CARY CAD 805AE με Spendor SP100

Reaction score
2
Απάντηση: CARY CAD 805AE με Spendor SP100

Πολλοί πιστεύουν, ότι λόγω της ευκολίας του ηχείου ως ωμική συμπεριφορά (αν και δε γνωρίζω τα χαρακτηριστικά της νεότερης έκδοσης), μπορούν να το διεγείρουν σωστά με… ψέματα…
Τότε, πράγματι, το ηχείο σε εντυπωσιάζει με την μεσαία και την υψηλή του περιοχή, παρατηρείς αδυναμία στο χαμηλό του.
Τέτοιο μέγεθος καμπίνας, δε διεγείρεται με «ψέματα», ούτε ένα 12¨ μεγάφωνο…

Λυπάμαι, κύριε ETAV2000, δε μπορώ να σας προτείνω -με τόσες λίγες πληροφορίες- κάποιο συνδυασμό.

Άλλωστε, δε συμφωνούμε και ως προς το πιο μηχάνημα χρήζει αλλαγής.
Προσωπικά, θα κρατούσα το SP 100 και θα άλλαζα τον ενισχυτή :)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.872
Απάντηση: Re: Απάντηση: CARY CAD 805AE με Spendor SP100

Για να οδηγησω τα 802 θα θελω μια ηλεκτροκοληση να τα οδηγησω .
Πάλι με αναγκάζετε να ξανα-ματα-γράφω τα ίδια, και τα ίδια και ξανά τα ίδια, έχω βαρεθεί πια… Λοιπόν φίλε μου κοίταξε να δεις. Δεν θέλω να ξανανοίξω αντιπαράθεση με κανέναν, πόσο μάλλον για κάτι που δεν αφορά τη δική μου τσέπη. Αλλά, υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ΑΛΛΑ, πρέπει να διαλέξεις σε ποιού τη γνώμη θα δώσεις βάση και ποιον θα αγνοήσεις.

Κατ’ αρχάς, πρώτιστη σημασία έχει ο χώρος σου. Αν το δωμάτιό σου έχει δέκα μέτρα μήκος και έχεις τα ηχεία στη μια άκρη κι εσύ ακούς καθισμένος στην άλλη, δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να ακούσεις σωστά, τουλάχιστον έτσι όπως το έχεις σχηματίσει στο νου σου. Η απόσταση είναι πολύ μεγάλη για σχεδόν όλα τα ηχεία της αγοράς. Για να αξιοποιήσεις τα όποια ηχεία σου, ΠΡΕΠΕΙ να πλησιάσεις πιο κοντά. Τελεία και παύλα.

Έπειτα λες πως δεν ακούς δυνατά, ανεξαρτήτως είδους μουσικής. ΠΡΕΠΕΙ να καταλάβεις πως όσο πιο σιγά ακούς, τόσο πιο αναίσθητα είναι τα αυτιά σου στα άκρα, στις χαμηλές και τις υψηλές συχνότητες, και γι’ ΑΥΤΟ αντιλαμβάνεσαι τον ήχο ως «άοσμο», «άγευστο» κλπ. Δεν φταις εσύ, και ούτε έχουν κανένα πρόβλημα τα αυτιά σου, και ούτε φταίει τόσο πολύ το σύστημά σου. ΕΤΣΙ ακούν όλοι οι άνθρωποι, και για να αρχίσει να σε συνεπαίρνει και να σε εντυπωσιάζει ο ήχος, ΠΡΕΠΕΙ να ακούσεις πιο δυνατά. Πάει και τελείωσε.

Τρίτον, όσον αφορά την «οδήγηση». Πάρα πολλοί άνθρωποι δεν δέχονται να είναι κάτι καλό και συγχρόνως εύκολο, πώς να το κάνουμε. Θέλεις γιατί έχουν το γονίδιο του μαρκήσιου ντε Σαντ, θες γιατί δεν ξέρουν πόσο διευκολύνεται κάτι με την εξέλιξη της τεχνολογίας, θες γιατί θέλουν να πείσουν τον ίδιο τους τον εαυτό ότι προσπαθούν και ότι είναι άξιοι και δεν ξέρω τι άλλο. Ένα θύμα αυτού του μύθου είναι σχεδόν όλα τα ακριβά ηχεία, τα οποία οι κατασκευαστές τους τα κάνουν αρκετά απαιτητικά σε ρεύμα, στην προσπάθειά τους να τα κάνουν πιο ευαίσθητα. Πλακώνουν μετά και κάτι ρηβιού της φωτιάς, όπου ο μέγας παπάρας ρηβιούερ διάβασε κάποτε σε ένα ρηβιού του Σταματάκου πως οι Ναυτίλοι έχουν χωρητική εμπέδηση –ανάθεμα κι αν κατάλαβε τι εννοούσε ο Σταματάκος, είδαν και καναδυό καμπύλες που μέτρησε ο Atkinson, κι από τότε αναμασούν αυτό το πράγμα, και τα 802 μαζί με όλα τους τα αδέρφια έχουν φάει τη ρετσινιά του δύσκολου ηχείου – πράγμα που βολεύει αφάνταστα και την ίδια την B&W για να πουλάει τα μεγάλα Classe, και ήρθε κι έδεσε το πράμα. Πήρες 802; Πω πω, μαλάκα τι έκανες! Άντε τώρα να βρεις ενισχυτή να τα οδηγήσεις! Πω, πω, ηχειάρα που πήρα! Δοκίμασα πάρα πολλά, κουράστηκα μέχρι να βρω ενισχυτή να τα οδηγήσει, αλλά τα κατάφερα! Και άλλες τέτοιες μαλ…

Η αλήθεια είναι πως όντως τα 802 χρειάζονται ισχυρό ενισχυτή για να οδηγηθούν, όχι μέχρις εκεί που θέλεις εσύ, αλλά πολύ παραπάνω, στο έπακρο. 500W. Όμως, μέχρις εκεί που οι ενισχυτές σου μπορούν, όχι απλώς τα οδηγούν, τους γαμούν τα ράμματα. Μέχρι τα 50W. Αυτά έχουν να δώσουν οι ενισχυτές, αυτά δίνουν, και τα δίνουν. Με 50W λοιπόν, τα 802 θα σου δώσουν 105dB στα δύο μέτρα και 99dB στα 4 μέτρα. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν αυτό που λες, ότι δεν ακούς πολύ δυνατά, ναι μεν, οι Cary δεν οδηγούν τα ηχεία στο έπακρο, αλλά τα οδηγούν επαρκώς για αυτό που θέλεις. Ούτε ηλεκτροκολλήσεις, ούτε τίποτα. Βέβαια, για την απόσταση που λες, κάπου 7 – 8 μέτρα, δεν σε σώζει τίποτα. Εκεί, ναι, χρειάζεσαι 500W να τους δώσεις, να τα δουλεύεις στο όριο, για να πάρεις ίσα – ίσα 100dB.

Αυτά που σου γράφω ΔΕΝ είναι η άποψή μου, είναι κουκιά μετρημένα και ΔΕΝ μπορεί να αμφισβητήσει ούτε ο Θεός. Αν θέλεις λύση στο πρόβλημά σου, την έχεις, λαβέ τα υπ’ όψιν, αλλιώς καλή τύχη. Πάρε ασημένια καλώδια, πάρε χρυσά καλώδια, φώναξε και καμιά καφετζού να κάνει τίποτα μάγια, τι να σου πω… Τα μάγια δεν είναι του κύκλου μου.

(Να με συγχωρείς για το ύφος, αλλά ρε παιδί μου σε βλέπω εδώ και καιρό να ποστάρεις και να ρωτάς, παιδιά τί να κάνω, τί να πάρω, και όχι τίποτ' άλλο δηλαδή, αλλά ένας άνθρωπος ευκατάστατος, τέλος πάντων ένας που έχει τη διάθεση να δώσει χιλιάρικα και χιλιάρικα για να ακούσει μουσική, ε, δεν είναι και λίγοι αυτοί που τον βλέπουν σαν αγελάδα για άρμεγμα, και μετά φτάνεις στο σημείο που είσαι τώρα. Με λάθος ηχεία, σε λάθος απόσταση, και λες "τί να κάνω τώρα;" και σ' αρχίζουν τις ανοησίες με τα καλώδια. Έλεος...)

Reaction score
1
Re: Απάντηση: CARY CAD 805AE με Spendor SP100

Πολλοί πιστεύουν, ότι λόγω της ευκολίας του ηχείου ως ωμική συμπεριφορά (αν και δε γνωρίζω τα χαρακτηριστικά της νεότερης έκδοσης), μπορούν να το διεγείρουν σωστά με… ψέματα…
Τότε, πράγματι, το ηχείο σε εντυπωσιάζει με την μεσαία και την υψηλή του περιοχή, παρατηρείς αδυναμία στο χαμηλό του.
Τέτοιο μέγεθος καμπίνας, δε διεγείρεται με «ψέματα», ούτε ένα 12¨ μεγάφωνο…

Λυπάμαι, κύριε ETAV2000, δε μπορώ να σας προτείνω -με τόσες λίγες πληροφορίες- κάποιο συνδυασμό.

Άλλωστε, δε συμφωνούμε και ως προς το πιο μηχάνημα χρήζει αλλαγής.
Προσωπικά, θα κρατούσα το SP 100 και θα άλλαζα τον ενισχυτή :)
Κυριε ΑΝΤΩΝΗ με ποιο ενισχυτη θα επαιζαν καλυτερα τα Spendor SP100 ?
Θα ηταν σωστη κινηση να κραταγα τον CARY CAD 805AE και να αλλαζα τα Spendor SP100 με τα Summit x ,ακουω σε χαμηλες εντασεις .

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: CARY CAD 805AE με Spendor SP100

Πάλι με αναγκάζετε να ξανα-ματα-γράφω τα ίδια, και τα ίδια και ξανά τα ίδια, έχω βαρεθεί πια… Λοιπόν φίλε μου κοίταξε να δεις. Δεν θέλω να ξανανοίξω αντιπαράθεση με κανέναν, πόσο μάλλον για κάτι που δεν αφορά τη δική μου τσέπη. Αλλά, υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ΑΛΛΑ, πρέπει να διαλέξεις σε ποιού τη γνώμη θα δώσεις βάση και ποιον θα αγνοήσεις.

Κατ’ αρχάς, πρώτιστη σημασία έχει ο χώρος σου. Αν το δωμάτιό σου έχει δέκα μέτρα μήκος και έχεις τα ηχεία στη μια άκρη κι εσύ ακούς καθισμένος στην άλλη, δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να ακούσεις σωστά, τουλάχιστον έτσι όπως το έχεις σχηματίσει στο νου σου. Η απόσταση είναι πολύ μεγάλη για σχεδόν όλα τα ηχεία της αγοράς. Για να αξιοποιήσεις τα όποια ηχεία σου, ΠΡΕΠΕΙ να πλησιάσεις πιο κοντά. Τελεία και παύλα.

Έπειτα λες πως δεν ακούς δυνατά, ανεξαρτήτως είδους μουσικής. ΠΡΕΠΕΙ να καταλάβεις πως όσο πιο σιγά ακούς, τόσο πιο αναίσθητα είναι τα αυτιά σου στα άκρα, στις χαμηλές και τις υψηλές συχνότητες, και γι’ ΑΥΤΟ αντιλαμβάνεσαι τον ήχο ως «άοσμο», «άγευστο» κλπ. Δεν φταις εσύ, και ούτε έχουν κανένα πρόβλημα τα αυτιά σου, και ούτε φταίει τόσο πολύ το σύστημά σου. ΕΤΣΙ ακούν όλοι οι άνθρωποι, και για να αρχίσει να σε συνεπαίρνει και να σε εντυπωσιάζει ο ήχος, ΠΡΕΠΕΙ να ακούσεις πιο δυνατά. Πάει και τελείωσε.

Τρίτον, όσον αφορά την «οδήγηση». Πάρα πολλοί άνθρωποι δεν δέχονται να είναι κάτι καλό και συγχρόνως εύκολο, πώς να το κάνουμε. Θέλεις γιατί έχουν το γονίδιο του μαρκήσιου ντε Σαντ, θες γιατί δεν ξέρουν πόσο διευκολύνεται κάτι με την εξέλιξη της τεχνολογίας, θες γιατί θέλουν να πείσουν τον ίδιο τους τον εαυτό ότι προσπαθούν και ότι είναι άξιοι και δεν ξέρω τι άλλο. Ένα θύμα αυτού του μύθου είναι σχεδόν όλα τα ακριβά ηχεία, τα οποία οι κατασκευαστές τους τα κάνουν αρκετά απαιτητικά σε ρεύμα, στην προσπάθειά τους να τα κάνουν πιο ευαίσθητα. Πλακώνουν μετά και κάτι ρηβιού της φωτιάς, όπου ο μέγας παπάρας ρηβιούερ διάβασε κάποτε σε ένα ρηβιού του Σταματάκου πως οι Ναυτίλοι έχουν χωρητική εμπέδηση –ανάθεμα κι αν κατάλαβε τι εννοούσε ο Σταματάκος, είδαν και καναδυό καμπύλες που μέτρησε ο Atkinson, κι από τότε αναμασούν αυτό το πράγμα, και τα 802 μαζί με όλα τους τα αδέρφια έχουν φάει τη ρετσινιά του δύσκολου ηχείου – πράγμα που βολεύει αφάνταστα και την ίδια την B&W για να πουλάει τα μεγάλα Classe, και ήρθε κι έδεσε το πράμα. Πήρες 802; Πω πω, μαλάκα τι έκανες! Άντε τώρα να βρεις ενισχυτή να τα οδηγήσεις! Πω, πω, ηχειάρα που πήρα! Δοκίμασα πάρα πολλά, κουράστηκα μέχρι να βρω ενισχυτή να τα οδηγήσει, αλλά τα κατάφερα! Και άλλες τέτοιες μαλ…

Η αλήθεια είναι πως όντως τα 802 χρειάζονται ισχυρό ενισχυτή για να οδηγηθούν, όχι μέχρις εκεί που θέλεις εσύ, αλλά πολύ παραπάνω, στο έπακρο. 500W. Όμως, μέχρις εκεί που οι ενισχυτές σου μπορούν, όχι απλώς τα οδηγούν, τους γαμούν τα ράμματα. Μέχρι τα 50W. Αυτά έχουν να δώσουν οι ενισχυτές, αυτά δίνουν, και τα δίνουν. Με 50W λοιπόν, τα 802 θα σου δώσουν 105dB στα δύο μέτρα και 99dB στα 4 μέτρα. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν αυτό που λες, ότι δεν ακούς πολύ δυνατά, ναι μεν, οι Cary δεν οδηγούν τα ηχεία στο έπακρο, αλλά τα οδηγούν επαρκώς για αυτό που θέλεις. Ούτε ηλεκτροκολλήσεις, ούτε τίποτα. Βέβαια, για την απόσταση που λες, κάπου 7 – 8 μέτρα, δεν σε σώζει τίποτα. Εκεί, ναι, χρειάζεσαι 500W να τους δώσεις, να τα δουλεύεις στο όριο, για να πάρεις ίσα – ίσα 100dB.

Αυτά που σου γράφω ΔΕΝ είναι η άποψή μου, είναι κουκιά μετρημένα και ΔΕΝ μπορεί να αμφισβητήσει ούτε ο Θεός. Αν θέλεις λύση στο πρόβλημά σου, την έχεις, λαβέ τα υπ’ όψιν, αλλιώς καλή τύχη. Πάρε ασημένια καλώδια, πάρε χρυσά καλώδια, φώναξε και καμιά καφετζού να κάνει τίποτα μάγια, τι να σου πω… Τα μάγια δεν είναι του κύκλου μου.

(Να με συγχωρείς για το ύφος, αλλά ρε παιδί μου σε βλέπω εδώ και καιρό να ποστάρεις και να ρωτάς, παιδιά τί να κάνω, τί να πάρω, και όχι τίποτ' άλλο δηλαδή, αλλά ένας άνθρωπος ευκατάστατος, τέλος πάντων ένας που έχει τη διάθεση να δώσει χιλιάρικα και χιλιάρικα για να ακούσει μουσική, ε, δεν είναι και λίγοι αυτοί που τον βλέπουν σαν αγελάδα για άρμεγμα, και μετά φτάνεις στο σημείο που είσαι τώρα. Με λάθος ηχεία, σε λάθος απόσταση, και λες "τί να κάνω τώρα;" και σ' αρχίζουν τις ανοησίες με τα καλώδια. Έλεος...)
Φιλε ΚΩΣΤΑ εχει δικιο για οσα λες .
Για τα summit x στην περιπτωση μου τι λες ?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.872

Δεν τα έχω τυποποιήσει ακόμα...

Reaction score
2

Κύριε ETAV2000, ο κος Κόγιας κάλυψε απόλυτα αυτά που θα σας έγραφα ως προς την απόσταση ακρόασης : -)

Επίσης, ΕΛΕΟΣ με τα καλώδια ως λύση στη συγκεκριμένη περίπτωση!

Για την ένταση, ίσως να διαφωνούσα μαζί του, ΑΝ, γνώριζα το τι σημαίνει για εσάς «χαμηλή ένταση».
Μου έχει τύχει να βρεθώ με άνθρωπο που το «χαμηλή ένταση» ήταν ακροάσεις στα 87db και με άνθρωπο που το «χαμηλή ένταση» ήταν ακροάσεις στα 98db!

Συμφωνώ απόλυτα μαζί του στο θέμα της έντασης, αν συζητάμε για «ψίθυρο», διαφωνώ αν συζητάμε για εντάσεις στα 83 με 86 db.
Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με το θέμα μας.

Έγραψα νωρίτερα ότι, δεν έχουμε την ίδια άποψη για την αναπαραγωγή του ήχου από μηχανήματα… με την επιλογή του συγκεκριμένου ηχείου που με ρωτήσατε –για το συγκεκριμένο ενισχυτή- γίνεται ακόμα πιο φανερή η αντίθεσή μας ; -)
Προς Θεού, δε γράφω ότι είναι κακό το ηχείο ή η εταιρεία ή ότι άλλο μπορεί να εννοηθεί, σαν Αντώνης δε θα επέλεγα τη συγκεκριμένη λύση, για το συγκεκριμένο ενισχυτή.

Υ.Γ. Συγνώμη για τις καθυστερημένες απαντήσεις, βρίσκομαι σε χώρο εργασίας.

Reaction score
10
Δεν αφήνεται τις ελεημοσύνες λέω εγώ? Έλεος ο ένας, έλεος ο άλλος! :116:

Εγώ με τον Θανάση προτείναμε καλώδια ώστε να βελτιωθεί λίγο το πρόβλημα. Τώρα το πήρε το ηχείο ο άνθρωπος! :113:

Ρώτησε κανένας από εσάς μήπως δεν έχει στρώσει το ηχείο του? :126:

Reaction score
1
Δεν αφήνεται τις ελεημοσύνες λέω εγώ? Έλεος ο ένας, έλεος ο άλλος! :116:

Εγώ με τον Θανάση προτείναμε καλώδια ώστε να βελτιωθεί λίγο το πρόβλημα. Τώρα το πήρε το ηχείο ο άνθρωπος! :113:

Ρώτησε κανένας από εσάς μήπως δεν έχει στρώσει το ηχείο του? :126:
Θα παω να παρω τα summit x και θα πουλησω Spendor SP100 .

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Αυτό το παιδί ο Βλάσσης που είναι να μας πεί 2 λογάκια για τα 802?
Γιατί συγνώμη αλλά με 50 watt απλώς θα χαραμίσει τα λεφτά του ο κος ETAV αν πάει σε αυτή τη λύση....
Όχι γιατί είναι κακά ηχειά αλλά αυτά τα λαλημένα τα γουφερ που έχουν μασάνε 250αρες watt για πλάκα.

Reaction score
8

για να ρωτησω κι εγω ο ασχετος καποια πραγματα για τα παραπανω.

Καταρχας του φιλου του ειχα προτεινει κι εγω τα SUMMIT τα οποια τα ειχα ακουσει και μαλιστα με λυχνιες 805 και τα οδηγουσαν οριακα μεν αλλα μια χαρα σε σχετικα υψηλες εντασεις.

Παει αυτο, να ρωτησω κατι αλλο ρε παιδια. Εγω δεν λεω οτι τα καλωδια αξιζουν παραπανω απο μια αλλαγη συσκευης, αλλα λεμε τωρα, αν εχουμε κανει μια μαλακια αγορα, που ολοι εχουμε κανει και ακομα κανουμε και ας το παιζουμε πολυπειροι, μιας και αυτος ο ρημαδης ο χωρος μας οπως και να το κανουμε τα κανει ολα διαφορετικα, ισχυριζεστε οτι ολα τα καλωδια ακουγονται ιδια και δεν μπορουν να βελτιωσουν, οχι να αλλαξουν, καποια επιμερους χαρακτηριστικα. Ειπαμε παραμυθια τα καλωδια, αλλα μην το κανουμε και παραμυθι απο την αντιθετη πλευρα.
Και τελος δεν πα να μου λενε 10 πυρηνικοι επιστημονες οτι τα 802 παιζουν με 50 βατ δεν παιζουν και αν τα βαλεις να παιζουν στα 95 ντι μπι ας πουμε μεγιστη ενταση με εναν 50αρι και στα 95 ντιμπι με ενα 500αρι ακουτα και ακου και το χαμηλο κι αν παιζουν το ιδιο τι να πω να σχισω τα διπλωματα μου - που δεν εχω.

Reaction score
8

υγ, αν κρατησει τα σπεντορ, το χαλαρο χαμηλο με τι θα το βελτιωσει;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Re: Απάντηση: CARY CAD 805AE με Spendor SP100

υγ, αν κρατησει τα σπεντορ, το χαλαρο χαμηλο με τι θα το βελτιωσει;
Θα απλώνει στα μεγάφωνα αυτή

για συσφιξη....

Reaction score
684
Απάντηση: Re: Απάντηση: CARY CAD 805AE με Spendor SP100

Τι ηχεια θα μου προτεινες ?
φιλε μου ειναι απλο. Φτηνο και ευκολοδηγητο και επιπλεον best value for money και το μονο "φτηνο" ηλεκτροδυναμικο ηχειο που εχω ακουσει με μεσαια επιπεδου ηχειου panel

Hyperion Sound 938 / 968

Χτες το απογευμα μιλουσα με φιλο που εχει τα JBL K2, τα μεγαλα της Revel, τα Wilson Watt Pappy 5.1 και ενα σετακι Duntech (ειχε και τα ενεργα ATC 50 τα οποια χαρισε στον πατερα του). Μου ειπε οτι δε μπορει να φανταστει καλυτερη επιλογη εως τα 15-20 χιλιαδες Ευρω απο τα Hyperion και οτι οσες φορες τα ακουσε επαιζαν σαφως καλυτερα απο τα Watt/Pappy του. Ειναι μελος στο AVClub οποτε εαν θες του στελνεις pm για να μη νομιζεις οτι τα βγαζω απο το μυαλο μου.

Ακουγεται υπερβολικο αλλα ειναι η πικρη (για τα υπολοιπα ηλεκτροδυναμικα ηχεια) αληθεια...

Reaction score
0
Παιδιά κοιτάξτε. IMHO, ο ενισχυτής του φίλου παραπάνω με το κατάλληλο συνδυασμό μπορεί να αποδώσει τα αναμενόμενα (ατμοσφαιρικότητα, μεσαίες, κλπ. - θυμάμαι έναν τέτοιο εκπληκτικό συνδυασμό με κάποια μόνιτορ της Ελληνικής Nexus).

Έχει όμως ιδιότροπη ηλεκτρική συμπεριφορά, ανάλογα με το συνδεδεμένο φορτίο στην έξοδό του, κάτι που επιβεβαιώνει και το παλιό άρθρο του M. Colloms στο Stereophile. Σε τέτοιες περιπτώσεις παρατηρούνται φαινόμενα όπως πλαδαρό χαμηλό, μουντάδες, κλπ.

Η άποψή μου είναι ότι για τα αποτελέσματα που παρατήρησε ο φίλος δεν ευθύνεται ούτε το ηχείο ούτε ο ενισχυτής, αλλά ο συνδυασμός τους. Δεν αποκλείω ο συνδυασμός του ηχείου με ένα άλλο στοιβαρό τελικό, όχι απαραίτητα λαμπάτο, να προσδώσει τα αναμενόμενα.

Τι θα έκανα εγώ? Μάλλον θα δοκίμαζα διαφορετική τοποθέτηση των συγκεκριμένων ηχείων στο χώρο αλλά και δοκιμή στο χώρο μου εναλλακτικών προτάσεων ενίσχυσης. Μετά, θα δοκίμαζα να αλλάξω το ηχείο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.736
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab