Calibration αλά Plaiso

Reaction score
1.194
Απάντηση: Calibration αλά Plaiso

παντως υποθέτω θα έχουν κάποια όργανα (πχ x-rite) και software για μετρήσεις, διότι δεν θα θέλουν να υποβαθμίσουν το μαγαζί τους. Και σίγουρα δεν μπορούν να βασιστούν στις γνωσεις/εμπειρια του συνόλου των τεχνικψν τους. Τώρα για το 70%, θα είναι κατι σαν τους βελτιωτές καυσίμου ή τις 24ρες adsl,δηλαδή ΜΕΧΡΙ τόσο... οπότε δεν θα λένε ψέματα:144:

Reaction score
449

Εγώ θεωρώ ατυχές το thread, που ανοίχτηκε από έναν επαγγελματία και γνώστη του αντικειμένου.
Μιλώντας γενικά, αν θεωρεί κάποιος τον εαυτό του Νο1 σε αυτό που κάνει, δεν χρειάζεται να δυσφημίζει τρίτους.
Αν είχε ανοιχτεί από κάποιον άλλον θα ήταν διαφορετικά.
Όσον αφορά την διαφήμιση του πλαισίου, τα 70% είναι υπερβολή, αλλά όπως είπαμε είναι διαφήμιση.

Reaction score
384

Εγώ θεωρώ ατυχές το thread, που ανοίχτηκε από έναν επαγγελματία και γνώστη του αντικειμένου.

Όσον αφορά την διαφήμιση του πλαισίου, τα 70% είναι υπερβολή, αλλά όπως είπαμε είναι διαφήμιση.
Δεν αποκλειεται τελικα να ειναι και ολα υπερβολη για λογους διαφημισης. Αρα το thread εχει και μια λογικη. :121:

Reaction score
89
Όλα τα μαγαζιά τύπου Πλαίσιο, είναι μαγαζιά που έχουν καλές τιμές και κάποιους υπαλλήλους που αποκτούν γνώσεις και εμπειρία από την δουλειά τους εκεί. Κανένας εκτός από τους τεχνικούς που έχουν σπουδάσει το αντικείμενο τους (και αν) δεν έχει ιδιαίτερες γνώσεις. Εγώ είμαι πληροφορικός και σε όλα μα όλα τα μεγάλα μαγαζιά έχω πιάσει τους περισσότερους αδιάβαστους (όχι όλους γιατί υπάρχουν και μερικοί που την γουστάρουν τη δουλειά τους και γίνονται πολύ καλοί). Σε ένα θέμα που είναι καινούριο γι'αυτούς νομίζω ότι με κάποια σεμινάρια και κάποια εργαλεία σίγουρα θα γίνετε δουλειά αλλά ποτέ χωρίς την εμπειρία (μέχρι αυτή να αποκτηθεί) δεν πρόκειται να φτάνουν σε ένα μεγάλο ποσοστό βελτίωσης εικόνας (70% είναι για να γελάμε μάλλον). Φυσικά μπορεί και κάποιοι 'τεχνικοί' που θα ασχοληθούν να είναι τσακάλια γενικά και να το πιάσουν το αντικείμενο...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
βαλε μου 2 κιλα κοντραστ απαχο
και 2 τεμαχια φωτεινοτητα ελευθερας βοσκης
παρακαλω:142:

Reaction score
4.526

Στην Θεσ/νικη υπαρχει κανεις που να κανει αυτη την δουλεια?

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Δεν θα έπρεπε να μιλήσω, (λόγω ανύπαρκτης αγοράς) αλλά δεν μπορώ, θα σκάσω!
Λοιπόν σκέφτομαι να τους φωνάξω να μου ρυθμίσουν τον G70 μου!!!!!! :143::143::143:

Reaction score
6.010
ανδρεα εαν ειναι να αποκτησει και την κινηση και τα χρωματα του panasonic να το αποφυγει ...:410:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

εχω μια σομπα πετρελαιο στο υπογειο'
μηπως μπορει καποιος να μου πει αν μπορει να βγαλει περισοτερη φωτεινοτητα ?:142:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Ναι, σκεψου οτι με την 70% βελτιωση ο G90 θα δειξει επιτελους
σαν ενα...Panasonic 200 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ:143:
Κακίες! αλλά σε συγχωρώ γιατί έχεις και μια ηλικία!και η μαμά μου με έμαθε να σέβομαι τους ηλικιωμένους!!! :142:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Κακίες! αλλά σε συγχωρώ γιατί έχεις και μια ηλικία!και η μαμά μου με έμαθε να σέβομαι τους ηλικιωμένους!!! :142:
Κοιτα αριστερα στα στοιχεια σου ποσο χρονων εισαι-σε περιπτωση
που το εχεις ξεχασει-
και μετα δες και ποσο ειμαι εγω.:137:
Εκτος εαν με κατηγορεις για το οτι δεν βαφω το μαλλι σαν μερικους-μερικους:121:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Είσαι και μαρτυριάρικο ατιμούλικο!!!!!!:143:

Reaction score
6.010
Re: Απάντηση: Calibration αλά Plaiso

εχω μια σομπα πετρελαιο στο υπογειο'
μηπως μπορει καποιος να μου πει αν μπορει να βγαλει περισοτερη φωτεινοτητα ?:142:
εαν βαλεις πετρελαιο μεσα και εξω κατι μπορει να γινει ...

Reaction score
191

καλα σε ποσα σπιτια εχω παει και βλεπω να παιζει η 32αρα με τιγκα φωτεινοτητα,το μαυρο ειναι γκρι παντου και τα χρωματα πολυ εντονα.λιγο να κατεβασεις contrast-brightnes-color,
εχει αλλαξει ολη η εικονα 100%!

απλα ο κοσμος δεν ξερει ρε παιδια..νταξει με τα φορουμ και γενικα το ιντερνετ εχει ξυπνησει λιγο ο κοσμος αλλα και παλι ειναι η μειοψηφια..

Reaction score
1

Θεωρώ τουλάχιστον ατυχή την αρχική δημοσίευση, ακριβώς επειδή προέρχεται από επαγγελματία που δραστηριοποιείται στο ίδιο ακριβώς αντικείμενο..

Μακάρι να συνειδητοποιούσατε κάποια στιγμή τη ζημιά που προκαλείτε τόσο στην επαγγελματική σας δραστηριότητα όσο και στο φόρουμ..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.189
Members
38.668
Νεότερο μέλος
Dragon