Brazil η string μαγιώ;

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Brazil η string μαγιω????????

Το site δεν είναι ρατσιστικό. και βέβαια πρέπει να πούμε και για το ακομπλεξάριστο της συγκεκριμένης!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Αν και δεν είμαι ο πλέον αρμόδιος κριτής γυναικείων... αξιοθεάτων, και με την προϋπόθεση ότι μιλάμε για τα δύο εναλλακτικά μαγιό πάνω στο ίδιο (άψογο) σώμα, προσωπικά προτιμώ το brazil. Κρύβοντας κάποια ελάχιστα πράγματα, τονίζει ακόμα περισσότερο τα υπόλοιπα...

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Brazil η string μαγιω????????

ΠΑΡΤΕ ΝΑΧΕΤΕ ΣΕΞΙΣΤΕΣ....:103:

μαναααααααααααα μουυυυυυυυυ ελα στο δημιουργο σου ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ χαχαχαχαχαχαχααααααααααα φερτεεεε μου τα χαπια μουυυυ!!!!! :204::204:

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Brazil η string μαγιω????????

Αν και δεν είμαι ο πλέον αρμόδιος κριτής γυναικείων... αξιοθεάτων, και με την προϋπόθεση ότι μιλάμε για τα δύο εναλλακτικά μαγιό πάνω στο ίδιο (άψογο) σώμα, προσωπικά προτιμώ το brazil. Κρύβοντας κάποια ελάχιστα πράγματα, τονίζει ακόμα περισσότερο τα υπόλοιπα...
υποκλινομαι!!!! :437:

φετος εχει πεσει παρα πολυ brazil στις παραλιες πραγμα το οποιο ομορφαινει μου φαινεται περισσοτερο τους..... οπισθιους γοφους. Τα στριγκ παραειναι κ αμα τα φοραει κ καμμια φακλανα ειναι παρτε δρομο για Δαφνή!!! :)

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.915
Τα μαγιo μπορει να εγιναν βραζιλιανικα - οι κωλοι ομως παρεμειναν ελληνικοι....η και ποντιακοι...

Reaction score
1.830

μετά απο χθεσινή μου γρήγορη εξόρμηση σε κοντινή παραλία έχω να παρατηρήσω ότι:

1)παρόλη την οικονομική δυσχέρεια η οποία θα έπρεπε να αντανακλάται στις διατροφικές μας συνήθειες και κατ'επέκτασιν στη διαμόρφωση του σωματότυπου της φυλής μας καταναλώνοντας λιγότερα κορεσμένα λιπαρά και λοιπά καταστροφικά διατροφικά στοιχεία, οι κώλοι παραμένουν δυσανάλογα μεγάλοι και τις περισσότερες φορές με όχι λεία όψη.

2)Το ανωτέρω γεγονός σε συνδυασμό με την απάθεια ή την έλλειψη αυτογνωσίας ("που είμαι, που πάω"? ή καλύτερα "τι κώλο έχω? κάνει για στρινγκ?" δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στην κατανάλωση ενος ταλαίπωρου hot dog που είχα παραγγείλει εκ του μπητς-μπαρίου.

3)Οι 2-3 ελάχιστες εξαιρέσεις εμφανίσιμων κορασίδων στην παραλία όπου και ευρισκόμουν επιβεβαίωσαν ότι δεν είναι απαραίτητη η εφαρμογή εξώβυζων-εξώκωλων μπέηθην-σουτς για να τραβήξουν την προσοχή.

Αυτά.

:116:

Reaction score
31
τα μαγιω γίνανε βραζιλιάνικα αλλα οι κwλοι παραμένουν ελληνικοί. :105:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.485

Τι ζόρια τραβάτε με τα μαγιώ;
Δηλαδή όλοι πάτε στην παραλία και για μάτι;:138:

Και τέλος πάντων η καθεμιά φοράει ό,τι γουστάρει είτε της ταιριάζει είτε όχι κατά τη γνώμη σας, και καλά κάνει γιατί γουστάρει. Και χαίρομαι πολύ να βλέπω ακομπλεξαριστους ανθρώπους γύρω μου. Είναι πιο χαρούμενοι απ τους άλλους, αυτούς που φοράνε βράκες για να κρύψουν κάτι....
Άλλη μια παρατήρηση που έχω να κάνω είναι πως αυτοί που ασχολούνται σχολαστικά με το πως φαίνονται στους άλλους, και θέλουν να τραβούν τα βλέμματα, ν' ανεβάζουν θερμοκρασίες είναι κατα τη γνώμη μου το ίδιο κόμπλεξικοι με αυτούς που τα κρύβουν όλα. Το κοινό σημείο είναι ότι τους απασχολεί απελπιστικά πολυ η άποψη των άλλων για εκείνους.

Reaction score
3.503

Τι ζόρια τραβάτε με τα μαγιώ;
Δηλαδή όλοι πάτε στην παραλία και για μάτι;:138:
Όχι, πάμε μόνο για ρακέτες και για να φάμε καρπούζι.:116:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

μετά απο χθεσινή μου γρήγορη εξόρμηση σε κοντινή παραλία έχω να παρατηρήσω ότι:

1)παρόλη την οικονομική δυσχέρεια η οποία θα έπρεπε να αντανακλάται στις διατροφικές μας συνήθειες και κατ'επέκτασιν στη διαμόρφωση του σωματότυπου της φυλής μας καταναλώνοντας λιγότερα κορεσμένα λιπαρά και λοιπά καταστροφικά διατροφικά στοιχεία, οι κώλοι παραμένουν δυσανάλογα μεγάλοι και τις περισσότερες φορές με όχι λεία όψη.

2)Το ανωτέρω γεγονός σε συνδυασμό με την απάθεια ή την έλλειψη αυτογνωσίας ("που είμαι, που πάω"? ή καλύτερα "τι κώλο έχω? κάνει για στρινγκ?" δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στην κατανάλωση ενος ταλαίπωρου hot dog που είχα παραγγείλει εκ του μπητς-μπαρίου.

3)Οι 2-3 ελάχιστες εξαιρέσεις εμφανίσιμων κορασίδων στην παραλία όπου και ευρισκόμουν επιβεβαίωσαν ότι δεν είναι απαραίτητη η εφαρμογή εξώβυζων-εξώκωλων μπέηθην-σουτς για να τραβήξουν την προσοχή.

Αυτά.

:116:
Να αλλαξεις παραλια ταχιστα.....αυτη που πας ειναι παχια και εχει κυταριτιδα !!!!!!!!!!!!!!!!:135::204:

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.609

Και τέλος πάντων η καθεμιά φοράει ό,τι γουστάρει είτε της ταιριάζει είτε όχι κατά τη γνώμη σας, και καλά κάνει γιατί γουστάρει. Και χαίρομαι πολύ να βλέπω ακομπλεξαριστους ανθρώπους γύρω μου. Είναι πιο χαρούμενοι απ τους άλλους, αυτούς που φοράνε βράκες για να κρύψουν κάτι....
Συμφωνώ πλήρως. Αρκεί βέβαια να μιλάς για μέσα στο σπίτι τους κι όχι σε κοινή θέα.
Για να σε βοηθήσω πάντως να καταλάβεις που εστιάζεται το πρόβλημά μας, δεν είναι στις κούκλες που γουστάρουν ολόσωμο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.820

Τι σας κανει περισσοτερο κλικ στο ματι κατα μηκος της παραλιας??
κατά μήκος της παραλίας; το κύμα!

η απίστευτη ομορφιά της θάλασσας!

ο υπέροχος ήχος του κύματος που σκάει χαμόγελο πάνω στην ξανθή άμμο...

βέβαια, όποτε πάω να βγάλω μια φωτό τη θάλασσα, όλο και κάποια βρίσκεται μπροστά μου, αλλά δε γίνεται αλλιώς, έτσι είναι το καλοκαίρι, όμορφο καλοκαιράκι...

όσο για το ερώτημά σου περί της μόδας της παραλίας, θα σου έλεγα ότι πιο σημαντικό δεν είναι αυτό που ρωτάς, δηλαδή πως δείχνει το τάδε ή το δείνα μαγιώ, αλλά πιο σημαντικό είναι πως δείχνει χωρίς αυτό το μαγιώ, δηλαδή ...τι σημάδι αφήνει πίσω του! δε το'ξερες; ε, ρώτα να μαθαίνεις....

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.485

Φυσικά και θα θαυμάσουμε το "ωραίο", αν και είναι υποκειμενικό το ωραίο. Πχ δεν μου αρέσουν τα υπερβολικά μυώδη κορμιά και οι ατριχοι ανδρες.
Η δική μου αισθητική διαφέρει άπο κάποιων άλλων.
Άπο κει και πέρα , δεν θα μπω στη διαδικασία να κοροιδεψω ή να κατακρίνω κάτι που δε γουστάρω. Είναι θέμα λεπτοτητας χαρακτήρα.
Το να αποκαλούμε τον ευτραφη " χοντρο" είναι μ@λακία. Τέλος. Προδίδει χοντράνθρωπο. Και έν πασει περιπτώσει άμα δεν σου αρέσει ένα θέαμα
, γυρνά το βλέμμα σου αλλού. Δεν σε αφορά η εμφάνιση αυτών που χαλάνε την κ@υλα σου.
Περιττό να σας πω βέβαια πως όσο προστυχο είναι να αποκαλείτε έναν
άνθρωπο χοντρό, κάτι που δε σε αφορά δηλαδη, άλλο τόσο προστυχο είναι να λες "πωωωωωωωω , κwλαρα μου....."

Απλά τα πράγματα...
Όλοι κι όλες μπορούν να φοράνε ό, τι τους κάνει κέφι.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Φυσικά και θα θαυμάσουμε το "ωραίο", αν και είναι υποκειμενικό το ωραίο. Πχ δεν μου αρέσουν τα υπερβολικά μυώδη κορμιά και οι ατριχοι ανδρες.
Η δική μου αισθητική διαφέρει άπο κάποιων άλλων.
Άπο κει και πέρα , δεν θα μπω στη διαδικασία να κοροιδεψω ή να κατακρίνω κάτι που δε γουστάρω. Είναι θέμα λεπτοτητας χαρακτήρα.
Το να αποκαλούμε τον ευτραφη " χοντρο" είναι μ@λακία. Τέλος. Προδίδει χοντράνθρωπο. Και έν πασει περιπτώσει άμα δεν σου αρέσει ένα θέαμα
, γυρνά το βλέμμα σου αλλού. Δεν σε αφορά η εμφάνιση αυτών που χαλάνε την κ@υλα σου.
Περιττό να σας πω βέβαια πως όσο προστυχο είναι να αποκαλείτε έναν
άνθρωπο χοντρό, κάτι που δε σε αφορά δηλαδη, άλλο τόσο προστυχο είναι να λες "πωωωωωωωω , κwλαρα μου....."

Απλά τα πράγματα...
Όλοι κι όλες μπορούν να φοράνε ό, τι τους κάνει κέφι.
Συμφωνώ και διαφωνώ. Η αισθητική είναι σαφώς υποκειμενική, αλλά κάποια στοιχεία της που έχουν να κάνουν κυρίως με την αρμονία ή δυσαρμονία των γραμμών, τη χαλάρωση κλπ. δεν είναι και τόσο υποκειμενικά. Ο κάθε άνθρωπος που έχει το γνώθι σαυτόν, γιατί αν δεν το έχει, τότε έχει θεματάκι, οφείλει να σέβεται τον άλλον και να προκαλεί όσο το δυνατόν λιγότερο τα βλέμματα σε κάτι ακαλαίσθητο. Για παράδειγμα, μια γυναίκα με κυτταρίτιδα, στη θάλασσα θα δείξει αναπόφευκτα τους μηρούς της, γιατί δεν γίνεται κι αλλιώς (είναι απάνθρωπο και ανεδαφικό να απαιτούμε να φορέσει μαγιώ-βερμούδα). Το ίδιο και ένας κύριος 150 κιλών, που δεν μπορούμε να του ζητήσουμε να κάνει μπάνιο με μπλουζάκι. Τα οπίσθιά της όμως η μις κυτταρίτιδα δεν είναι απαραίτητο να τα δείξει ολόκληρα, μπορεί να φορέσει ένα συντηρητικό μαγιώ που να της επιτρέπει να χαρεί τη θάλασσα δείχνοντας όσο το δυνατόν λιγότερα... Δηλαδή από το απολύτως εύλογο "δεν μπορείς να μου στερήσεις το δικαίωμα να φοράω μαγιώ" μέχρι το "δεν μπορείς να μου στερήσεις το δικαίωμα να φοράω στρινγκ και να δείχνω το γήπεδο που έχω για κwlo" υπάρχει μια απόσταση, που κρίνεται με το μυαλό που έχει ο καθένας, και χωρίς να ξεχνάει κανείς ότι δεν είναι όλα ωραία ή μέτρια. Υπάρχει και το χάλια. Και η καλαισθησία σε συνδυασμό με το σεβασμό στον άλλον απαιτούν μια γυναίκα είτε να τραβάει την προσοχή θετικά, είτε να περνάει διακριτικά απαρατήρητη. Γιατί αλλιώς, προτού αποστρέψει ο άλλος το βλέμμα, του το έχει μαγνητίσει το ασυνήθιστα άσχημο, κι ακόμα κι αν δεν σχολιάσει, αυτό δεν είναι καθόλου κολακευτικό για μας τις γυναίκες.

Και απορώ, γιατί ενώ συνήθως είμαστε πολύ αυστηρές με το σώμα μας (βλέπεις ακόμα και σχεδόν τέλειες υπάρξεις να λένε μεταξύ τους ότι πάχυναν, να παραπονιούνται για το δέρμα τους κλπ.), όταν είναι να το δείξουμε φάτσα φόρα σε όλον τον κόσμο απαιτούμε να μη σχολιάσει ο άλλος αυτά που εμείς οι ίδιες σχολιάζουμε για τον ίδιο μας τον εαυτό...

Reaction score
3.503

Τα Brazilian μαγιό ειναι πιο sexy οπως και τα Brazilian εσώρουχα

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.485

Το δικό μου βλέμμα το τραβάει πάντα το "ωραίο", είτε πρόκειται για αρσενικό είτε για θηλυκο. Θα το θαυμάσω.

Μ' αρέσει να βλέπω ανθρώπους άνετους και χαρούμενους στην παραλία, με brazilian με string, με ολόσωμα με βράκες, με κουκούλες, μ, ό,τι 'ναι...:107: Δε με χαλάει άμα δω κάτι που δεν είναι καλαίσθητο, να μου προκαλεί ναυτία που είπε ο Κακαλιός. :116:

Με ρώτησε τις προάλλες μια φίλη μου τι μαγιώ να πάρει. Της αρέσει το μαγιώ με κορδονάκι αλλά ανησυχούσε για το πώς θα φαίνεται, Θα φαίνεται λέει η τομή απ' την καισαρική..ότι έχει χαλαρώσει λίγο η κοιλιά της...
Της είπα να πάρει αυτό που της κάνει κέφι, αυτό που θα φορέσει και θα νιωθει όμορφα με τον εαυτό της. Το τι θα σκεφτούν οι άλλοι στη θέα της, περισσεύει.
Λάθος?

Πολύ σημαντικό ν' αγαπάμε τον εαυτό μας, το κορμί μας και να μην νιώθουμε άσχημα για τις ατέλειές του.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Πολύ σημαντικό ν' αγαπάμε τον εαυτό μας, το κορμί μας και να μην νιώθουμε άσχημα για τις ατέλειές του.
Να μη νιώθουμε άσχημα για τις ατέλειες, αλλά να μην αρνούμαστε να συνειδητοποιήσουμε και ότι είναι ατέλειες. Εκεί κάπου υπεισέρχεται η κομψότητα - μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία της γυναίκας, αλλά και του άνδρα που ενδιαφέρεται για τον εαυτό του. Γιατί η ομορφιά ή υπάρχει ή δεν υπάρχει - μπορούμε να τη βοηθήσουμε φροντίζοντας το σώμα μας, αλλά μέχρι ένα σημείο. Η κομψότητα όμως έγκειται στο να τραβήξεις το βλέμμα στα ωραία και, ναι, να κρύψεις τα άσχημα. Να "φοράς αυτό που σου πάει". Είτε μιλάμε για στρινγκ, είτε για μακριά παλτά, ό,τι μας αρέσει δεν είναι πάντα και κατάλληλο για το σώμα μας, ακόμα κι αν αυτό αγγίζει την τελειότητα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.598
Members
38.467
Νεότερο μέλος
kritis