Bluray και τα μυαλά στα mixer

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Bluray και τα μυαλά στα mixer

Συγνώμη αλλά έχετε τάσεις μαζοχισμού όλοι μαζί.
Ο πόλεμος φαίνεται να τελειώνει και αυτό είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί για την υψηλή ευκρίνεια και τους καταναλωτές. Δεν έχει σημασία ότι κερδίζει το Blu-ray που υποστήριξα από την αρχή, και το αντίθετο να συνέβαινε το ίδιο ευχάριστο θα ήταν. Η ουσία είναι ότι χρειαζόμαστε ένα φορμά για περάσει το HD στον πολύ κόσμο και όλα τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες πικραμένων. H μεγάλη άνοδος των πωλήσεων του Blu-ray το τελευταίο εικοσαήμερο αυτό δείχνει και όταν τελειώσει και οριστικά αυτή η βλακεία που λέγεται format war θα δούμε έκρηξη των πωλήσεων.
Πες οτι το ειπα εγω!:cool_4:

Reaction score
1
Απάντηση: Bluray και τα μυαλά στα mixer

Οσο για το περιοδικο, που δεν το εχω παρει ακομα, δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο πανυγυρι, οπως λετε. Εγω και να τα 'παιρνα δεν θα πανυγηριζα γιατι θα γινοταν βουκινο οτι τα παιρνω, θα εκανα τον κινεζο και ολα καλα...

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Δεν καταλαβαίνω εάν υπάρχουν 5 format και έχουμε ένα player που τα παίζει όλα τι μας ενδιαφέρει ποιο θα επικρατήσει?

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Bluray και τα μυαλά στα mixer

Πες οτι το ειπα εγω!:cool_4:

Το αν χρειαζόμαστε ένα η δυο φορματ εχω διατυπώσει την αποψη μου για αυτό αρκετές φορες και δεν χρειάζεται να τα ξαναλεμε .
Παρολα αυτά το μήνυμα που συνέταξα δεν εχει να κανει με αυτό όπως επίσης με δικαιολογίες πικραμένων ( όχι δα )
Είναι φανερό πιστευω πως το πρωτο μυνημα είναι μια ανάλυση της κατάστασης που θα συναντήσουμε στο μέλλον από τις ελληνικές εταιρείες διανομείς με βαση αυτά που γνωρισαμε όλα αυτά τα χρονια με το dvd.
Δεν αναφέρω πουθενά πως δεν θα συνέβαινε το ιδιο και με το HDDVD στη χώρας μας , για αυτό άλλωστε εχω ξανα γράψει στο παρελθόν πως δεν θα με πείραζε καθόλου εάν δεν έβγαζαν ποτε hddvd οι έλληνες διανομείς ( καλο θα μας έκαναν)

Εκτός Μπάμπη αν εισαι πεπεισμένος πως το μέλλον θα παρεις από τους έλληνες διανομείς όλα αυτά που αγοράζεις τωρα από το εξωτερικό;
Αν είναι ετσι τοτε εχεις δίκιο , ειμαι πολύ πικραμένος που θα βγάζουν bluray στην Ελλάδα.

Σε κάποια πράγματα ( ειδικά στη χωρα μας ) δεν κολλάει η παγκοσμιοποιημένη αγορά. ( χαλάει τη πίτα )​

Reaction score
1

Στην αρχη δεν καταλαβα γιατι απαντησες σε μενα.
Μετα ομως ειδα οτι στο bold που εκανα υπηρχε και η φραση "και όλα τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες πικραμένων" την οποια δεν ηθελα να τονισω, αφου δεν με αντιπροσωπευει.

Συμφωνω οτι απ'τις ελλ.εταιριες διανομης δεν βλεπουμε αυτα που θα θελαμε, αλλα τι να κανουμε αφου αυτες κρατουν τις τυχες των ταινιων στην Ελλαδα, εννοοντας τους υποτιτλους και οχι μονο.

Οσον αφορα τη συνεχιση των δυο φορμά, ναι ξερω την αποψη σου, ομως πρεπει να σκεφτεις οτι ο μεσος Ελληνας τις ταινιες του τις βλεπει στο σαλονι και εκει δεν μπορει να εχει ενα player για το καθε φορμά. Δες τι γινεται: ενα player για hddvd, ενα για bluray, εναν ενισχυτη, εναν δορυφορικο δεκτη, εναν επιγειο ψηφιακο δεκτη, μια παιχνιδοκονσολα κτλ... Χαμος δλδ, μακαρι να υπηρχε ενα player για ολα αυτα. Ομως αφου δεν υπαρχει οσο λιγοτερα, τοσο καλυτερα.

Ναι η λυση του combo player θα ηταν ιδανικη, ομως οσο οι τιμες τους ειναι στα υψη, απλα ουτε τα σκεφτεται ο κοσμος.

Τελος θελω να πω για ακομα μια φορα, και σε συνδυασμο με τα προηγουμενα, οτι το ps3 ειναι ενα ειδος combo αφου απ'την αρχη ξερεις οτι παιρνεις ενα πολυ καλο bluray player αλλα και μια παιχνιδοκονσολα, σε περιπτωση που παιζεις και κανα παιχνιδι, ή και το αναποδο.

Reaction score
1

OFF TOPIC

Επισης να προσθεσω καποια πραγματα σχετικα με το Thread που κλειδωθηκε, αφου χθες απηχα(ετσι γραφεται?) απ'το internet.

Αν επαιζες παιχνιδια θα ανακαλυπτες μαγικα πραγματα, που τωρα χανεις. Και φυσικα η ομαδοποιηση, αυτοι ειναι fanboys και δεν ασχολουνται με τιποτα αλλο ειναι 100% λαθος. Το παιχνιδι προσφερει οτι προσφερουν και οι ταινιες, οι βολτες, το φαγητο σε μια ταβερνα, μια εκδρομη κτλ.

Διασκεδαση.

Μηπως θεωρεις οτι στην κατηγορια games γινεται χαμος? Εγω παντως βλεπω, αφου συμμετεχω και οσο μπορω, οτι εκτος απ'την περιοδο που εγραφε ο blizard και γινοταν αλαλουμ(οχι οτι εφταιγε αυτος παντα), η κατηγορια προσφερει πολλες πληροφοριες και τα όποια πειραγματα γινονται με ευχαριστο τροπο, και γενικα υπαρχει ενα πολυ ωραιο κλιμα.

Τελος, θα προσθεσω οτι το καλως ορισατε στο μελος που ξεκινησε το εν λογω thread, ηταν αν μη τι αλλο αποτομο και αποκαρδιωτικο στο να συνεχισει να παραθετει τις αποψες του. Και οχι μονο γι 'αυτον αλλα και για αλλους...

Εντελως φιλικα.

Reaction score
134
Ελπίζω όλα τα καινούργια μέλη που θα έρθουν στο φόρουμ να μην έχουν την αντιμετώπιση που βρήκα εγώ.Και κυρίως από άτομα που θα έπρεπε να είναι μπροστά σε αυτή την προσπάθεια και να δίνουν το καλό παράδειγμα.Είδα ειρωνία με το τσουβάλι πράγμα που προσωπικά θεωρώ απαράδεκτο.

Με 2 πράγματα μου αρέσει να ασχολούμαι.Με τα videogames και τις ταινίες.Και επειδή δεν είμαι και κανένας πλούσιος προσπαθώ να τα συνδιάσω όσο μπορώ.Γιαυτό πήρα και το PS3 που για μένα ήταν ο τέλειος συνδιασμός.Αυτό το λέω γιατί είδα μερικά σχόλια ότι οι gamers φταίνε που πολλά φόρουμ με θέματα ταινιών έχουν γίνει κ***ς.Επειδή έχουμε PS3 δεν σημαίνει ότι πρέπει να μπαίνουμε όλοι στο ίδιο τσουβάλι.Σε όλα τα θέματα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα δημιουργούν προβλήματα απλά αλλού φαίνεται περισσότερο και αλλού λιγότερο.

Ασχολούμαι με το home theater για πάνω από 8 χρόνια και πραγματικά το έχω μέσα στην καρδιά μου.Πίστευα ότι σε αυτό το site δεδομένου και του ότι είναι Ελληνικό θα μπορούσα να ενημερώνομαι καλύτερα για τα Ελληνικά δρόμενα αλλά και να μπορώ να ανταλλάξω απόψεις και ιδέες.Φαίνεται ότι έκανα πολύ λάθος τελικά.

Όσο για το topic που δημιούργησα και κλειδώθηκε δεν με πείραξε.Μάλλον καλύτερα έτσι γιατί η κατάσταση είχε ξεφύγει εντελώς και πλέον είχε χάσει την αξία του για την οποία το δημιούργησα.Το αν θα παραμείνω πλέον στο φόρουμ δεν το γνωρίζω.Ειδικά μετά από όλα τα τραγελαφικά που είδα.Το μέλλον θα δείξει.....

Στράτος

Reaction score
62
Ελπίζω όλα τα καινούργια μέλη που θα έρθουν στο φόρουμ να μην έχουν την αντιμετώπιση που βρήκα εγώ.Και κυρίως από άτομα που θα έπρεπε να είναι μπροστά σε αυτή την προσπάθεια και να δίνουν το καλό παράδειγμα.Είδα ειρωνία με το τσουβάλι πράγμα που προσωπικά θεωρώ απαράδεκτο.

Με 2 πράγματα μου αρέσει να ασχολούμαι.Με τα videogames και τις ταινίες.Και επειδή δεν είμαι και κανένας πλούσιος προσπαθώ να τα συνδιάσω όσο μπορώ.Γιαυτό πήρα και το PS3 που για μένα ήταν ο τέλειος συνδιασμός.Αυτό το λέω γιατί είδα μερικά σχόλια ότι οι gamers φταίνε που πολλά φόρουμ με θέματα ταινιών έχουν γίνει κ***ς.Επειδή έχουμε PS3 δεν σημαίνει ότι πρέπει να μπαίνουμε όλοι στο ίδιο τσουβάλι.Σε όλα τα θέματα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα δημιουργούν προβλήματα απλά αλλού φαίνεται περισσότερο και αλλού λιγότερο.

Ασχολούμαι με το home theater για πάνω από 8 χρόνια και πραγματικά το έχω μέσα στην καρδιά μου.Πίστευα ότι σε αυτό το site δεδομένου και του ότι είναι Ελληνικό θα μπορούσα να ενημερώνομαι καλύτερα για τα Ελληνικά δρόμενα αλλά και να μπορώ να ανταλλάξω απόψεις και ιδέες.Φαίνεται ότι έκανα πολύ λάθος τελικά.

Όσο για το topic που δημιούργησα και κλειδώθηκε δεν με πείραξε.Μάλλον καλύτερα έτσι γιατί η κατάσταση είχε ξεφύγει εντελώς και πλέον είχε χάσει την αξία του για την οποία το δημιούργησα.Το αν θα παραμείνω πλέον στο φόρουμ δεν το γνωρίζω.Ειδικά μετά από όλα τα τραγελαφικά που είδα.Το μέλλον θα δείξει.....

Στράτος
Φίλε Στράτο.
Ίσως είδες ένα πρόσωπο του AVsite που σε καμία περίπτωση δεν είναι αντιπροσωπευτικό του τι συμβαίνει εδώ. Μία βόλτα στις σελίδες του θα σε πείσει για το κλίμα. Πρέπει κι εσύ να καταλάβεις ότι έχεις να κάνεις με ανθρώπους, που και παραφέρονται πολλές φορές και άδικο έχουν και μπορεί πάνω στα νεύρα τους να πουν και μιά κουβέντα παραπάνω.
Πρέπει να καταλάβεις πως ότι συνέβη στο θέμα που άνοιξες ουδεμία σχέση έχει μαζί σου, απλώς έτυχε να εκδηλωθούν ορισμένα δυσάρεστα πράγματα σ' αυτό. Το site είναι σαν μία οικογένεια. Όλοι είμαστε φιλαράκια κι αγαπημένοι. Αλλά, όπως και στις καλύτερες οικογένειες θα υπράξουν στιγμές κόντρας, αντιπαράθεσης και νεύρων, που επαναλαμβάνω, είναι ανθρώπινα.
Θα σου πρότεινα λοιπόν να μείνεις στην παρέα και θα δείς ότι κι εσύ θα γίνεις μέλος αυτής της οικογένειας. Θα πάρεις και θα δώσεις. Αν είχες τη δυνατότητα να γνωρίσεις παιδιά απο δώ, όπως γνωρίζω προσωπικά αρκετούς, θα έβλεπες πόσο εξαιρετικά είναι
Μην κρίνεις ένα φόρουμ απο ένα περιστατικό...
Φιλικά
Δημήτρης

Reaction score
7
Το αν θα παραμείνω πλέον στο φόρουμ δεν το γνωρίζω.Ειδικά μετά από όλα τα τραγελαφικά που είδα.Το μέλλον θα δείξει.....

Στράτος
Πολλά νέα μέλη γουστάρουν το παρεϊστικο κλίμα που έχουμε εδώ. Απολαμβάνουν ελευθερία λόγου που δεν υπάρχει σε άλλα Forums και προσωπικά το εκτιμώ αφάνταστα. Μπορώ να γελάσω, να στεναχωρηθώ, να θυμώσω, να παρεκτραπώ και να βγώ εκτός εαυτού όπως θα έβγαινα και σε μια κουβέντα έξω για καφέ... Έτσι περίπου είναι και τα πράγματα στο AV Site. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ...γι'αυτό το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν σε κρατάει κανένας εδώ...

Reaction score
14
Εγώ εύχομαι να είσαι ένα πραγματικά νέο μέλος.. Και καλως ήρθες..

Απλά με τα παραδείγματα διπλοεγγραφών σε όλα τα sites του κόσμου από δειλά ψυχοπαθητικά άτομα που δεν έχουν το θάρρος της γνώμης τους , έχει τρομάξει το μάτι πολλών ..

Τέλος πάντων δεν έχει νόημα να πλακωνόμαστε για πράγματα που μας κάνουν να περνάμε καλά.:cool_4:

Reaction score
0
Home Media Magazine

Editorial στη σελίδα 7 (δεν γίνεται να βάλω απευθείας link): "HD-DVD backers should call it a day."
Κι αυτοί τα παίρνουν από τη Sony σαν το Hitech! :cool_11: Όπως το Gizmodo, το Engadget, το Digital Bits και όλοι οι υπόλοιποι.
Αλήτες πουλημένοι όλοι που πολεμάνε το HD-DVD...

Θέλω να σημειώσω κάτι για την ματαιότητα του πολέμου αυτού και την ταλαιπωρία που μας έχει υποβάλει η Toshiba τόσο καιρό,
την εταιρεία που μόνη της προσπάθησε να τα βάλει με όλη την υπόλοιπη βιομηχανία καταναλωτικών ηλεκτρονικών και φυσικά έχασε. Έβγαλε όντως ένα καλό format και το πούλησε πολύ φθηνά εξαρχής ενώ οι υπόλοιποι συνέχισαν να πουλάνε ακριβά με αποτέλεσμα να πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα στις πωλήσεις standalones (το οποίο ακυρώθηκε πανεύκολα με την έλευση του PS3 αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).
Η Toshiba συνέχισε αν ρίχνει τις τιμές προβλέποντας ότι όταν φτάσει στο μαγικό νούμερο των 200$ την περίοδο των Χριστουγέννων το format της θα περάσει στο mainstream. Τελικά αναγκάστηκε να ρίξει την τιμή στα 99$ χωρίς ούτε τότε να καταφέρει τίποτα.
Οι υπόλοιποι κράτησαν ψηλά τις τιμές και άρχισαν τις προσφορές - πακέτο με τις τηλεοράσεις. Έμπαινε ο κύριος άσχετος στο ηλεκτρονικό supermarket της γειτονιάς του να πάρει μια Bravia ή μια Aquos και του έδιναν μαζί με 200-300$ παραπάνω και το BD player της ίδιας εταιρείας. Μπροστά στα 2000$ που θα έδινε για την TV τί ήταν άλλα 200; Κάπως έτσι γράφτηκε το τέλος.
Επί σχεδόν δύο χρόνια η Toshiba δεν κατάφερε να πείσει ούτε μία εταιρεία hardware να την υποστηρίξει στην πράξη. Τα μόνα players που υπήρχαν στην αγορά ήταν τα δικά της και το add-on της Microsoft που κατασκευάζει η ίδια.

Αποδείχθηκε λοιπόν ότι δεν είχε καμία πιθανότητα να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο εξαρχής. Το καλύτερο που μπορούσε να καταφέρει ήταν να μας υποχρεώσει σε μια δυσάρεστη συνύπαρξη, περίπλοκη χωρίς λόγο για τους καταναλωτές και εντελώς άβολη για τα studios, τα video-clubs, τα μαγαζιά και τους διανομείς.
Το "φθηνό format του καταναλωτή" που μας καθυστέρησε χωρίς λόγο επί δεκαοχτώ μήνες... Στο καλό να πάει και να μας γράφει )(
Δεν έφταιγε μόνη η Toshiba φυσικά για τη διαμορφωθείσα κατάσταση, αλλά μη έχοντας καμία πιθανότητα να κερδίσει δεν έπρεπε να τραβήξει τόσο το σκοινί.

Reaction score
62
Με λίγα λόγια δηλαδη:
-Πρέπει να πανηγυρίζουμε που η Sony μας πλάσσαρε ένα ανέτοιμο φορμά και μας λέει ότι φταίει και η Toshiba απο πάνω

-Πρέπει να πανηγυρίζουμε που έχει αρχίσει το τρυπάκι των profile που αυτά κι αν μπερδεύουν τον καταναλωτή και σου λένε στα μούτρα "ας πρόσεχαν οι early adopters"

-Το HDDVD ανάγκασε τη Sony να ρίξει τις τιμές αλλιώς τα players της θα κάναν κανα χιλιάρικο ακόμα και θα της λέγαμε κι ευχαριστώ

Εγώ βλέπω πως η Toshiba ήταν ξεκάθαρη απο την αρχή. Έβγαλε τα specs του HDDVD, που δεν του έλειπε τίποτα και σεβάστηκε και τους early adopters και τους μελλοντικους αγοραστές. Η Sony ξαφνικά άρχισε να μας πλασσάρει profiles και να μας τη λέει κι απο πάνω...

Μπράβο στη Sony και μαγκιά της που θα κερδίσει το φορμά που ανέπτυξε, γιατί το ήθελε πολύ. Μην παίζουν όμως με τη νοημοσύνη μας. Εκεί μου τοη δίνει...

Reaction score
7
Home Media Magazine

Editorial στη σελίδα 7 (δεν γίνεται να βάλω απευθείας link): "HD-DVD backers should call it a day."
Κι αυτοί τα παίρνουν από τη Sony σαν το Hitech! :cool_11: Όπως το Gizmodo, το Engadget, το Digital Bits και όλοι οι υπόλοιποι.
Αλήτες πουλημένοι όλοι που πολεμάνε το HD-DVD...

Θέλω να σημειώσω κάτι για την ματαιότητα του πολέμου αυτού και την ταλαιπωρία που μας έχει υποβάλει η Toshiba τόσο καιρό,
την εταιρεία που μόνη της προσπάθησε να τα βάλει με όλη την υπόλοιπη βιομηχανία καταναλωτικών ηλεκτρονικών και φυσικά έχασε. Έβγαλε όντως ένα καλό format και το πούλησε πολύ φθηνά εξαρχής ενώ οι υπόλοιποι συνέχισαν να πουλάνε ακριβά με αποτέλεσμα να πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα στις πωλήσεις standalones (το οποίο ακυρώθηκε πανεύκολα με την έλευση του PS3 αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).
Η Toshiba συνέχισε αν ρίχνει τις τιμές προβλέποντας ότι όταν φτάσει στο μαγικό νούμερο των 200$ την περίοδο των Χριστουγέννων το format της θα περάσει στο mainstream. Τελικά αναγκάστηκε να ρίξει την τιμή στα 99$ χωρίς ούτε τότε να καταφέρει τίποτα.
Οι υπόλοιποι κράτησαν ψηλά τις τιμές και άρχισαν τις προσφορές - πακέτο με τις τηλεοράσεις. Έμπαινε ο κύριος άσχετος στο ηλεκτρονικό supermarket της γειτονιάς του να πάρει μια Bravia ή μια Aquos και του έδιναν μαζί με 200-300$ παραπάνω και το BD player της ίδιας εταιρείας. Μπροστά στα 2000$ που θα έδινε για την TV τί ήταν άλλα 200; Κάπως έτσι γράφτηκε το τέλος.
Επί σχεδόν δύο χρόνια η Toshiba δεν κατάφερε να πείσει ούτε μία εταιρεία hardware να την υποστηρίξει στην πράξη. Τα μόνα players που υπήρχαν στην αγορά ήταν τα δικά της και το add-on της Microsoft που κατασκευάζει η ίδια.

Αποδείχθηκε λοιπόν ότι δεν είχε καμία πιθανότητα να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο εξαρχής. Το καλύτερο που μπορούσε να καταφέρει ήταν να μας υποχρεώσει σε μια δυσάρεστη συνύπαρξη, περίπλοκη χωρίς λόγο για τους καταναλωτές και εντελώς άβολη για τα studios, τα video-clubs, τα μαγαζιά και τους διανομείς.
Το "φθηνό format του καταναλωτή" που μας καθυστέρησε χωρίς λόγο επί δεκαοχτώ μήνες... Στο καλό να πάει και να μας γράφει )(
Δεν έφταιγε μόνη η Toshiba φυσικά για τη διαμορφωθείσα κατάσταση, αλλά μη έχοντας καμία πιθανότητα να κερδίσει δεν έπρεπε να τραβήξει τόσο το σκοινί.
:cool_4: +348127354915914510410354145129454545

Reaction score
0
Με λίγα λόγια δηλαδη:
-Πρέπει να πανηγυρίζουμε που η Sony μας πλάσσαρε ένα ανέτοιμο φορμά και μας λέει ότι φταίει και η Toshiba απο πάνω

-Πρέπει να πανηγυρίζουμε που έχει αρχίσει το τρυπάκι των profile που αυτά κι αν μπερδεύουν τον καταναλωτή και σου λένε στα μούτρα "ας πρόσεχαν οι early adopters"

-Το HDDVD ανάγκασε τη Sony να ρίξει τις τιμές αλλιώς τα players της θα κάναν κανα χιλιάρικο ακόμα και θα της λέγαμε κι ευχαριστώ

Εγώ βλέπω πως η Toshiba ήταν ξεκάθαρη απο την αρχή. Έβγαλε τα specs του HDDVD, που δεν του έλειπε τίποτα και σεβάστηκε και τους early adopters και τους μελλοντικους αγοραστές. Η Sony ξαφνικά άρχισε να μας πλασσάρει profiles και να μας τη λέει κι απο πάνω...

Μπράβο στη Sony και μαγκιά της που θα κερδίσει το φορμά που ανέπτυξε, γιατί το ήθελε πολύ. Μην παίζουν όμως με τη νοημοσύνη μας. Εκεί μου τοη δίνει...
Πρέπει να πανηγυρίζουμε που κερδίζει ένα φορμά όποιο και αν είναι αυτό γιατί αλλιώς θα φυτοζωούσαν και τα δύο ες αει.
Πρακτικά, το HD-DVD δεν είχε εξαρχής καμία πιθανότητα να κερδίσει. Αφού η Toshiba ήταν τόσο καλή και έξυπνη και έφτιαχνε εξαρχής τα ωραία PiP και τα ringtones κλπ. ας έβρισκε ένα τρόπο να συνεννοηθεί και με άλλους Χριστιανούς ή βουδιστές να βγάλουν κανένα player. Από τη στιγμή που δημιούργησε ένα business model που συνέφερε μόνο την ίδια τί συζητάμε;
Και ποιος είναι ο σεβασμός για τους early adopters να τους παίρνεις μαζί σου σε μια μαχη εκ προοιμίου χαμένη;

Reaction score
62
Και ποιος είναι ο σεβασμός για τους early adopters να τους παίρνεις μαζί σου σε μια μαχη εκ προοιμίου χαμένη;
Ξέρεις ότι γίνεται "πόλεμος" μεταξύ 2 φορμά. Σου πλασσάρει και ο ένας και ο άλλος τις τεχνολογίες του.

Η Toshiba σου λέει "μεγάλε μπορεί να χάσω, μπορεί και να κερδίσω. Το προιον που πουλάω είναι αυτό με τούτα και εκείνα τα χαρακτηριστικά κλπ κλπ).

Η Sony σου λέει "μεγάλε μπορεί να χάσω, μπορεί και να κερδίσω. Το προιόν που πουλάω είναι αυτό με τούτα κι εκείνα κλπ κλπ)

Ο αγοραστής κάνει την επιλογή (ρισκάροντας φυσικα για το ποιός θα κερδίσει)

Που είναι η διαφορά??

Η Τοσίμπα δεν έχει αλλάξει τίποτα στα specs του φορμά της, με αποτέλεσμα ό,τι player και να πήρες να παίζει το ίδιο

Η Σόνυ όμως, ενώ άλλα σου πλάσσαρε στην αρχή και πήρες το ρίσκο να την ακολουθήσεις, στην πορεία σου λέει "Μεγάλε σου βγάζω prifiles 1.1 2 3.... που θα παίζουν αυτά κι εκείνα. Τι??? Αγόρασες player ήδη??? Ας πρόσεχες!!!!!

Όταν διαλέγεις μεταξύ 2 φορμά που είναι αντίπαλα, ξέρεις ότι μπορεί να βγείς κερδισμένος ή χαμένος. Όταν επιλέγεις όμως τελικά τον μελλοντικό νικητή, κι αυτός σου λέει τον π...λο, αγόρασε καινούριο player, τότε ποιός κοροιδεύει ποιόν....

Reaction score
0
Η Σόνυ όμως, ενώ άλλα σου πλάσσαρε στην αρχή και πήρες το ρίσκο να την ακολουθήσεις, στην πορεία σου λέει "Μεγάλε σου βγάζω prifiles 1.1 2 3.... που θα παίζουν αυτά κι εκείνα. Τι??? Αγόρασες player ήδη??? Ας πρόσεχες!!!!!

Όταν διαλέγεις μεταξύ 2 φορμά που είναι αντίπαλα, ξέρεις ότι μπορεί να βγείς κερδισμένος ή χαμένος. Όταν επιλέγεις όμως τελικά τον μελλοντικό νικητή, κι αυτός σου λέει τον π...λο, αγόρασε καινούριο player, τότε ποιός κοροιδεύει ποιόν....
Εξαρτάται πόσο σημαντικό είναι για σένα αυτό που προσφέρει το 1.1, 2, 3 κλπ. Για τους περισσότερους καταναλωτές οι διαφορές των profiles δεν είναι αιτία αναβάθμισης.
Και δε νομίζω ότι στα χρόνια του DVD έμειναν πολλοί early adopters με το ίδιο player ως σήμερα... Τα πρώτα players έχουν πάντα του κόσμου τα προβλήματα και τις ελλείψεις και όντως αυτοί που τα παίρνουν το κάνουν εν γνώσει τους: εγώ αν έπαιρνα BDp δεν θα το άλλαζα επειδή δεν μου παίζει το PiP commentary, θα το άλλαζα όμως επειδή κάνει 1 λεπτό να ανοίξει και να φορτώσει την ταινία. Όπως και θα άλλαζα το HD-DVDp για τον ίδιο λόγο κι ας παίζει PiP και καταβάζει videoclips, ringtones και wallpapers και δεν ξέρω τί άλλο κάνει. Όπως και θα αλλάξω κάποια στιγμή το "futureproof" PS3 (σαν player, μην υπερβάλλουμε) γιατί μερικές φορές κάνει θόρυβο που με ενοχλεί παρ' όλα όσα προσφέρει επιπλέον.

Reaction score
5
To BR ΔΕΝ είναι έτοιμο. Το HDDVD είναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ.

τι κάθεστε και λέτε τώρα; ακόμα δεν τον είδαμε, γιάννη τον εβγάλαμε.

Δεν πιστεύω οτι καθάρισαν τα πράγματα μέχρι να δω την Toshiba να πει : "hddvd is over".

Μέχρι τότε, υπάρχουν 2 φορμάτ στην αγορα και τέλος. καληνύχτα μας!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster