Εγκατάσταση νέου router, βοήθεια!

Reaction score
1.286
Λοιπόν βρέθηκε και αυτό το πρόβλημα
Ενεργοποίησα το DHCP server. Στο άλλο σύστημα που έχω φτιάξει πως γίνεται να λειτουργεί ενώ είναι απενεργοποιημένο;
Κάνω ένα τσεκ ότι όλα είναι οκ και πάω να ασχοληθώ με voip

Attachments

Reaction score
1.286
Το ρουτερακι πεταει!!!
Απο bufferbloat f μετα την αλλαγή του router χωρίς καμια ρυθμιση πήγε στο B και με smart queues ενεργοποιημενα Α+
Παμε για voip τωρα

Attachments

Reaction score
2.744
Αν δεν έχεις κάνει restart την συσκευή κρατάει τις ρυθμίσεις η κάρτα δικτύου από τον παλιό dhcp.
Αν κάνεις ένα ipconfig/release και ipconfig/renew μεσω cmd (αν είναι windows )θα πάρει τις ρυθμίσεις από τον νέο dhcp, με τη προϋπόθεση ότι δεν έχεις δηλωμένη στατική στην συσκευή.

Reaction score
1.286
@billpeppas έχω μπει μέσα στο grandstream αλλα υπάρχουν άπειρε επιλογές.
Θα χρειαστώ τη βοήθεια σου οποτε μπορέσεις που βάζω κωδικούς και αν χρειάζεται άλλη ρυθμιση :)

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
8.175
Κλειδώθηκα έξω από το grandstream μου (χαχα, ξέχασα τον κωδικό). Οπότε μέχρι να τρέξει το timer είπα να ψάξω το θέμα της καταραμένης (Vodafone).

Πφφφ... βγάζει την τηλεφωνία σε άλλο VLAN.
Οπότε θα πρέπει να κάνεις καλή διαδικασία.
Υπάρχει αρκετά αναλυτική οδηγία από ένα παλικάρι στο ADSLGR ( https://www.adslgr.com/forum/threads/1271843-grandstream-ht-802-και-vodafone?p=7567765#post7567765 )

Όπου κολλήσεις αν κολλήσεις γράψε, αύριο θα λείπω πολλές ώρες σε δουλειά, με το που μπορέσω θα το δω ;)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.126
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON