20 - 25 δισκάκια μπλου το έφερε και αυτό σε μπλου άρα μάλλον δεν φταίει η εταιρεία

έστω και για πρώτη φορά

Reaction score
130

Ο.Κ Παιδιά ευχαριστώ για την πληροφόρηση, θα το ψάξω κι΄ αλλού.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.561
Στο amazon έχουν ήδη βγεί σε blu ray δύο απο τις αγαπημένες μου ταινίες που θα ήθελα να έχω στη συλλογή μου, το braveheart και το gladiator. Η δεύτερη μάλιστα κυκλοφορεί και σε συλλεκτική συσκευασία. Υπάρχει περίπτωση να τις δούμε εδώ με Ελληνικούς υπότιτλους; Γνωρίζει κάποιος κάτι;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.328
Καλημέρα.
Ψάχνω το Top Gun που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο, αλλά δεν μπορώ να το βρω πουθενά. Το videosun το εμφανίζει σαν διαθέσιμο, αλλά στην πραγματικότητα δεν το έχει. Καμμιά ιδέα?
Γιάννης

Reaction score
59
Απάντηση: Re: Blu-ray με ελληνικους υποτιτλους !!!

Καλημέρα.
Ψάχνω το Top Gun που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο, αλλά δεν μπορώ να το βρω πουθενά. Το videosun το εμφανίζει σαν διαθέσιμο, αλλά στην πραγματικότητα δεν το έχει. Καμμιά ιδέα?
Γιάννης
με ελληνικους υποτιτλους υπαρχει εδω !!

http://allegro.pl/item721928436_top_gun_blu_ray_pl_lektor_i_napisy_sklep_w_wa.html

Reaction score
134
Καλημέρα.
Γιάννης
Για ενοικίαση ή για πώληση μιλάς?Για πώληση πάντως στο Metropolis του Περιστερίου που είχα πάει είχε πολλές κόπιες και μάλιστα τις έδινε σε προσφορά.Δεν θυμάμαι την τιμή να σου πω όμως.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.328
Καλά κύριε συντονιστά, που το βρήκες το Πολωνικό.... ebay???!!!!!!
R E S P E C T !!!!!!
Δυστυχώς όμως (από τη μετάφραση του Google), είχε ήδη πουληθεί.
@ Viper ... ναι για πώληση μιλάω. Αν μπορείς να μου βρεις μια άκρη θα σου ήμοθν ευγνώμων.

Reaction score
59
Απάντηση: Re: Blu-ray με ελληνικους υποτιτλους !!!

Καλά κύριε συντονιστά, που το βρήκες το Πολωνικό.... ebay???!!!!!!
R E S P E C T !!!!!!
O itas το βρηκε και μας ενημερωσε !!

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=70788

ΒΑΛΕ στο search top gun KAI θα σου βγαλει καμποσα αποτελεσματα να δεις αν υπαρχει καποιο διαθεσιμο !

Reaction score
1

Εγώ το πήρα από το fnac γύρω στις 6-7 Αυγούστου. Ίσως έχει μείνει κανένα.

Reaction score
134
Το Metropolis είναι πολύ κοντά σε μένα.Την προηγούμενη εβδομάδα που είχα πάει είχε 5-6 κόπιες του Top Gun.Για τιμή όπως σου είπα δεν θύμαμαι αλλά είχε αρκετά blu ray σε ένα σταντ και τα είχε σε προσφορά.

Επειδή αύριο μάλλον θα περάσω για κάτι που θέλω μπορώ να το κοιτάξω αν σε ενδιαφέρει.Για οτιδήποτε αν θέλεις στείλε μου pm.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός