- Reaction score
- 0
Τι εννοεί ο ποιητής ?![]()
Γιο χο χο ,γιο χο χο , με μια μπουκαλα σουσι....
Τι εννοεί ο ποιητής ?![]()
Γιο χο χο ,γιο χο χο , με μια μπουκαλα σουσι....
:sad:Τι εννοεί ο ποιητής ?
Βασικά μαλον δεν καταλαβες για ποιο λογο πηρε τοσο αναπτυξη η πειρατια?Πάντα χωρίς τσιπ σε όλες τις κονσόλες, από άποψη και σεβασμό σε όσους κοπιάζουν για να φτιάξουν τα παιχνίδια που παίζω. Δεν δίνω φράγκο στα λαμόγια που απλά εκμεταλλεύονται τη δουλειά των άλλων για να πλουτίσουν.
Κοίταξε, υπάρχουν λεπτές διαφορές...Βεβαια κατι ανθρωποι σαν και εσενα δεν εχουν προβλημα λενε αλλα αν ερθω σπιτι σου κανονισε να μην εχεις ούτε ενα mp3 divx dvdr σπασμενο παιχνιδι αλλα και ούτε μια φωτο απο το ιντερνετ γιατι και αυτες προστατευονται απο τον ιδιο νομο!
Μόνο το εσωτερικό dvd φορτώνει παιχνίδια.Βασικα μου περασε μια σκεψη...
Δλδ αν παρεις ενα dvdplayer me οχι οριγιναλ φιρμγουερ και το σινδεσις με κουτι usb2 kai to dvd to eswτερικο το εχισ οριγιναλ??
Λετε?>
Vasika akoma den katalava pou to pas kai se pia ox8i ston potamo tis peiratias ka8ese???Με τη Nova, η ιστορία είναι διαφορετική: Πουλάνε ακριβά ένα κατώτερης ποιότητας προϊόν. Δεν είναι δα και ψωμί... Αν δεν μου αρέσει, δεν το παίρνω. Δεν νομιμοποιούμαι να το κλέβω.
Τυπικά, έχεις δίκιο. Είναι παράνομη η κατοχή αντιγράφων. Ηθικά όμως είμαι εντάξει με τον εαυτό μου.
Με τα παιχνίδια έχω ιδιαίτερη ευαισθησία. Όντας στον ευρύτερο χώρο (με την ίδια έννοια που ο ανιψιός μου ο Χρήστος είναι συνάδελφος με τον Ροναλντίνιο επειδή κλωτσάνε και οι δύο το τόπι :happy_8: ), αναγνωρίζω την ΤΕΡΑΣΤΙΑ δουλειά που γίνεται από εξαιρετικά χαρισματικά άτομα σε πολλούς τομείς (γραφίστες, σεναριογράφοι, μουσικοί, προγραμματιστές κτλ) και δεν μπορώ παρά να τους επιβραβεύσω με τα 50-60-70€ μου. Είναι πολλά, αλλά γι' αυτό και αγοράζω δύο-τρεις φορές το χρόνο.
Οι κλεψιές, από την άλλη, του Φοίβου και του Καρβέλλα, δεν αξίζουν ούτε το ρεύμα για να κάνω download τα MP3. :happy_8:
Η πειρατεία είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο. Και όσο αφορά τη Nova, το ότι, όπως είναι επόμενο, πληρώνει δικαιώματα, δικαιολογεί εν μέρει τη συνδρομή. Μην ξεχνάς ότι είμαστε μικρή αγορά. Βέβαια δεν τη δικαιολογώ και έχω πολλά ράμματα για τη γούνα τους... Μπορεί να είναι ο,τιδήποτε, αλλά πειρατές δεν είναι. Η αγορά είναι ελεύθερη, ο καθένας πουλάει ό,τι θέλει όσο θέλει. Και ο καταναλωτής ελεύθερος να επιλέξει.Dld peiratia einai na poulas katwteris poiotitas release gia dvd apo auta pou vgazoun oi kinimatografikes eteries ektos elladas....Peiratia einai na prosferis ena ftwxo mpouketo kai na to poulas akriva.
Xerome telika omws giati gia pola 8a mporousa na se katigorisw alla oxi gia tin eilikrinia sou.Πάντως, παιχνίδια δεν θα έκλεβα. Ταινίες δεν θα έκλεβα γιατί μου αρέσουν τα κουτάκια τους κτλ και τις αγοράζω όταν πέσουν οι τιμές. MP3 θα έκλεβα, έτσι για να υπάρχουν. Άλλωστε είμαι πολύ τεμπέλης για να τα ταξινομήσω... :happy_5:
Κι εμενα μ'αρεσουν οι ντομπροι, κι εσυ εισαι ενας απο αυτους:cool_4:Xerome telika omws giati gia pola 8a mporousa na se katigorisw alla oxi gia tin eilikrinia sou.
Kai gia na sou antapodwsw 8a sou pw oti exw agorasi mono 1 pexnidi gnisio
giati den mou aresoun ta koutakia tous...:happy_5:
Pantws sevomai tin gnomi sou sinexise etsi!
Δεν σου μπάναρε κανείς το Account σου. Η συνδρομή σου άρα δεν εκλάπη ή οτιδήποτε άλλο. Η κονσόλα σου απλά δεν επιτρέπεται να μπεί live (και σωστά φυσικά).Nαι, αλλα η microsoft, αν ειχε τα κοτσια, θα επρεπε να το κανει απο την αρχη κι οχι αφου εχει πιασει κοροιδο ΠΟΛΛΟΥΣ σαν κι εμας, και εχει παρει αρκετα λεφτα απο "ψευτικες" συνδρομες για το xlive απο ΕΛΛΑΔΑ και αλλες χωρες που δεν το υποστηριζει παρανομα.