Chan chan...........

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
http://www.youtube.com/watch?v=UhHWhRTkVBE

Ακουγοντας αυτην την αθανατη κομματαρα σε μια παραγωγη του Ry Cooder και της παρεας του παλαι ποτε πασιγνωστου Buena Vista Social club, ανθρωπους που εγραψαν και προσθεσαν ενα κομματι στην ιστορια της ρομαντικης Κουβας,ανθρωπους( İbrahim Ferrer , Compay Segundo,Eliades Ochoa, Omara Portuondo , που τα παντα για αυτους ερμηνευονταν με μουσικη σαν ενα ταξιδι ψυχης και συναισθηματων ,την ωρα που το κωλοΑμερικανικο εμπαργκο τους διελυε την ηδη φτωχη οικονομια τους ,αυτοι επαιζαν,επαιζαν με τις νοτες ,τις τιμπαλες και τα κονγκας,τα παλια πιανα,τις μαρακες ,με φτιαχτες μπακετες να χτυπουν ξυλινα τραπεζια συνθετοντας στιγμιαια νοτες και μουσικες που δεν θαφτηκαν μαζι τους αλλα εξακολουθουν να μαγευουν και να παιζοντε παντου.................
Δεν ξερω.........ετσι μου βγηκε......χεστα....εχει και κωλοκαιρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=6-_3t4DGLeA

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.142
Απάντηση: Chan chan...........

Χριστέ μουυυυυ δώσεεεεεεεε... :107:

[YOUTUBE]INkLVwtIr_I[/YOUTUBE]

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Chan chan...........

http://www.youtube.com/watch?v=UhHWhRTkVBE

Ακουγοντας αυτην την αθανατη κομματαρα σε μια παραγωγη του Ry Cooder και της παρεας του παλαι ποτε πασιγνωστου Buena Vista Social club, ανθρωπους που εγραψαν και προσθεσαν ενα κομματι στην ιστορια της ρομαντικης Κουβας,ανθρωπους( İbrahim Ferrer , Compay Segundo,Eliades Ochoa, Omara Portuondo , που τα παντα για αυτους ερμηνευονταν με μουσικη σαν ενα ταξιδι ψυχης και συναισθηματων ,την ωρα που το κωλοΑμερικανικο εμπαργκο τους διελυε την ηδη φτωχη οικονομια τους ,αυτοι επαιζαν,επαιζαν με τις νοτες ,τις τιμπαλες και τα κονγκας,τα παλια πιανα,τις μαρακες ,με φτιαχτες μπακετες να χτυπουν ξυλινα τραπεζια συνθετοντας στιγμιαια νοτες και μουσικες που δεν θαφτηκαν μαζι τους αλλα εξακολουθουν να μαγευουν και να παιζοντε παντου.................
Δεν ξερω.........ετσι μου βγηκε......χεστα....εχει και κωλοκαιρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=6-_3t4DGLeA
Είσαι Θεός!!!

Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις μουσικούς-ερμηνευτές στα 90φεύγα τους όπως ο Κατσαίτο, στο βίντεο με την διασκευή των Μούσικα Κουμπάνα να συμμετέχουν και αυτοί με τόσο έντονο αλλά και διακριτικό τρόπο, σε τόσο διαφορετικές και ταυτόχρονα τόσο ωραίες εκτελέσεις όπως αυτή, τι καλλιτέχνες θεέ μου...
Χριστέ μουυυυυ δώσεεεεεεεε... :107:

[YOUTUBE]INkLVwtIr_I[/YOUTUBE]
Και εσύ ημίθεος!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Βλασούλη... Πότε θαρθεις να τ' ακούσεις? (όπως πρέπει... :142:)

Tι?
Πηρες CD player????????

Eπιτελους..........και αλλος ενας ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ανθρωπος ....εφτασε στην ολοκληρωση!!!!!!
Τωρα θα ερθω βρε Χρισταρα μου!!!!!!
Α....θα σου φερω και audiophile δισκακια!!!!!!
Μπραβο σου νεε μου!!!!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Tι?
Πηρες CD player????????

Eπιτελους..........και αλλος ενας ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ανθρωπος ....εφτασε στην ολοκληρωση!!!!!!
Τωρα θα ερθω βρε Χρισταρα μου!!!!!!
Α....θα σου φερω και audiophile δισκακια!!!!!!
Μπραβο σου νεε μου!!!!
Ε καλά, μην έρχεσαι... Ωχουυυυ... δε θα σκάσω κιόλας... :137:

Reaction score
6
-Ψου ψου ψου...
-που λέτε παιδιά τι έμαθα...
-άμα σας πω θα πάθετε...
-ο incognito έβαλε ψηφία στο σύστημα...
-έλα ρε αυτά δε γίνονται...
-τι λες τώρα;....
-Πω πω πάει χάλασε κι αυτός...
-άλλαξε σας λέω...
-ορκίζεται στο USB... !!!!

:142::142:

Reaction score
11.798
Ευχαριστώ Βλασάρα τρισμέγιστε, πάω να το ακούσω επιτόπου!

Το υπόσχομαι, μόλις φτιάξω το αμάξι, θα σου έρθω για καφέ!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

-Ψου ψου ψου...
-που λέτε παιδιά τι έμαθα...
-άμα σας πω θα πάθετε...
-ο incognito έβαλε ψηφία στο σύστημα...
-έλα ρε αυτά δε γίνονται...
-τι λες τώρα;....
-Πω πω πάει χάλασε κι αυτός...
-άλλαξε σας λέω...
-ορκίζεται στο USB... !!!!

:142::142:
Θα μου λείψετε για μερικές μέρες γιατί... θα προσπαθώ να τα στρωσω (τα ψηφία)...
Το ενα μου φεύγει από δώ, το άλλο από κει... το ενα λέει δε το θέλουνε και θα κάνει καινούργιο κόμμα το άλλο λέει θα πάρει τα βουνα στη παρανομία ,το τριτο ψάχνει να βρει τι έφταιξε κι έχασε (το δρόμο του...), το άλλο κάνει μετάνοιες στο Γάγκη ποταμό, αστα να παει στα διαλα...

Πολλλύ τζιτερ βρε αδερφέ πολλλλύ τζιτερ :141::142:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Chan chan...........

Θα μου λείψετε για μερικές μέρες γιατί... θα προσπαθώ να τα στρωσω (τα ψηφία)...
Το ενα μου φεύγει από δώ, το άλλο από κει... το ενα λέει δε το θέλουνε και θα κάνει καινούργιο κόμμα το άλλο λέει θα πάρει τα βουνα στη παρανομία ,το τριτο ψάχνει να βρει τι έφταιξε κι έχασε (το δρόμο του...), το άλλο κάνει μετάνοιες στο Γάγκη ποταμό, αστα να παει στα διαλα...

Πολλλύ τζιτερ βρε αδερφέ πολλλλύ τζιτερ :141::142:
Και που να το έχεις κάνει και download το album, εκεί να δείς Jitter που "τρώμε" από τη γραμμή...:142:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Καλά! Φέρε εσύ... "τη γραμμή" σου σπίτι και κάτσε να κάνουμε Α/Β... :138:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Καλά! Φέρε εσύ... "τη γραμμή" σου σπίτι και κάτσε να κάνουμε Α/Β... :138:
Εγω παντως οποτε παω Αθηνα για ακροαση σε κανενα συστηματακι το jitter το αφηνω σπιτι μου γιαυτο και με καλουν οι φιλοι στα σπιτια τους!!!!!!!!!!!!!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Εγω παντως οποτε παω Αθηνα για ακροαση σε κανενα συστηματακι το jitter το αφηνω σπιτι μου γιαυτο και με καλουν οι φιλοι στα σπιτια τους!!!!!!!!!!!!!
Ναι αλλά δεν τολμας να ερθεις πασά μου... :126:

Reaction score
6
αφου τα καυτερα σου λουκανικοπιτακια, πιτσακια, μεζεδακια,:136:...... γυναικοπαρεες ῞...:127: κλπ μας εκαψαν και ψαχναμε να βρουμε εφημερευοντα φαρμακεια, πως να ερθουμε...:142:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Εχεις χάσει επεισόδια...

Στην επόμενη συνάντηση να είσαι και... όλο και κάτι θα έχω... :142:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.883

Το ενα μου φεύγει από δώ, το άλλο από κει...
εσύ μου φαίνεται τα δίνεις όλα για τα ψηφία!

πολύ κυνήγι ρίχνεις....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.883

εσύ δεν ασχολείσαι με τζίτερ και αηδίες ρε τρελιάρη, εσύ κάνεις θραύση βασικά με την εμφάνισή σου, ξέρεις να ντύνεσαι έτσι ώστε να αφήνεις άφωνους όλους τους άλλους:

Ναι αλλά δεν τολμας να ερθεις πασά μου... :126:
ναι, δε τολμάς γιατί ο ιγκόγκνιτος έχει εξίσου τρομερό στυλάκι τώρα τελευταία... κάνει πάταγο η εμφάνισή του! Μες στη χλιδή είναι ο άτιμος...:142:

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.115
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON