Blu-Ray με Ελληνικούς υπότιτλους

Reaction score
59
Απάντηση: Blu-ray με ελληνικους υποτιτλους !!!

για οποιον/α ενδιαφερεται ειδα στο περιπτερο ολα τα bluray που εχει δωσει το HITECH με τιμη 4,5 ευρω εκαστο !

Reaction score
130

Το "solomon kane" ποια εταιρία θα το κυκλοφορήσει; Στα σινεμά δέν το θυμάμαι, μήπως βγαίνει κατευθείαν σε dvd και blu-ray;

Reaction score
59
Απάντηση: Re: Blu-ray με ελληνικους υποτιτλους !!!

Ερώτηση, γιατί έχω μπερδευτεί, τελικά το Band Of Brothers (Bluray) έχει Ελληνικούς υπότιτλους από το Amazon.co.uk, γιατί σύμφωνα με το http://www.blu-world.co.uk/en/Bluray.aspx?id=8458 έχει, αλλά πριν το παραγγείλω θέλω να είμαι σίγουρος.
Ευχαριστώ
ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ !!! :110:

το εχουν μπερδεψει με την εκδοση dvd που εχει και ελληνικους υποτιτλους !

Reaction score
0

Παιδια,εχω παραγγειλει απο το amazon.uk μια ταινια(πριν 2 βδομαδες),αλλα δεν εχει ερθει.
Θα περιμενω καμια δεκαρια μερες ακομα

Αν δεν ερθει στο ξαναστελνει δωρεαν η' οχι?
Αν ναι με ποια διαδικασια?

Reaction score
1

Ερώτηση, γιατί έχω μπερδευτεί, τελικά το Band Of Brothers (Bluray) έχει Ελληνικούς υπότιτλους από το Amazon.co.uk, γιατί σύμφωνα με το http://www.blu-world.co.uk/en/Bluray.aspx?id=8458 έχει, αλλά πριν το παραγγείλω θέλω να είμαι σίγουρος.
Ευχαριστώ
Επιβεβαιώνω κι εγώ πως δεν έχει Ελληνικούς υπότιτλους.

Reaction score
1
ΟΚ, γιατί ήθελα να το πάρω και σε Bluray, γιατί DVD το έχω.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το The Pacific πάντως πρέπει να έχει, ε?

Reaction score
59

06/06/2011 sony

CORALINE 3D

JUST GO WITH IT

GNOMEO & JULIET

THE TRUE STORY OF WESTLEMANIA

Reaction score
59

odeon 7/6/2011

A FISH CALLED WANDA

THE WARRIOR'S WAY

NEW YORK NEW YORK

GULLIVER'S TRAVELS

Reaction score
59

AUDIOVISUAL 22/6/2011

SUPERMAN 2
SUPERMAN 3
SUPERMAN 4

Reaction score
20
Να σας πω ρε παίδες..το bluray του Slumdog Millionaire έχει προβλήματα ή αξίζει να το αγοράσω?Θυμάμαι είχε γίνει ένας ντόρος με αυτό...

Reaction score
1

Να σας πω ρε παίδες..το bluray του Slumdog Millionaire έχει προβλήματα ή αξίζει να το αγοράσω?Θυμάμαι είχε γίνει ένας ντόρος με αυτό...

1080i, πετσοκομένο κάδρο και ήχος αλλού, γι αλλού...μακριά και 5 ευρώ αν το βρείς !

Reaction score
20
Re: Απάντηση: Re: Blu-ray με ελληνικους υποτιτλους !!!

τόσο κακό ε? χαχα.Πάντως δεν είναι ότι έχω και τον κορυφαίο εξοπλισμό αλλά για να το λες κάτι παραπάνω θα ξέρεις.Ευχαριστώ..

Reaction score
1

Φίλε Τζον δεν έχω κορυφαίο εξοπλισμό, το αντίθετο μάλιστα, έχω ότι ακριβώς μου χρειάζεται με λίγα χρήματα, ότι θα είχε ένας μέσος χρήστης για να απολαμβάνει τις ταινίες του...θέλω όμως τα χρήματα που έχω δώσει να πιάνουν τόπο με τις ανάλογης ποιότητας πηγές που είναι τα δισκάκια, κάποιον μπορεί να μην το πειράζει να χάνει κανένα κεφάλι, ή κανένα χέρι από το κάδρο που βλέπει, ή αν ο ήχος είναι αστα να πάνε, εμένα όμως με ενοχλεί να με θεωρούν οι ψιλικατζήδες, φύλαρχο στη ζούγκλα και πράττω ανάλογα.

Reaction score
89
πονεμενη ιστορια αυτο το σλαμντογκ!!!! ηταν το μπλου που ξεκινησε της αλλαξοκολιες η ακατονομαστη εταιρια!!! μεχρι κ στο χαιτεκ θυμαμαι οι αναγνωστες το τι ειχαν σουρει στις τελευτευες σελιδες αλλο πραμα!!! κ μιλαμε τοτε οσοι το χαν αγορασει ειχαν πληρωσει 40αρες κ 50αρες!!!! ΑΙΣΧΟΣΣΣ ετσι για να μη ξεχνιωμαστε!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.845
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo