Τώρα που θα έρθει προβολέας με το καλό.....έλεγα να αναβαθμίσω το απλό BR Philips 3200 και να πάω σε ένα player 3D που θα κάνει και όλη την βασική δουλειά, οπότε ήθελα να είναι μόνιμα συνδεδεμένο και με τηλεόραση και με προβολέα.
Το media player και ο HD δορυφορικός δέκτής καλό θα ήταν να συνδεθούν επάνω, αλλά βλέπουμε.....Μπορώ πάντα όταν θέλω να στείλω σήμα απο αυτά στον προβολέα να αλλάζω το καλώδιο απο player σε δορ. δέκτη πχ και να κάνω δουλειά....
Απλά έψαχνα και επίγειο ψηφιακό σήμα για να μην χρειάζεται να αγοράσω αργότερα επίγειο δέκτη αποκλειστικά για τον προβολέα....(mundial Brazil....)
Βέβαια...αν και το Sony είναι πιο οικονομικό....το samsung που προτείνει ο φίλος Κώστας έχει και αναλογικές εξόδους για να το συνδέσω στον ενισχυτή και να ακούσω HD ήχο....Αξίζει το samsung σε αυτό το κομμάτι ή τσάμπα τα λεφτά που ζητάει;
Λοιπόν....αλλάζουν τα δεδομένα....αλλάζουν και οι απαίτήσεις.....!!!
Σήμερα παραγγέλθηκε ο Harman/Kardon Avr171 μιας και η διαδικασία ανεύρεσης συσκευής γινόταν πολύπλοκη. (Βέβαια σημαντικό ρόλο έπεξε και το ότι βρέθηκε άμεσα αγοραστής για τον Yamaha Rxv-757 οπότε κάτι κερδίσαμε....)
Οπότε θέλω ένα 3D player....αυτό....άντε να έχει και DVB-t ...χωρίς να είναι απαράιτητο , σε χρήματα κάτω απο 200 ευρώ.
(να προτιμήσω LG για να έχω κοινό χειριστήριο με την τηλεόραση
καλημέρα, 8α ηθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικό:
πήρα ενα 3Δ bluray sony s4100 πριν κανα μήνα. αλλά ο ενισχυτής δεν κανει pass through 3Δ οποτε υπαρχει ενα θεμα με τα μαστερ αυντιο κ hd φορματ ηχου. με 2 hdmi outputs θα μπορουσε να λυθεί αυτό;
το player παιζει τα παντα απο mkv...σε σχεση με ενα 'αλλο παλιοτερο bluray που εχω. και εχω ακουσει οτι το s790 κανει αυτο που θελω αλλα μαλλον επειδή ειναι της ιδιας γενιάς με το προηγουμενο μου bluray (sony s185) υποθετω ότι δε 8α παιζει πολλα mkv που και ηταν ο κυριος λογος που το αλλαξα (και το 3Δ βεβαια).
ξέρει κανεις κάτι για αυτό ή έχει να προτείνει κανενα αλλό πλεϊερ?
Βλέπω και απο τα 2.....αυτό ειναι το θέμα μου....
Μέχρι τώρα τα αρχεία τα έπαιζα απο ένα Xtreame Sidewinder 1ης γενιάς και τα δισκάκια BR
από ένα απλό BR player της Philips
Tώρα με τον 3d προβολέα δεν ξέρω αν πρέπει να επενδύσω σε ένα καλύτερο media player (med8er) για να έχω και 3D εικόνα από αρχεία αλλά και όλα τα καλά ενός τέτοιου εργαλείου(με τις απαραίτητες αλλά χρονοβόρες διαδικασίες) ή σε ενα αντίστοιχης αξίας 3D BR player (πχ Sony-BDP-S790) και να εξασφαλίσω σωστή λειτουργία τουλάχιστον στο 3D μελλοντικα....(και να συνεχίσω να χρησιμοποιώ το Xtreamer για τα υπόλοιπα...)
Αυτό το έχω καταλάβει. ...!
Μάλλον θα πάω για BR PLAYER και θα συνεχίσω να βλέπω/ακούω τα υπόλοιπα με το xtreamer! (Για όσο δουλεύει ακόμα απρόσκοπτα. ...)