bluray ή media player

Reaction score
29
Πριν αρχίσω το θέμα μου, θέλω να ευχαριστήσω το avsite μέσω του οποίου μπορούμε να έχουμε όλες εκείνες τις πληροφορίες οι οποίες μας βοηθούν να πάρουμε σωστές αποφάσεις. Πολλές φορές βρέθηκα σε παρόμοια θέση τα τελευταία 5 έτη τουλάχιστον, χάρις τα μέλη του βοηθήθηκα στις επιλογές μου. Ευχαριστώ και μπράβο στο av που συνεχώς αναβαθμίζει τις υπηρεσίες του.

Το θέμα τώρα είναι ότι το Δεκέμβρη πούλησα το media player c200 ελέω πιθανής αναβάθμισης με στόχο το a410 ....ωστόσο δε πρόλαβα να το πάρω απο τη μαμα εταιρεία αφού όπως είπαν εξαντλήθηκε το απόθεμα....
Αυτο που ζητούσα απο την αναβάθμιση, θα ήταν σαφώς το 3d αλλά και η δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων υψηλής ανάλυσης (24/96) όπως επίσης και η καλή συνεργασία με τον nas που διαθέτω....έτσι θα συνδιάζα και το τερπνόν μετά του ωφελίμου (αφού τελευταία έμεινα και απο dac).....για να μη τα πολυλογώ και δεδομένου ότι η εταιρεία αργούσε να βγάλει απόθεμα έτυχε κάποια στιγμή να πέσει στα χέρια ενα bluray player (lg) το οποίο μου έδωσε τη δυνατότητα να δώ κάποια πεταμένα bluray που είχα :) αλλά και να δω και την άψογη συνεργασία που είχε με τον server.......το μόνο βέβαια που του λείπει είναι το dac.......αλλά κάνοντας μια έρευνα βρήκα ότι υπάρχει και αυτό ..ας πούμε στο panasonic dmp bdt 500 ναι μεν παλαιό μοντέλο αλλά απο τα review που διάβασα εξαιρετικό.....μπερδεύτηκα και πλέον είμαι στο δίλημμα να πάρω το a410(ή εμ πάση περιπτώση κάποιο παρόμοιο όπως το zappiti 3d(δεν ξέρω αν έχει dac)...ή dune) ή να πάρω ενα blu ray και ποιό θα προτείνατε?? Το budget μου για το media player ήταν περίπου στα 250ευρώ δεδομένου όμως της ανόδου του δολλαρίου το a410 έφτασε μαζί με τα μεταφορικά στα 300(πράμα που με δυσκολεύει)....για το blu ray θα έφτανα έως και τα 200 και σε μεταχειρισμένο.....
Αυτά είναι τα δεδομένα παρακαλώ για τα φώτα σας.
Ευχαριστώ

Reaction score
5.719
Εφόσον είσαι ικανοποίησε νέος από αυτό που έχεις ήδη και θες ντακ για να ακούς την μουσικούλα σου πάρε ντακ μόνο για την μουσική μεγαλύτερη αναβάθμιση θα κανεις...

Reaction score
29
Εφόσον είσαι ικανοποίησε νέος από αυτό που έχεις ήδη και θες ντακ για να ακούς την μουσικούλα σου πάρε ντακ μόνο για την μουσική μεγαλύτερη αναβάθμιση θα κανεις...
οχι οχι...έμεινα απο media player ....και απλά λέω γιατί να μην πάρω κάτι 2 σε ένα....οι απαιτήσεις δεν είναι μεγάλες στις μουσικές μου...αρκεί να παίζει τουλάχιστον αξιοπρεπώς τα αρχεία υψηλής ανάλυσης... ;)....

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Το Popcorn a410 ΔΕΝ παιζει τα υψηλης αναλυσης αρχεια σωστα, οποτε δεν...Ενδιαφερομουν κι εγω μα εφαγα "πορτα", μιας και δεν προκειται να το διορθωσουν
Για br player κοιτα ενα Panasonic 310 που πωλειται σε τιμη...χαριστος, το εχω και ειναι αριστο!

Reaction score
1.391
να ρωτησω και εγω?
εχω av χωρις hdmi...ok θα το κουμπώσουμε επανω στο προβολι ...

αλλά

απο ηχο τι θα παρουμε? απο που?

που ειναι καλυτερα? απο τις 5,1 του πλευερ? η απο την spdf εξοδο του?

Reaction score
29
lakkis sorry φίλε...να ρωτήσω ...τι εννοείς δε μπαίζει σωστά τα αρχεία υψηλής ανάλυσης...αυτά που διάβασα εγώ απο διάφορα reviews είναι ότι το dac του είναι αρκετά καλό ....και κάποια ας πούμε λένε ότι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ισότιμο του dac magic....
δημήτρης

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.547
Πολυ πάνω απο το μπατζετ ο συνδυασμός BluRay-dac. Oppo 105 και Cambridge audio 752bd. Αλλα 1000 ευρώ πάνω.

Reaction score
29
Πολυ πάνω απο το μπατζετ ο συνδυασμός BluRay-dac. Oppo 105 και Cambridge audio 752bd. Αλλα 1000 ευρώ πάνω.
Αν δε κάνω λάθος υπάρχει και το panasonic bdt700 αλλά και 500...300-400ευρώ......

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.118
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON