Bye Bye λένε στο Live όσοι έχουν τσιπάρει το 360 τους!!!

Reaction score
1
Απάντηση: Bye Bye λένε στο Live όσοι έχουν τσιπάρει το 360 τους!!!

Βρε παιδια για την πειρατεια μιλαμε, και ο Andrew αποτυπωσε τα λογια σε εικονα. Ειναι αυτο που λεμε: αν δεν μπορεις να το πεις, ζωγραφησε το.

Reaction score
0
Πάντα χωρίς τσιπ σε όλες τις κονσόλες, από άποψη και σεβασμό σε όσους κοπιάζουν για να φτιάξουν τα παιχνίδια που παίζω. Δεν δίνω φράγκο στα λαμόγια που απλά εκμεταλλεύονται τη δουλειά των άλλων για να πλουτίσουν.
Βασικά μαλον δεν καταλαβες για ποιο λογο πηρε τοσο αναπτυξη η πειρατια?
Μηπως επειδη θελουν μερικοι να χρυσοπληρώνουμε καποια σοφτγουερ που ειναι δωρεαν σε αλλα λειτουργικα.
Η π.χ. να ξαναπληρωνουμε τα ιδια πνευματικα δικαιωματα οταν αλαζη καποιο φορματ.Δλδ αν ειχα αγορασει ενα εργο σε κασεττα και μετα το παρω το ιδιο σε dvd και μετα πάλι σε blue ray πληρωνω εκ νεου τα πνευματικα δικαιωματα για την ιδια ταινια.Δλδ τι αλαζη -ΠΡΟΣΟΧΗ- σε επιπεδο πνευματικων δικαιωματων αν πχ ειναι καλυτερη οι ποιοτητα της ταινιας.Αφου το τελος ειναι παντα ιδιο.
Βεβαια κατι ανθρωποι σαν και εσενα δεν εχουν προβλημα λενε αλλα αν ερθω σπιτι σου κανονισε να μην εχεις ούτε ενα mp3 divx dvdr σπασμενο παιχνιδι αλλα και ούτε μια φωτο απο το ιντερνετ γιατι και αυτες προστατευονται απο τον ιδιο νομο!

Reaction score
0
Στην δορυφορικη τα παραδειγματα πολλα...5400..μοντελο θρυλος..και πως τιμωριθηκε η εταιρια??εγινε επισημος προμηθευτης του Πρεμιερ.
Dream box....το νεο hd μοντελο φανερωνει το παιχνιδι που παιζετε
Για να μην μιλησουμε για τις εταιριες κωδικοποιησης που παντα ανοιγουν τα παραθυρα τα καλοκαιρια(γιατι αραγε?)και φυσικα μετα απο 2 χρονια οση ειναι και εγγυηση για ασφελες κλειδωμα..
Εγω να ρωτησω...αν δεν υπηρχε η δυνατοτητα πειρατιας...ποσοι θα αγοραζανε παιχνιδομηχανες των 500ε οταν θα επρεπε να πληρωνουν και 40ε το παιχνιδι???

Reaction score
0
Βασικα μου περασε μια σκεψη...
Δλδ αν παρεις ενα dvdplayer me οχι οριγιναλ φιρμγουερ και το σινδεσις με κουτι usb2 kai to dvd to eswτερικο το εχισ οριγιναλ??

Λετε?>

Reaction score
164
Βεβαια κατι ανθρωποι σαν και εσενα δεν εχουν προβλημα λενε αλλα αν ερθω σπιτι σου κανονισε να μην εχεις ούτε ενα mp3 divx dvdr σπασμενο παιχνιδι αλλα και ούτε μια φωτο απο το ιντερνετ γιατι και αυτες προστατευονται απο τον ιδιο νομο!
Κοίταξε, υπάρχουν λεπτές διαφορές...
Το να έχω κάποια φωτογραφία από το internet, δεν είναι παράνομο. Το να την βλέπω, να την δείχνω κτλ είναι νόμιμο, αρκεί να μην υποστηρίζω ότι είναι δικιά μου (που δεν το κάνω) ή να μην την χρησιμοποιώ για εμπορικούς σκοπούς. Είμαι επαγγελματίας και δεν το κάνω. Πάντα χρησιμοποιώ είκόνες είτε από loyalty-free βιβλιοθήκες είτε αγοράζω τα δικαιώματα για τις εμφανίσεις που θέλω.
MP3 έχω έναν δίσκο γεμάτο με μερικές χιλιάδες κομάτια. Δεν τα ακούω ΠΟΤΕ, απλά έτυχε και βρέθηκε ο δίσκος στα χέρια μου. Μουσική ακούω μόνο από CD και πάντα original, γιατί σιχαίνομαι τα δισκάκια τα γραμμένα με μαρκαδόρο, που παίζουν-δεν παίζουν. Τους δίσκους που ακούω και μου αρέσουν τους αγοράζω, πάλι από άποψη. Επιβραβεύω τον καλλιτέχνη και περιμένω να ακούσω τη νέα του δουλειά. Μάλιστα έχω και μερικούς δίσκους σε διάφορα φορμά (κασέτα!, CD, SACD). Ίσως να άκουγα MP3 στο αυτοκίνητο, αλλά ακούω 99% ραδιόφωνο και το εργοστασιακό ρ/κ/cd δεν παίζει mp3.
DiVX, είχα μερικά για να χαζεύω HD. Τελικά, δεν μπορούσα να τα δω, και έτσι τα παράτησα. Έχω μόνο δύο σειρές, Lost και Prison Break. Τυπικά είμαι σχεδόν καλυμμένος, μιας και δεν κάνω κάτι πολύ κακό: Είμαι συνδρομητής Nova που παίζει αυτές τις σειρές. Απλά κρυφοκυττάζω μερικά επειδόδεια μπροστά. Τα δικαιώματα, τα έχω πληρωμένα.
Windows έχω γνήσια. Έχω μερικές κόπιες προγραμμάτων απλά για να υπάρχουν. Ιδίως των προγραμμάτων που χησιμοποιώ επαγγελματικά και είναι αγορασμένα (με τη δουλειά δεν παίζει κανένας σοβαρός επαγγελματίας). Τα έχω απλά για να υπάρχουν, δεν τα χρησιμοποιώ ποτέ, μιας και ο υπολογιστής μου είναι κατά 99.9% για χρήση internet.
Σε ικανοποίησα; :cool_3:
Πάντως, παιχνίδια δεν θα έκλεβα. Ταινίες δεν θα έκλεβα γιατί μου αρέσουν τα κουτάκια τους κτλ και τις αγοράζω όταν πέσουν οι τιμές. MP3 θα έκλεβα, έτσι για να υπάρχουν. Άλλωστε είμαι πολύ τεμπέλης για να τα ταξινομήσω... :happy_5:

Reaction score
164
Βασικα μου περασε μια σκεψη...
Δλδ αν παρεις ενα dvdplayer me οχι οριγιναλ φιρμγουερ και το σινδεσις με κουτι usb2 kai to dvd to eswτερικο το εχισ οριγιναλ??

Λετε?>
Μόνο το εσωτερικό dvd φορτώνει παιχνίδια.

Reaction score
0
Aν παμε με το καθαρα τυπικο μερος τοτε ητε εχεις και ακους τον σκληρο με τα mp3 ητε τον εχεις απλα χωρις να τον ακους(?!)εισε υπολογος στους καλιτεχνες και τους δημιουργους,οι οποιοι παρεπιπτοντως λογω πειρατιας μειωσανε την τιμη των cd αλλα παρ ολ'αυτα συνεχιζουν και εχουνε βιλες-ακριβα αυτοκινητα-λογαριασμους στις τραπεζες με πολλα μηδενικακαι πολοι απ αυτους συνεχιζουν να περνουν νυχτοκαματα χιλιαδων ευρω και χρεωνουν εμενα που κατεβαζω το mp3 γιατι δεν εχω 20 ε ανα cd me 180e την φιαλη η με 50ε το εισιτηριο για την συναυλια τους.
Δεν εχω ενοχες οσον αφορα τα τραγουδια ουτε τις ταινιες..και ολη η πρεμουρα των δημιουργων δεν γινετε επειδη ειναι θιγμενοι επειδη τους κλεβετε η πνευματικη ιδιοκτησια(που πιθανον να μην ειναι και 100% δικη τους)αλλα γιατι τρελενονται στην σκεψη οτι ολα αυτα τα p3 θα ηταν ευρω στην τσεπη τους.
Οσον αφορα τωρα την νοβα....στον χορο της "κλοπης"πρωτη αυτη εκανε την αρχη χρεωνοντας συνδρομη σχεδον 60 ε τον μηνα για 2.5 καναλια με ταινιες και για 4 αθλητικα...αα συγνωμη..ξεχασα εχει και τα 5 θεματικα.....και να μην ξεχασουμε τα 8!! ευρω σαν κοστος επανασυνδεσης(!!!!!!)και φυσικα την αισχρη ποιοτητα εικονας και ηχου..να δωσω αυτα τα λεφτα στο πρεμιερ..να τα δωσω στο σκαι το ιταλικο...οχι ομως και στην νοβα...

Reaction score
164
Με τη Nova, η ιστορία είναι διαφορετική: Πουλάνε ακριβά ένα κατώτερης ποιότητας προϊόν. Δεν είναι δα και ψωμί... Αν δεν μου αρέσει, δεν το παίρνω. Δεν νομιμοποιούμαι να το κλέβω.
Τυπικά, έχεις δίκιο. Είναι παράνομη η κατοχή αντιγράφων. Ηθικά όμως είμαι εντάξει με τον εαυτό μου.
Με τα παιχνίδια έχω ιδιαίτερη ευαισθησία. Όντας στον ευρύτερο χώρο (με την ίδια έννοια που ο ανιψιός μου ο Χρήστος είναι συνάδελφος με τον Ροναλντίνιο επειδή κλωτσάνε και οι δύο το τόπι :happy_8: ), αναγνωρίζω την ΤΕΡΑΣΤΙΑ δουλειά που γίνεται από εξαιρετικά χαρισματικά άτομα σε πολλούς τομείς (γραφίστες, σεναριογράφοι, μουσικοί, προγραμματιστές κτλ) και δεν μπορώ παρά να τους επιβραβεύσω με τα 50-60-70€ μου. Είναι πολλά, αλλά γι' αυτό και αγοράζω δύο-τρεις φορές το χρόνο.
Οι κλεψιές, από την άλλη, του Φοίβου και του Καρβέλλα, δεν αξίζουν ούτε το ρεύμα για να κάνω download τα MP3. :happy_8:

Reaction score
0
Με τη Nova, η ιστορία είναι διαφορετική: Πουλάνε ακριβά ένα κατώτερης ποιότητας προϊόν. Δεν είναι δα και ψωμί... Αν δεν μου αρέσει, δεν το παίρνω. Δεν νομιμοποιούμαι να το κλέβω.
Τυπικά, έχεις δίκιο. Είναι παράνομη η κατοχή αντιγράφων. Ηθικά όμως είμαι εντάξει με τον εαυτό μου.
Με τα παιχνίδια έχω ιδιαίτερη ευαισθησία. Όντας στον ευρύτερο χώρο (με την ίδια έννοια που ο ανιψιός μου ο Χρήστος είναι συνάδελφος με τον Ροναλντίνιο επειδή κλωτσάνε και οι δύο το τόπι :happy_8: ), αναγνωρίζω την ΤΕΡΑΣΤΙΑ δουλειά που γίνεται από εξαιρετικά χαρισματικά άτομα σε πολλούς τομείς (γραφίστες, σεναριογράφοι, μουσικοί, προγραμματιστές κτλ) και δεν μπορώ παρά να τους επιβραβεύσω με τα 50-60-70€ μου. Είναι πολλά, αλλά γι' αυτό και αγοράζω δύο-τρεις φορές το χρόνο.
Οι κλεψιές, από την άλλη, του Φοίβου και του Καρβέλλα, δεν αξίζουν ούτε το ρεύμα για να κάνω download τα MP3. :happy_8:
Vasika akoma den katalava pou to pas kai se pia ox8i ston potamo tis peiratias ka8ese???
Milas dld san na anexese tin peiratia otan proerxete apo 8ewritika nomimous paroxous kai katigoris to idio proion otan den xeris pou kataligoun ta xrhmata.

Dld peiratia einai na poulas katwteris poiotitas release gia dvd apo auta pou vgazoun oi kinimatografikes eteries ektos elladas....Peiratia einai na prosferis ena ftwxo mpouketo kai na to poulas akriva.
Kai oso gia to 8ema epilogis ....
den katalaves malon oti den ti8ete zitima an protimo auto apo to allo alla protimo auto i to tipota! Dld sigkrinoume me apagwgi se atopo an me pianis?? :happy_8:
Kai agapite mou pou to xeris Mpori o anipsios sou o xristos na yparxei pi8anothta na gini o Ronaldinio:happy_8::happy_8::happy_8:

Reaction score
164
Dld peiratia einai na poulas katwteris poiotitas release gia dvd apo auta pou vgazoun oi kinimatografikes eteries ektos elladas....Peiratia einai na prosferis ena ftwxo mpouketo kai na to poulas akriva.
Η πειρατεία είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο. Και όσο αφορά τη Nova, το ότι, όπως είναι επόμενο, πληρώνει δικαιώματα, δικαιολογεί εν μέρει τη συνδρομή. Μην ξεχνάς ότι είμαστε μικρή αγορά. Βέβαια δεν τη δικαιολογώ και έχω πολλά ράμματα για τη γούνα τους... Μπορεί να είναι ο,τιδήποτε, αλλά πειρατές δεν είναι. Η αγορά είναι ελεύθερη, ο καθένας πουλάει ό,τι θέλει όσο θέλει. Και ο καταναλωτής ελεύθερος να επιλέξει.

Reaction score
0
Πάντως, παιχνίδια δεν θα έκλεβα. Ταινίες δεν θα έκλεβα γιατί μου αρέσουν τα κουτάκια τους κτλ και τις αγοράζω όταν πέσουν οι τιμές. MP3 θα έκλεβα, έτσι για να υπάρχουν. Άλλωστε είμαι πολύ τεμπέλης για να τα ταξινομήσω... :happy_5:
Xerome telika omws giati gia pola 8a mporousa na se katigorisw alla oxi gia tin eilikrinia sou.

Kai gia na sou antapodwsw 8a sou pw oti exw agorasi mono 1 pexnidi gnisio
giati den mou aresoun ta koutakia tous...:happy_5:
Pantws sevomai tin gnomi sou sinexise etsi!

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Bye Bye λένε στο Live όσοι έχουν τσιπάρει το 360 τους!!!

Xerome telika omws giati gia pola 8a mporousa na se katigorisw alla oxi gia tin eilikrinia sou.

Kai gia na sou antapodwsw 8a sou pw oti exw agorasi mono 1 pexnidi gnisio
giati den mou aresoun ta koutakia tous...:happy_5:
Pantws sevomai tin gnomi sou sinexise etsi!
Κι εμενα μ'αρεσουν οι ντομπροι, κι εσυ εισαι ενας απο αυτους:cool_4:

Και κατι που διαβασα πιο πανω και συμφωνω. Παω να ακουσω τον Τερζη πχ. και πληρωνω 200ευρω για ενα μπουκαλι. Ε οχι ρε φουστη. Ολα τα cd του Τερζη και του καθε Τερζη θα τα εχω πειρατικα. Γιατι απο εκατομμυριουχους να τους κανω δισεκατομμυριουχους?

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.885
Το βασικό λάθος που κάνετε είναι ότι λέτε "αφού το τάδε προϊόν είναι τόσο ακριβό, θα το έχω πειρατικό". Δεν είναι αυτό λογική.
Γιατί ποιος καθορίζει το πότε ένα υλικό αγαθό θεωρείται ακριβό; Πάντως όχι εμείς. Η τιμή που θα μας φαινόταν εμάς "καλή" για κάποιον άλλο θα συνεχίσει να είναι ακριβή. Και οι περισσότεροι θα ήταν ευχαριστημένοι μόνο με το τζάμπα.:crazy_3:
Ο νόμος της προσφοράς/ζήτησης καθορίζει σε ποια επίπεδα τιμής υπάρχει λόγος ύπαρξης και κέρδος για την εταιρεία. Τώρα αν η Nova είναι ακριβή υπηρεσία για μένα, τότε δε θα βάλω.
Προσωπικά, έχω Nova κι επειδή δε βλέπω σχεδόν ποτέ τη θεωρώ περιττό έξοδο. Όμως βλέπει η γυναίκα μου και με αφήνει ήσυχο κάποιες ώρες. Άρα για μένα αξίζει τα λεφτά της. :happy_9: Υπάρχουν αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές, άρα η τιμή της είναι "ανεκτή" για πολλούς. Δε μας υποχρεώνει όμως η Nova να αγοράσουμε με το ζόρι. Αν δε μας παίρνει, δε βάζουμε. Είναι απλό.
Και μιλάμε πάντα για προϊόντα που μας παίρνει ή υπάρχει η δυνατότητα της πειρατείας και απλά ψάχνουμε δικαιολογίες για την πράξη μας. Μουσική, προγράμματα, παιχνίδια, δορυφορικά κλπ. Σχετικά εύκολη η πειρατεία και μηδαμινή η πιθανότητα να μας βρουν.
Δε βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω. Κι εγώ έχω αρκετά καταβασμένα MP3s για παράδειγμα, αλλά δε λέω δικαιολογίες για την πράξη μου, γιατί ξέρω ότι έχω λερωμένη τη φωλιά μου.:happy_2: Κι ας έχω και πολλές χιλιάδες αγορασμένων δίσκων βινυλίου και CDs, λόγω της ενασχόλησής μου με τη μουσική.
Ένα άλλο που θεωρώ παράλογο και ισοπεδωτικό. Αν ο τάδε βγάζει πολλά λεφτά, μπορώ να κλέψω το προϊόν του. Όχι, δεν είναι έτσι!
Επειδή ο τάδε τραγουδιστής είναι πλούσιος, για τα δικά μας δεδομένα, πρέπει να μοιράζει δωρεάν το CD του και να έχει ελεύθερη είσοδο στο μαγαζί που τραγουδάει; Δουλειά κάνει κι αυτός όπως όλοι οι άλλοι και είναι και επιτυχημένος για να έχει κάνει περιουσία. Μπράβο του και εις ανώτερα.
Θέλω να πω με λίγα λόγια ότι δε μπορούμε να τα έχουμε όλα. Η τσέπη του καθενός φτάνει για συγκεκριμένα πράγματα. Το ξέρω, υπάρχουν άπειρα πράγματα που μας δελεάζουν και θα θέλαμε να έχουμε, αλλά δε θα τα έχουμε μάλλον ποτέ. Δε είναι όλα για όλους, υπάρχουν όρια, οικονομικά κυρίως. Και υπάρχει η πειρατεία σε κάποια προϊόντα και χαιρόμαστε που έχουμε λίγα παραπάνω. Δεκτό. Αλλά όχι να βγαίνουμε κι από πάνω. :happy_6:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
1. H NOVA δεν ακολουθεί τους νόμους της προσφοράς και ζήτησης καθώς είναι μονοπώλιο. Άρα η τιμή του προιόντος της δεν είναι ούτε ακριβή ούτε φθηνή. Είναι αυτή που η ίδια έχει επιλέξει...

2. Οι μεγάλες δισκογραφικές εταιρίες στον κόσμο διαμαρτύρονται γιατί λόγω της πειρατείας μειώνονται οι πωλήσεις τους. Όμως η μουσική αποτελεί μόνο ένα κομμάτι του λεγόμενου home entertainment (cd dvd games κλπ). Η αγορά του home entertainment έχει ραγδαία ανάπτυξη πολύ περισσότερη από την αύξηση του εισοδήματος του κύριου target group που είναι νέοι 18-34. Αυτό σημαίνει:

α. Παρόλο που σήμερα ένας 25χρονος μπορεί να βρει ό,τι θέλει στο internet χωρίς να το πληρώσει, αυτός εξακολουθεί και αγοράζει και μάλιστα με μεγαλύτερη ένταση. Δεν είναι παράξενο αυτό; Τελικά μήπως ο καταναλωτής "κατεβάζει" χιλιάδες τραγούδια αλλά αγοράζει αυτά που έτσι και αλλιώς θα αγόραζε;;;

β. Η μουσική αποτελούσε μέχρι πριν το 2000 το κύριο κομμάτι στην αγορά του home entertainment. Όμως σήμερα χάνει μερίδια καθημερινά από τα υπόλοιπα προιόντα όπως τα dvd και τα games. Άρα είναι λογικό να μειώνονται οι πωλήσεις των cd.

γ. Τα mp3 λόγω της μικρής τους χωρητικότητας δημιούργησαν μία νέα αγορά στην μουσική βιομηχανία. Στο μέγεθος ενός ipod έχεις χιλιάδες τραγούδια... αυτό δυστυχώς άργησε πολύ να το καταλάβει η μουσική βιομηχανία. Όσο δεν έδινε την δυνατότητα να αγοράζει κάποιος mp3 τα έβρισκε αλλού...

Συμπερασματικά, αντί η βιομηχανία του home entertainment να ψάξει να βρει τις ανάγκες του καταναλωτή, επιμένει σε έναν πόλεμο κατά της "πειρατείας" που όμως ο ίδιος ο καταναλωτής τον εκλαμβάνει σαν πόλεμο εναντίον του. H τεράστια επιτυχία των e-stores που πουλάνε mp3 αυτό που αποδεικνύει είναι το ότι ο καταναλωτής τελικά θα αγοράσει αυτό που του αρέσει.

Reaction score
0
Απάντηση: Bye Bye λένε στο Live όσοι έχουν τσιπάρει το 360 τους!!!

Εγώ πάντως είμαι κατά της πειρατείας..........παρόλα αυτά όλα μου τα τραγούδια, τα video και τα προγράμματα από τα torrents τα κατέβασα. "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1"

GTX

Reaction score
39
Οι τελευταίες απόψεις που ακούστηκαν με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο.

Έτσι είναι ρε παιδιά, αν κάτι είναι ακριβό απλά δεν το αγοράζεις. Και επιτέλους πρέπει να το καταλάβουμε αυτό, αν κάτι είναι υπερτιμημένο ο μοναδικός τρόπος για να πέσει η τιμή του είναι να μην το αγοράσουμε. Η πειρατεία μπορεί να βολεύει ή το να λέμε οτι είναι πολύ ακριβό και μας κλέβουν θα το πάρω σπασμένο είναι απλά μια δικαιολογία για να καλύψουμε τη λάθος κίνηση μας και σαν καταναλωτές και ηθικά.

Το οτι κάποιος έχει mp3 άρα δε μπορεί να μιλάει κατά της πειρατείας έχω βαρεθεί να το ακούω ρε παιδιά. Ναι έχω mp3 οκ, το δέχομαι και γω δεν είμαι σωστός αλλά μη κοροϊδευόμαστε τα cd που θα αγόραζα και χωρίς τα mp3 πάλι θα τα αγοράσω. Μήπως αν δεν υπήρχαν τα mp3 θα είχα αγοράσει ότι έχω σε Mp3 σε original, ε όχι ρε παιδιά έτσι είναι. Τέλος το να βγαίνει κόσμος και να λέει οτι φταίει η Microsoft που δε τους αφήνει να παίζουν live πια με σπασμένη κονσόλα είναι σα να βγώ να πω οτι το τάδε mp3 που κατέβασα δεν έχει καλή ποιότητα...ε δε στέκει!!! :crazy_1:

Reaction score
2
Nαι, αλλα η microsoft, αν ειχε τα κοτσια, θα επρεπε να το κανει απο την αρχη κι οχι αφου εχει πιασει κοροιδο ΠΟΛΛΟΥΣ σαν κι εμας, και εχει παρει αρκετα λεφτα απο "ψευτικες" συνδρομες για το xlive απο ΕΛΛΑΔΑ και αλλες χωρες που δεν το υποστηριζει παρανομα.

Reaction score
0
Nαι, αλλα η microsoft, αν ειχε τα κοτσια, θα επρεπε να το κανει απο την αρχη κι οχι αφου εχει πιασει κοροιδο ΠΟΛΛΟΥΣ σαν κι εμας, και εχει παρει αρκετα λεφτα απο "ψευτικες" συνδρομες για το xlive απο ΕΛΛΑΔΑ και αλλες χωρες που δεν το υποστηριζει παρανομα.
Δεν σου μπάναρε κανείς το Account σου. Η συνδρομή σου άρα δεν εκλάπη ή οτιδήποτε άλλο. Η κονσόλα σου απλά δεν επιτρέπεται να μπεί live (και σωστά φυσικά).

Πάρε καινούριο Xbox κάνε recover το profile σου και όλα συνεχίζουν από εκεί που τα άφησες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll