Blue Ray η DVD με αναλογική πολυκάναλη έξοδο ήχου

Reaction score
1
Καλημέρα.

Έχω ενα 5.1 ενισχυτη yamaha με τα σχετικά ηχεία. Δυστυχώς λόγω παλαιότητας δεν έχει Dolby digital κτλ παρα μόνο dolby prologic οπότε το surround που εισπράτω σε ταινίες είναι πολύ κακό.
θα ήθελα να κάνω αναβάθμιση και όπως μου υπέδειξε συμφουρμίτης σε άλλο μου ποστ ψαχνω Blue ray η Dvd με πολυκάναλη έξοδο ήχου ώστε να κάνει αυτό την αποκωδικοποίηση και να το συνδέσω με τον ενισχυτή που έχει πολυκάναλη είσοδο.

Το μόνο που βρήκα είναι αυτο...
http://www.plaisio.gr/thleoraseis/home-cinema/dvd-player/Turbo-X-DV-HD200-DVD-Player-DVD8136.htm
Αλλά βλέπω ότι έχει μόνο Dolby digital και όχι DTS trueHD κτλ κτλ...
Κυρίως βλέπω ταινίες από στικάκια οπότε και κανα media player με πολυκάναλη έξοδο θα ήταν αποδεκτό.

μπορείτε να μου προτείνετε κανένα άλλο?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.813
Μόνο τα blu-ray players παίζουν HD formats.

Αν ο ενισχυτής σου είναι μόνο PL, ήρθε η ώρα φοβάμαι. Αλλιώς, πάρε ένα media player με pre outs.

Reaction score
1

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Ψάξε τα SAMSUNG, έχει δυο μοντέλα 3D με αναλογικές εξόδους 7.1, και είναι και φθηνά! το πιο παλιό έχω εγώ!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.813
O ενισχυτης εχει 6 discrete channel input. Αν συνδέσω ενα Dvd η blue ray με αναλογικες εξόδους σαν αυτον του πλαισου στις 6 υποδοχές δεν θα παίξει dolby digital?

Δες τις εισοδους του ενισχυτη που ανεβασα στο αλλο μου topic..

http://www.avsite.gr/forum/threads/Ερωτηση-για-Ενισχυτη-yamaha-rx-v592rds.141937/
Θα παίξει 5.1 DD & DTS. Και με HD player θα παίξει και HD formats.
Αλλά δυστυχώς λείπουν πολλά, τα DD-DTS βγήκαν 20 χρόνια πριν.

Reaction score
1
Χμ...δυστυχως απογοητευτικη η ερευνα μου προς το παρον...
Ενα samsung που βρηκα blue ray κοστιζει 200 ευρω.... αν ειναι βαζω και κατι ακομα και παιρνω καποιος καινουργιο ενισχυτη....
LG δεν βρηκα καθολου.
Μηπως εχετε υποψη κατι πιο φθηνο και καλο ακομα και media player
Το Turbo x που ανεφερα παραπανω που ειναι φθηνο, ο πωλητης σε εξαρση ειλικρινιας μου ανεφερε οτι μην περιμενεις πολλα απο το USB για μεγαλα αρχεια ταινιας. θα κολλαει...

Ευχαριστω για τις πληροφοριες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.125
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON