Blue-Ray Pc Drive For Less Than 150euros.

HV

Reaction score
0
Pioneer introduced new Blu-ray 'combo' drives for your home PC which play Blu-ray movies and also write on plain DVDs that cost less than €150.
The drive is called the BDC-S02 and in the package one will also find bundled software to enable the playback of Blu-ray disc movies and the creation and playback of DVD and CDs.
Write speeds include:

12X for DVD-R and DVD+R
6X to DVD-RW and DVD+RW
4X to DVD-R Dual Layer / DVD+R Double Layer media
5X to DVD-RAM
24X to CD-R and CD-RW media types.
Detailed Specifications

Θα το εγραφα στα Ελληνικα εφοσον ειναι δικο μου αλλα βαριεμαι :)

Reaction score
14
αμα δεν γράφει και σε BR να το χέσω....

αλλα και πάλι εντάξει είναι σε τιμή...

αλλά το άτιμο να μην εγραφε και ΒR DISKS?

HV

Reaction score
0
Για μενα που ΔΕΝ ασχολουμαι με HTPC αλλα PCs γενικα αυτη η συσκευη δεν με ενδιαφερει. Τουλαχιστον οχι οσο δεν γραφει BR Discs. Ωστοσο καποιος που ασχολειται με HTPC οπως αρκετοι απο εδω μεσα δεν νομιζω να κολησουν να δωσουν 150ευρω για να βλεπουν BR ταινιες.

Reaction score
14
Για μενα που ΔΕΝ ασχολουμαι με HTPC αλλα PCs γενικα αυτη η συσκευη δεν με ενδιαφερει. Τουλαχιστον οχι οσο δεν γραφει BR Discs. Ωστοσο καποιος που ασχολειται με HTPC οπως αρκετοι απο εδω μεσα δεν νομιζω να κολησουν να δωσουν 150ευρω για να βλεπουν BR ταινιες.
ετσι μαζί σου... αλλά και το βασικότερο Νίκο γράφει DVD x12 ήμαρτον που λεει και ο Γεωργίου!!!! το 2008????

HV

Reaction score
0
Εγω δεν γραφω ποτε πανω απο 8χ για να ειμαι σιγουρος για την εγγραφη...Εξαλλου 4-5 λεπτα κανει με 8χ ταχυτητα οποτε με 12χ θα πρεπει να κανει περιπου 3 λεπτα...Δεν τα θεωρω πολλα...Εξαλλου οσοι το παρουν μαλλον θα το παρουν κυριως για BR player και οχι για Recorder.

Reaction score
5
Απάντηση: Blue-Ray Pc Drive For Less Than 150euros.

Μακαρι να ηταν ετσι οι ταχυτητες...
Στα x20 δε γραφουν dvd σε 1.5 λεπτο... αλλα σε περιπου 3.5 μαζι με το close session ή disk...
οποτε τα 4 λεπτα σε 8πλης ή 3 σε 12πλης ειναι ονειρικοι χρονοι...

HV

Reaction score
0
Και ομως...Στα 4χ μου παιρνει 8.5 λεπτα και στα 8χ κατι λιγοτερο απο 5λεπτα.
Ωστοσο αυτα στο Plextor που εχω. Στο αντιστοιχο NEC οι χρονοι ειναι κατα πολυ μεγαλυτεροι......

Reaction score
4
Οι χρονοι οντως ειναι ονειρικοι και επιτυγχανονται μονο κατα την μεση της εγγραφης

HV

Reaction score
0
Ισα ισα που με τα παιδια στην LG ειχαμε και εχουμε πολυ καλες σχεσεις ακομα και με τον προεδρο. Απλα οταν 9 στα 10 LCDs εχουν καμμενα pixels και γενικα οτι εχω δει της LG δεν ειναι οτι και ποιο ποιοτικο τοτε γιατι να την υποστηριζω ?

Reaction score
14
στο γραφείο εχω 10 20άρες και 4 22αρες LG και αλλη μία 24άρα σπίτι....

Ελα που μόνο μία εχω με καμμένο πίξελ (1 πράσινο πίξελ σε μια 20άρα) κάνω κάτι λάθος??

HV

Reaction score
0
Γιαννη εγω ξερω πως εχω ακουσει απο φιλους σημεια και τερατα για τις LCD της LG....Αν δεις σε αλλα Forum θα δεις καταγγελιες που θα σου πεσουν τα μαλλια.

Reaction score
14
Γιαννη εγω ξερω πως εχω ακουσει απο φιλους σημεια και τερατα για τις LCD της LG....Αν δεις σε αλλα Forum θα δεις καταγγελιες που θα σου πεσουν τα μαλλια.
Νικολό αν διάβαζα τι γράφουν στα φορουμ μόνο θα ήμουν σε ένα τσιμέντινο υπόγειο... για τους σεισμούς που έρχονται.... θα ετρωγα φαγητά απο το μποστάνι μου, θα εφτιαχαν το δικό μου νερό και δεν θα ερχόμουν σε απαφή με κανέναν ανθρωπο....

Πέραν της πλάκας... εχω πολύ καλή εμπειρία απο της οθόνες της... απλά οπως μου είπε και φίλος που εχεο το σέρβις για όλες τις TFT στατιστικά εχουν πολύ λίγο ποσοστό οι LG απλά σε κομμάτια με προβλήματα εχουν παραπάνω οθόνες για αλλαγή αφού πουλάνε σαν τρελοί....

Είναι οι νούμερο ενα σε πωλησεις πώς να το κάνουμε?

Αυτό που εχω δεί εγώ στο γραφείο είναι οτι η εικόνα τους για τα λεφτά τους είναι "αξιολογότατη" και απροβλημάτιστη.

Τι λένε σε όλα τα φορουμς, δεν με αγγίζει. Αν δεν είχα δική μου γνώμη ίσως να ακουγα τα φορουμς, αλλά αυτό που εχω δεί και η δική μου στατιστική είναι πολύ υπέρ των TFT της LG

Reaction score
0
+1 για τις LG.. και εγώ έχω 2 και είναι για τα λεφτά τους αστέρια..

Oσο για το Pioneer BD ROM αν κάτσει κοντά στα 120 ευρώ ειναι καλά για οσους εχουν HTPC..
Τώρα για το 12Χ στην εγγραφή DVD ..ε, ολοι εχουμε και καποιο DVR-RW των 20 ευρώ καπου...

HV

Reaction score
0
Πιστευεις πως ο Φιλος σου θα σου ελεγε πως ερχονται πολλες προβληματικιες ? Και φιλος κολλητος να ειναι δεν θα στο ελεγε γιατι απο αυτο βγαζει χρηματα.
Οπως και να εχει δεν νομιζω πως οσοι σε φορουμ λενε πως τους ετυχε LG με καμμενο pixel λενε ψεματα. Γιατι να το κανουν εξαλλου ?

Reaction score
14
ελα ρε πώς και δεν το είχα σκεφθεί ο αφελής.... οτι μπορεί να μου λεει ψέματα.... ώχ τώρα αυριο που θα πάμε για φαγητό με τον φίλο μου αυτό θα προσέχω πολύ.... είναι ψεύτης...

HV

Reaction score
0
Και μενα ο κολλητος μου πουλαει πλακακια που ξερω οτι δεν ειναι καλα ποιοτικα γιατι εχω παρει και εγω και φιλοι μου και βγηκαν μαπα. Οποτε τον ρωταω μου λεει πως ειναι πολυ καλα...Αν δεν τιμησεις το σπιτι σου...

Reaction score
5
Απάντηση: Blue-Ray Pc Drive For Less Than 150euros.

μηπως μιλας για subpixel... ειναι απο σπανιο ως ανυπαρκτο το φαινομενο να καει 1 ολοκληρο pixel...
Σε ολα τα φορουμ μιλανε για κολλημενα πρασινα, κοκκινα κλπ... αυτο ειναι ενα subpixel και τις περισσοτερες φορες ειναι αδυνατο να εντοπισθει σε καθημερινη χρηση... σε ασπρο, μαυρο, πρασινο, μπλε, κοκκινο πατερν ισως αλλα και σε αυτα θα φανει σε μονο 1 απο ολα...
εμενα η 20αρα LG εχει 3 subpixel κολημενα/καμενα (δε ξερω τι ακριβως)... τα εντοπισα με πατερν 1 φορα... και εκτοτε δε μπορω να βρω που ειναι... (πρεπει να ειμαι σε κατασταση κειμενου -ασπρο- και να το ψαξω επισταμενα για να το βρω).
Δε θα την γυρησω γιατι απλα δεν φαινεται... δεν υπαρχει ενοχληση...
Τωρα αν ειναι ψυχολογικος ο παραγοντας που δε θες να εχει 1 (ανυπαρκτο στο ματι) καμμενο subpixel ισως δε φταιει η LG αλλα μια μανια/(ματαιοδοξια) που εχει ενας αγχοτικα υπερκαταναλωτικος ανθρωπος...

HV

Reaction score
0
eNeRGy οταν πληρωνω για κατι θελω να ειναι τελειο αλλιως γιατι να το πληρωσω ?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.664
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale