- Reaction score
- 29
Πριν αρχίσω το θέμα μου, θέλω να ευχαριστήσω το avsite μέσω του οποίου μπορούμε να έχουμε όλες εκείνες τις πληροφορίες οι οποίες μας βοηθούν να πάρουμε σωστές αποφάσεις. Πολλές φορές βρέθηκα σε παρόμοια θέση τα τελευταία 5 έτη τουλάχιστον, χάρις τα μέλη του βοηθήθηκα στις επιλογές μου. Ευχαριστώ και μπράβο στο av που συνεχώς αναβαθμίζει τις υπηρεσίες του.
Το θέμα τώρα είναι ότι το Δεκέμβρη πούλησα το media player c200 ελέω πιθανής αναβάθμισης με στόχο το a410 ....ωστόσο δε πρόλαβα να το πάρω απο τη μαμα εταιρεία αφού όπως είπαν εξαντλήθηκε το απόθεμα....
Αυτο που ζητούσα απο την αναβάθμιση, θα ήταν σαφώς το 3d αλλά και η δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων υψηλής ανάλυσης (24/96) όπως επίσης και η καλή συνεργασία με τον nas που διαθέτω....έτσι θα συνδιάζα και το τερπνόν μετά του ωφελίμου (αφού τελευταία έμεινα και απο dac).....για να μη τα πολυλογώ και δεδομένου ότι η εταιρεία αργούσε να βγάλει απόθεμα έτυχε κάποια στιγμή να πέσει στα χέρια ενα bluray player (lg) το οποίο μου έδωσε τη δυνατότητα να δώ κάποια πεταμένα bluray που είχα
αλλά και να δω και την άψογη συνεργασία που είχε με τον server.......το μόνο βέβαια που του λείπει είναι το dac.......αλλά κάνοντας μια έρευνα βρήκα ότι υπάρχει και αυτό ..ας πούμε στο panasonic dmp bdt 500 ναι μεν παλαιό μοντέλο αλλά απο τα review που διάβασα εξαιρετικό.....μπερδεύτηκα και πλέον είμαι στο δίλημμα να πάρω το a410(ή εμ πάση περιπτώση κάποιο παρόμοιο όπως το zappiti 3d(δεν ξέρω αν έχει dac)...ή dune) ή να πάρω ενα blu ray και ποιό θα προτείνατε?? Το budget μου για το media player ήταν περίπου στα 250ευρώ δεδομένου όμως της ανόδου του δολλαρίου το a410 έφτασε μαζί με τα μεταφορικά στα 300(πράμα που με δυσκολεύει)....για το blu ray θα έφτανα έως και τα 200 και σε μεταχειρισμένο.....
Αυτά είναι τα δεδομένα παρακαλώ για τα φώτα σας.
Ευχαριστώ
Το θέμα τώρα είναι ότι το Δεκέμβρη πούλησα το media player c200 ελέω πιθανής αναβάθμισης με στόχο το a410 ....ωστόσο δε πρόλαβα να το πάρω απο τη μαμα εταιρεία αφού όπως είπαν εξαντλήθηκε το απόθεμα....
Αυτο που ζητούσα απο την αναβάθμιση, θα ήταν σαφώς το 3d αλλά και η δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων υψηλής ανάλυσης (24/96) όπως επίσης και η καλή συνεργασία με τον nas που διαθέτω....έτσι θα συνδιάζα και το τερπνόν μετά του ωφελίμου (αφού τελευταία έμεινα και απο dac).....για να μη τα πολυλογώ και δεδομένου ότι η εταιρεία αργούσε να βγάλει απόθεμα έτυχε κάποια στιγμή να πέσει στα χέρια ενα bluray player (lg) το οποίο μου έδωσε τη δυνατότητα να δώ κάποια πεταμένα bluray που είχα
Αυτά είναι τα δεδομένα παρακαλώ για τα φώτα σας.
Ευχαριστώ