BR 3D με 2xHDMI out...

Reaction score
2.001
Ποιο BR 3D με 2xHDMI out υπάρχει στην αγορά σε λογικά πλαίσια τιμής και να έχει και DVB-T; (δλδ κάτω απο 500...)

Ευχαριστώ....>!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
50
νομίζω δύσκολα θα βρεις αυτόν τον συνδιασμό 2hdmi - dvb-t και μάλλον θα το πληρώσεις και πολύ ακριβά.
Για BR δες
Sony-BDP-S790
Samsung-BD-F7500

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Τα μόνα που νομίζω ότι έχουν κάτι τέτοιο είναι μια σειρά της Panasonic αλλά δεν την έχω δει στην Ελλάδα.

Reaction score
2.001
Τώρα που θα έρθει προβολέας με το καλό.....έλεγα να αναβαθμίσω το απλό BR Philips 3200 και να πάω σε ένα player 3D που θα κάνει και όλη την βασική δουλειά, οπότε ήθελα να είναι μόνιμα συνδεδεμένο και με τηλεόραση και με προβολέα.
Το media player και ο HD δορυφορικός δέκτής καλό θα ήταν να συνδεθούν επάνω, αλλά βλέπουμε.....Μπορώ πάντα όταν θέλω να στείλω σήμα απο αυτά στον προβολέα να αλλάζω το καλώδιο απο player σε δορ. δέκτη πχ και να κάνω δουλειά....

Απλά έψαχνα και επίγειο ψηφιακό σήμα για να μην χρειάζεται να αγοράσω αργότερα επίγειο δέκτη αποκλειστικά για τον προβολέα....(mundial Brazil....)

Βέβαια...αν και το Sony είναι πιο οικονομικό....το samsung που προτείνει ο φίλος Κώστας έχει και αναλογικές εξόδους για να το συνδέσω στον ενισχυτή και να ακούσω HD ήχο....Αξίζει το samsung σε αυτό το κομμάτι ή τσάμπα τα λεφτά που ζητάει;

Reaction score
2.001
Λοιπόν....αλλάζουν τα δεδομένα....αλλάζουν και οι απαίτήσεις.....!!!

Σήμερα παραγγέλθηκε ο Harman/Kardon Avr171 μιας και η διαδικασία ανεύρεσης συσκευής γινόταν πολύπλοκη. (Βέβαια σημαντικό ρόλο έπεξε και το ότι βρέθηκε άμεσα αγοραστής για τον Yamaha Rxv-757 οπότε κάτι κερδίσαμε....)

Οπότε θέλω ένα 3D player....αυτό....άντε να έχει και DVB-t ...χωρίς να είναι απαράιτητο , σε χρήματα κάτω απο 200 ευρώ.
(να προτιμήσω LG για να έχω κοινό χειριστήριο με την τηλεόραση;)

Reaction score
239
καλημέρα, 8α ηθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικό:
πήρα ενα 3Δ bluray sony s4100 πριν κανα μήνα. αλλά ο ενισχυτής δεν κανει pass through 3Δ οποτε υπαρχει ενα θεμα με τα μαστερ αυντιο κ hd φορματ ηχου. με 2 hdmi outputs θα μπορουσε να λυθεί αυτό;
το player παιζει τα παντα απο mkv...σε σχεση με ενα 'αλλο παλιοτερο bluray που εχω. και εχω ακουσει οτι το s790 κανει αυτο που θελω αλλα μαλλον επειδή ειναι της ιδιας γενιάς με το προηγουμενο μου bluray (sony s185) υποθετω ότι δε 8α παιζει πολλα mkv που και ηταν ο κυριος λογος που το αλλαξα (και το 3Δ βεβαια).

ξέρει κανεις κάτι για αυτό ή έχει να προτείνει κανενα αλλό πλεϊερ?

Reaction score
2.001
ΒR 3D, Med8er 3D ή PS3.....;;;;;

Όπως καταλαβαίνεται είμαι ολίγον τι μπερδεμένος......!!!

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Εσύ τι βλέπεις περισσότερο, αρχεία ή δισκάκια.;

Εάν σε μεγάλο βαθμό βλέπεις αρχεία δεν έχει νόημα να πας σε BTA300 player καθώς η συμβατότητα που έχουν σε αρχεία είναι περιορισμένη.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Από εκεί και πέρα εάν πας σε mp το mede8er είναι καλή επιλογή. Όπως και το A400

Reaction score
2.001
Βλέπω και απο τα 2.....αυτό ειναι το θέμα μου....
Μέχρι τώρα τα αρχεία τα έπαιζα απο ένα Xtreame Sidewinder 1ης γενιάς και τα δισκάκια BR
από ένα απλό BR player της Philips

Tώρα με τον 3d προβολέα δεν ξέρω αν πρέπει να επενδύσω σε ένα καλύτερο media player (med8er) για να έχω και 3D εικόνα από αρχεία αλλά και όλα τα καλά ενός τέτοιου εργαλείου(με τις απαραίτητες αλλά χρονοβόρες διαδικασίες) ή σε ενα αντίστοιχης αξίας 3D BR player (πχ Sony-BDP-S790) και να εξασφαλίσω σωστή λειτουργία τουλάχιστον στο 3D μελλοντικα....(και να συνεχίσω να χρησιμοποιώ το Xtreamer για τα υπόλοιπα...)

(αλήθεια τι είναι το BTA300 player...;; )

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Το BTA300 είναι λάθος της αυτόματης διόρθωσης.. Bd player ήθελα να γράψω.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Πάντως από προσωπική πείρα, δεν νομίζω πως μπορείς να κάνεις με ένα μηχάνημα την δουλειά σου.

Reaction score
2.001
Αυτό το έχω καταλάβει. ...!
Μάλλον θα πάω για BR PLAYER και θα συνεχίσω να βλέπω/ακούω τα υπόλοιπα με το xtreamer! (Για όσο δουλεύει ακόμα απρόσκοπτα. ...)

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Εάν σε παίρνει οικονομικά, έχει στο νου σου μήπως βρεις κάνα oppo 93 με παλιό firmware το οποίο παίζει σχεδόν τα πάντα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.310
Members
38.680
Νεότερο μέλος
SNOOPDC