Y
Yiannis_B
Guest
Απάντηση: Brazil η string μαγιω????????
....έχετε δει τι σώματα έχουν αυτές οι...μαμάδες των πενήντα και βάλε?....:116:
....και η ροπή προς την κομψότητα και την καλαισθησία οδηγούν αναγκαστικά προς ένα αντίστοιχο τρόπο ζωής....αλλιώς κοροιδεύουμε τον εαυτό μας....
...Βλάση άνοιξε και άλλο θέμα....αυτό το βλέπω να πάει για φούντο....:135:
PS ...εμένα μ' αρέσουν και τα ολόσωμα....
....γιατί έχω την εντύπωση....ότι....οι ατέλειες που αναφέρετε...αφορούν κατά 90% ένα παρατημένο κορμί....που ποτέ δεν γυμνάστηκε...και ποτέ δεν είπε όχι σε μια τούρτα παγωτό.....και οι ξένοι έχουν ατέλειες, αλλά τους βλέπω να τρέχουν στα πάρκα στις 6 το πρωί....:114:Να μη νιώθουμε άσχημα για τις ατέλειες, αλλά να μην αρνούμαστε να συνειδητοποιήσουμε και ότι είναι ατέλειες. Εκεί κάπου υπεισέρχεται η κομψότητα - μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία της γυναίκας, αλλά και του άνδρα που ενδιαφέρεται για τον εαυτό του. Γιατί η ομορφιά ή υπάρχει ή δεν υπάρχει - μπορούμε να τη βοηθήσουμε φροντίζοντας το σώμα μας, αλλά μέχρι ένα σημείο. Η κομψότητα όμως έγκειται στο να τραβήξεις το βλέμμα στα ωραία και, ναι, να κρύψεις τα άσχημα. Να "φοράς αυτό που σου πάει". Είτε μιλάμε για στρινγκ, είτε για μακριά παλτά, ό,τι μας αρέσει δεν είναι πάντα και κατάλληλο για το σώμα μας, ακόμα κι αν αυτό αγγίζει την τελειότητα...
....έχετε δει τι σώματα έχουν αυτές οι...μαμάδες των πενήντα και βάλε?....:116:
....και η ροπή προς την κομψότητα και την καλαισθησία οδηγούν αναγκαστικά προς ένα αντίστοιχο τρόπο ζωής....αλλιώς κοροιδεύουμε τον εαυτό μας....
...Βλάση άνοιξε και άλλο θέμα....αυτό το βλέπω να πάει για φούντο....:135:
PS ...εμένα μ' αρέσουν και τα ολόσωμα....