bose acoustimass 10

Reaction score
640
Λοιπον αυτο που εβλεπα εγω ειναι το μανιουαλ για την σειρα 2
Εχεις δικιο ειναι στα 80Hz

Reaction score
12
Μα κάνω Κ γω μια ερώτηση , έχω τα παραπάνω ηχεία με τον onkyo tx nr 609, ο συνδυασμός είναι οκ; Επίσης επειδή ο ήχος δεν μ άρεσε ... ήταν πολύ boomy κάτι σαν βόμβος αποσύνδεσα το βισμα του woofer από τον ενισχυτή χωρίς να αλλάξω ρυθμίσεις τα ηχεία large κτλ... και ο ήχος έγινε πολύ καλύτερος και μπάσο επίσης .. είναι λογικό ; Αν συνδέσω άλλο sub θα έχω καλύτερο αποτέλεσμα;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.895
Μα κάνω Κ γω μια ερώτηση , έχω τα παραπάνω ηχεία με τον onkyo tx nr 609, ο συνδυασμός είναι οκ; Επίσης επειδή ο ήχος δεν μ άρεσε ... ήταν πολύ boomy κάτι σαν βόμβος αποσύνδεσα το βισμα του woofer από τον ενισχυτή χωρίς να αλλάξω ρυθμίσεις τα ηχεία large κτλ... και ο ήχος έγινε πολύ καλύτερος και μπάσο επίσης .. είναι λογικό ; Αν συνδέσω άλλο sub θα έχω καλύτερο αποτέλεσμα;
Μπορείς να συνδέσεις άλλο sub και να αφήσεις αυτό σαν woofer, απο τα 60-70-80Hz και πάνω. Όπου παίζει καλύτερα.

Reaction score
12
Μπορείς να συνδέσεις άλλο sub και να αφήσεις αυτό σαν woofer, απο τα 60-70-80Hz και πάνω. Όπου παίζει καλύτερα.
Σαν sub πιο θα ταίριαζε καλύτερα
Kef kube 1
Klipsch 10rw
Τα έχω βρει σε αγγελίες γύρω στα 200 η κάποια άλλο ; Ο χώρος είναι γύρο στα 25 με 30 τμ

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.212
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney