Most visitors online was 4039 , on 10 Oct 2025
υπάρχει τέτοιο dac από το οποίο θα πάρω πολύ καλύτερο ήχο; αν ναι, έχεις κάποιο υπ΄όψη σου;Ειμαι της αποψης οτι δεν αξιζει πλεον να δωσεις χρηματα για ενα ακριβο cdplayer.Καλυτερα να αγορασεις ενα dac που θα βελτιωσει τον ηχο του δικου σου αλλα θα το χρησιμοποιεις και με αλλες συσκευες.
Εσυ δηλαδη εχεις κανεις την συγκριση του ματζικ με συσκευες του χιλιαρικου περιπου σε σιντιπλαιυερ κι εχεις την αποψη αυτη?Δε νομιζω οτι μπορει ενα dac των 350 ευρω (τοσο κανει ελλαδα ουσιαστικα ειναι πιο φθηνη συσκευη) να ειναι καλυτερο απο ενα cd player 5-6 ετων της κατηγοριας χιλιων ευρω. Υπαρχει εξελιξη στα ψηφιακα αλλα δεν ειναι και τοσο παλιο το 33,ενω υπαρχει και η σημαντικη διαφορα στα αναλογικα σταδια των συσκευων.
Απο την αλλη αν ειναι να δωσεις τα 350 για ενα dacmagic πηγαινε στα 500 και σε ενα xindak dac-5.Ειναι η πιο προσιτη ουσιαστικη λυση πιστευω.Καλο θα ηταν να δοκιμασεις βεβαια,ισως και καποιο μελος με καποιο συγχρονο dac να μπορουσε να σου δανεισει η να πας με το cdp σου σπιτι του να συγκρινεις.
Ακριβως και οχι μονο αλλα και με συσκευες πιο προσιτες.Ουσιαστικα πιστευω οτι μπορει να προσφερει βελτιωση σε συσκευες το πολυ με τη διπλασια αξια του και αναφερομαι σε συσκευες το πολυ 5ετιας.Απο εκει και πανω ομως τα πραγματα δυσκολευουν για το dacmagic αλλα και για καθε dac αυτης της κατηγοριας.Αλλα και οι ιδιοι οι κατασκευαστες τους αλλωστε δεν υποστηριζουν το αντιθετο και η επιτυχια αυτων των συσκευων δεν οφειλεται στο οτι εφεραν κατι το εξαιρετικο αλλα στην παραλληλη μαζικη διαδοση των media players και των μη απωλεστικων μορφων ηχου.Εσυ δηλαδη εχεις κανεις την συγκριση του ματζικ με συσκευες του χιλιαρικου περιπου σε σιντιπλαιυερ κι εχεις την αποψη αυτη?
Ο φιλος doomsword που συμμετεχει στην κουβεντα μας θα μπορουσε για παραδειγμα να μας πει ποιο παιζει καλυτερα,ο συνδυασμος wdtv+dacmagic η το vincent? (εννοειται με wav αρχειο).WDTVLive, Cambridge Audio DacMagic, Vincent CD-S6MK, Vincent SV-236, Audio Physic Yara II Evolution
Αγαπητέ DoomSword θα μπορούσαμε να συναντιόμασταν εσύ με το dac και εγώ με το cdp και να κάνουμε το τεστ..!!! τί λες;;τσεκαρε να ακουσεις το νεο dac της weiss που διαβαζω τοσα καλα λογια εδω μεσα
το Vincent παιζει καλυτερα στα αυτια μου, αλλα η διαφορα δεν ειναι και μεγαληΟ φιλος doomsword που συμμετεχει στην κουβεντα μας θα μπορουσε για παραδειγμα να μας πει ποιο παιζει καλυτερα,ο συνδυασμος wdtv+dacmagic η το vincent? (εννοειται με wav αρχειο).
δυσκολα να ακουστει το dac magic καλυτερα απο cdp που εχει 5 φορες την αξια του, αλλα αν δε βιαζεσαι ισως μπορεσουμε και να το κανονισουμε, που μενεις;Αγαπητέ DoomSword θα μπορούσαμε να συναντιόμασταν εσύ με το dac και εγώ με το cdp και να κάνουμε το τεστ..!!! τί λες;;
Βουλιαγμένηδυσκολα να ακουστει το dac magic καλυτερα απο cdp που εχει 5 φορες την αξια του, αλλα αν δε βιαζεσαι ισως μπορεσουμε και να το κανονισουμε, που μενεις;