cd player

vag

Reaction score
0
Καλησπέρα,

η ερώτησή μου είναι η εξής: έχω το Arcam FMJcd33 και σκεφτόμουν αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτή την κατηγορία!! ή αν το πούλαγα - δεν ξέρω τί τιμή πιάνει τώρα - να έπαιρνα κάτι που θα ήταν καλύτερο!!

Για βοηθήστε...

ευχαριστώ

Reaction score
7.193
Απάντηση: cd player

Ειμαι της αποψης οτι δεν αξιζει πλεον να δωσεις χρηματα για ενα ακριβο cdplayer.Καλυτερα να αγορασεις ενα dac που θα βελτιωσει τον ηχο του δικου σου αλλα θα το χρησιμοποιεις και με αλλες συσκευες.

vag

Reaction score
0

Ειμαι της αποψης οτι δεν αξιζει πλεον να δωσεις χρηματα για ενα ακριβο cdplayer.Καλυτερα να αγορασεις ενα dac που θα βελτιωσει τον ηχο του δικου σου αλλα θα το χρησιμοποιεις και με αλλες συσκευες.
υπάρχει τέτοιο dac από το οποίο θα πάρω πολύ καλύτερο ήχο; αν ναι, έχεις κάποιο υπ΄όψη σου;
εγώ ξέρω για το Cambridge Audio DacMagic το οποίο έχει γύρω στα 300 ευρω. σε αυτά τα χρήματα θα πάρω την παραπάνω αναβάθμιση ή θα πρέπει να πάω σε dac παραπάνω αξίας;;

Reaction score
7.193

Oχι,το dacmagic δεν θα βελτιωσει τον ηχο του 33,δυστυχως πρεπει να κινηθεις σε dac κοντα στο χιλιαρικο αλλα ετσι και αλλιως και για καλυτερο cd player εκει θα πηγαινες (τουλαχιστον).

Reaction score
54

Δεδομένου ότι τα τσιπάκια που φορά το dac του arcam είναι WM8740 - της Σκωτσέζικης Wolfson Microelectronics και αρκετά παλιά, αν κάποιος γνωστός ή φίλος έχει το Dac magic, που φορά τσιπάκια Burr Brown ,πιστεύω ότι θα άξιζε τον κόπο να κάνεις μια δοκιμή.

Reaction score
7.193

Δε νομιζω οτι μπορει ενα dac των 350 ευρω (τοσο κανει ελλαδα ουσιαστικα ειναι πιο φθηνη συσκευη) να ειναι καλυτερο απο ενα cd player 5-6 ετων της κατηγοριας χιλιων ευρω. Υπαρχει εξελιξη στα ψηφιακα αλλα δεν ειναι και τοσο παλιο το 33,ενω υπαρχει και η σημαντικη διαφορα στα αναλογικα σταδια των συσκευων.

Απο την αλλη αν ειναι να δωσεις τα 350 για ενα dacmagic πηγαινε στα 500 και σε ενα xindak dac-5.Ειναι η πιο προσιτη ουσιαστικη λυση πιστευω.Καλο θα ηταν να δοκιμασεις βεβαια,ισως και καποιο μελος με καποιο συγχρονο dac να μπορουσε να σου δανεισει η να πας με το cdp σου σπιτι του να συγκρινεις.

Reaction score
4.419

Δε νομιζω οτι μπορει ενα dac των 350 ευρω (τοσο κανει ελλαδα ουσιαστικα ειναι πιο φθηνη συσκευη) να ειναι καλυτερο απο ενα cd player 5-6 ετων της κατηγοριας χιλιων ευρω. Υπαρχει εξελιξη στα ψηφιακα αλλα δεν ειναι και τοσο παλιο το 33,ενω υπαρχει και η σημαντικη διαφορα στα αναλογικα σταδια των συσκευων.

Απο την αλλη αν ειναι να δωσεις τα 350 για ενα dacmagic πηγαινε στα 500 και σε ενα xindak dac-5.Ειναι η πιο προσιτη ουσιαστικη λυση πιστευω.Καλο θα ηταν να δοκιμασεις βεβαια,ισως και καποιο μελος με καποιο συγχρονο dac να μπορουσε να σου δανεισει η να πας με το cdp σου σπιτι του να συγκρινεις.
Εσυ δηλαδη εχεις κανεις την συγκριση του ματζικ με συσκευες του χιλιαρικου περιπου σε σιντιπλαιυερ κι εχεις την αποψη αυτη?

vag

Reaction score
0

το cdp έκανε τότε που το είχα πάρει 1650 ευρώ. Το 2004!!!

τώρα αν υπάρχει κάποιος που να έχει dac και να μπορεί να με δεχθεί με το δικό μου cdp, πολύ ευχαρίστως!!

Reaction score
7.193

Εσυ δηλαδη εχεις κανεις την συγκριση του ματζικ με συσκευες του χιλιαρικου περιπου σε σιντιπλαιυερ κι εχεις την αποψη αυτη?
Ακριβως και οχι μονο αλλα και με συσκευες πιο προσιτες.Ουσιαστικα πιστευω οτι μπορει να προσφερει βελτιωση σε συσκευες το πολυ με τη διπλασια αξια του και αναφερομαι σε συσκευες το πολυ 5ετιας.Απο εκει και πανω ομως τα πραγματα δυσκολευουν για το dacmagic αλλα και για καθε dac αυτης της κατηγοριας.Αλλα και οι ιδιοι οι κατασκευαστες τους αλλωστε δεν υποστηριζουν το αντιθετο και η επιτυχια αυτων των συσκευων δεν οφειλεται στο οτι εφεραν κατι το εξαιρετικο αλλα στην παραλληλη μαζικη διαδοση των media players και των μη απωλεστικων μορφων ηχου.

Reaction score
4

τσεκαρε να ακουσεις το νεο dac της weiss που διαβαζω τοσα καλα λογια εδω μεσα

Reaction score
7.193

WDTVLive, Cambridge Audio DacMagic, Vincent CD-S6MK, Vincent SV-236, Audio Physic Yara II Evolution
Ο φιλος doomsword που συμμετεχει στην κουβεντα μας θα μπορουσε για παραδειγμα να μας πει ποιο παιζει καλυτερα,ο συνδυασμος wdtv+dacmagic η το vincent? (εννοειται με wav αρχειο).

vag

Reaction score
0

τσεκαρε να ακουσεις το νεο dac της weiss που διαβαζω τοσα καλα λογια εδω μεσα
Αγαπητέ DoomSword θα μπορούσαμε να συναντιόμασταν εσύ με το dac και εγώ με το cdp και να κάνουμε το τεστ..!!! τί λες;;

Reaction score
4

Ο φιλος doomsword που συμμετεχει στην κουβεντα μας θα μπορουσε για παραδειγμα να μας πει ποιο παιζει καλυτερα,ο συνδυασμος wdtv+dacmagic η το vincent? (εννοειται με wav αρχειο).
το Vincent παιζει καλυτερα στα αυτια μου, αλλα η διαφορα δεν ειναι και μεγαλη

Reaction score
4

Αγαπητέ DoomSword θα μπορούσαμε να συναντιόμασταν εσύ με το dac και εγώ με το cdp και να κάνουμε το τεστ..!!! τί λες;;
δυσκολα να ακουστει το dac magic καλυτερα απο cdp που εχει 5 φορες την αξια του, αλλα αν δε βιαζεσαι ισως μπορεσουμε και να το κανονισουμε, που μενεις;

vag

Reaction score
0

δυσκολα να ακουστει το dac magic καλυτερα απο cdp που εχει 5 φορες την αξια του, αλλα αν δε βιαζεσαι ισως μπορεσουμε και να το κανονισουμε, που μενεις;
Βουλιαγμένη

Reaction score
4

α χα!

εγω δουλευω Βουλα

οποτε οταν ευκαιρισω θα το κουβαλαω μαζι στη δουλεια και αφου σχολασω περναω και το βαζουμε να το ακουσεις

στειλε με pm το τηλ σου να σε παρω για συννενοηση οταν μπορεσω (ελπιζω να μη βιαζεσαι πολυ γιατι δεν ξερω ποτε θα ειναι αυτο, ελπιζω μεσα στις επομενες δυο εβδομαδες παντως).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.576
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani