Call of Duty 4 - Modern Warfare

Reaction score
7
Απάντηση: Call of Duty 4 - Modern Warfare

Τι σχέση έχει αυτό?
Τον pseiras (kpaiss) τον έκανα τις προάλλες invite καμμιά 50αριά φορές στο COD4 αλλά είναι τόσο μ@λ@κία το lobby του παιχνιδιού που προφανώς είναι αδύνατο να "βρεθούμε".

Reaction score
0
Με μπέρδεψες τώρα. Έγραψες κάποια nicknames. Νόμιζα πως όλους αυτους μας είχες βρεί σε κάποια παιχνίδια. Τέλος πάντων. Εγώ πάντως τους μόνους Έλληνες που εμφανώς φαίνονταν απο τα νίκς πως είναι συμπατριώτες, τους είχα βρεί στην φόρμουλα 1 πρίν πολύ καιρό. Απο τότε κ σε όλα τα άλλα games, δεν έχω βρεί κανέναν.

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Call of Duty 4 - Modern Warfare

Αυτό είναι. Με έχεις δεί ποτέ on line σε κάποιο game;
Οχι τωρα σε εβαλα οποτε θα βρεθουμε:cool_4:

Τι σχέση έχει αυτό?
Τον pseiras (kpaiss) τον έκανα τις προάλλες invite καμμιά 50αριά φορές στο COD4 αλλά είναι τόσο μ@λ@κία το lobby του παιχνιδιού που προφανώς είναι αδύνατο να "βρεθούμε".
Ελα ρε γμτ. :mad_2:
Εμενα δεν μου εβγαλε κανενα μυνημα :pc:
Θα κανω και εγω προσπαθεια την επομενη φορα:cool_4:
Αντε να δουμε μηπως ριξουμε καμια σφαιρα ολοι μαζι να γελασουμε :bravo:

Reaction score
0
Πρέπει να το ξανανοικιάσω γιατι δεν τό'χω δικό μου. Αυτές τις μέρες ενοίκιασα το BLAZING ANGELS 2 αλλά δεν με συγκινεί και τόσο.

Reaction score
1
παιδια εφτασα level 55 και δε ξερω τι να κανω...να ενεργοποιησω το prestige mode ή οχι? θα μου αφαιρεσει ολα τα οπλα και και τα ολοκληρωμενα challenges. αξιζει το κοπο?

Reaction score
4
παιδια εφτασα level 55 και δε ξερω τι να κανω...να ενεργοποιησω το prestige mode ή οχι? θα μου αφαιρεσει ολα τα οπλα και και τα ολοκληρωμενα challenges. αξιζει το κοπο?
Gratz Gratz :cool_4:
Ναι θα στα αφαιρεσει αλλα τι κερδιζεις απο το prestige?

Reaction score
1
τιποτα δε κερδιζεις περα απο το σηματακι που αλλαζει διπλα στο ονομα σου στο lobby. μονο για prestige δηλαδη οπως λεει και το ονομα του. λυπαμαι τα οπλα που εχω κερδισει...

Reaction score
7

Σε κάθε Prestige μέχρι το 10 τα ξαναχάνεις και τα ξαναπαίρνεις?

Reaction score
4
τιποτα δε κερδιζεις περα απο το σηματακι που αλλαζει διπλα στο ονομα σου στο lobby. μονο για prestige δηλαδη οπως λεει και το ονομα του. λυπαμαι τα οπλα που εχω κερδισει...
Ελα ρε μην το κανεις με τιποτα.
Κρατα ολα αυτα που κερδισες και δωσε μου τα στοιχεια σου να μπαινω εγω :cool_11:

Reaction score
1
Κυκλοφορησε ο map editor του παιχνιδιου για pc και μαλιστα με διαγωνισμο για καλυτερο user made υλικο που θα ληξει στις 31 Μαρτιου. Το πιο καλο ειναι οτι αυτες τις πιστες μαλλον θα τις δουμε και στις κονσολες ως dlc. Μακαρι να υπηρχε και για τις κονσολες ο editor...

http://www.infinityward.com/tools.html

Reaction score
0

Ρε παιδιά αν κάνω uninstall το παιχνίδι θα χάσω το profile μου και όλα τα όπλα και τα καλούδια που έχω ξεκλειδώσει?.......γιατί αναβάθμισα την έκδοση από 1.4 σε 1.5 και δεν είναι συμβατή με τους server της 1.4.......και δεν μπορώ να παίξω......για pc μιλάμε πάντα.......:pc: :pc: :pc: :pc: :pc:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Call of Duty 4 - Modern Warfare

Ρε παιδιά αν κάνω uninstall το παιχνίδι θα χάσω το profile μου και όλα τα όπλα και τα καλούδια που έχω ξεκλειδώσει?.......γιατί αναβάθμισα την έκδοση από 1.4 σε 1.5 και δεν είναι συμβατή με τους server της 1.4.......και δεν μπορώ να παίξω......για pc μιλάμε πάντα.......:pc: :pc: :pc: :pc: :pc:
Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος απο οτι ξερω οταν μπαινεις online εκεινη την στιγμη σου κατεβαζει το profile σου οποτε δεν εχεις προβλημα.
Αλλιως θα ηταν μεγαλη χαζομαρα τους και θα ειχε βουιξει και ο τοπος .:cool_4:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Call of Duty 4 - Modern Warfare

Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος απο οτι ξερω οταν μπαινεις online εκεινη την στιγμη σου κατεβαζει το profile σου οποτε δεν εχεις προβλημα.
Αλλιως θα ηταν μεγαλη χαζομαρα τους και θα ειχε βουιξει και ο τοπος .:cool_4:
Μόνο και μου σβηστεί το profile......:mad_2: :happy_9:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881