Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
πω πω τι δισκάρα είναι αυτή !Αν ξερει καποιος που μπορω να βρω το παραπανω βινυλιο θα ημουν ευγνωμον αν μπορουσε να βοηθισει.
Δεν παλεύεσαι με τίποτα ρε. :114::114:πω πω τι δισκάρα είναι αυτή!
αμ πως! στα διαλείμματα μεταξύ Chrome , Generic Flipper και PJHarvey ακούω Christophe :138:Δεν παλεύεσαι με τίποτα ρε. :114::114:
...
Αν ξερει καποιος που μπορω να βρω το παραπανω βινυλιο θα ημουν ευγνωμον αν μπορουσε να βοηθισει.
Καλό το Girl, αλλά πολύ σοροπχιαστό για τα γούστα μου. Πιο πολύ μου ταιριάζει το quizas quizas quizas με τον "King", και το La nuit του Σαλβατόρε, και το Δε μιούζικ πλέιντ με τον Ματ Μονρώ, και το... αααχχχχ, τί μου θυμίσατε τώρα!
Έτσι πάει αυτό ρε συ τι να κάνουμε; Αν δεν έχεις το ένα, δεν μπορείς να κάνεις και το άλλο. Απορώ που βρίσκεις το περίεργο δηλαδή.Η κουλτουρα, κουλτουρα και η ειρωνια, ειρωνια.
Συμφωνω απολυτα. Τι νομιζες. Αν ομως νομιζεις οτι την εχεις και δεν;................. Τοτε τι γινετε;Έτσι πάει αυτό ρε συ τι να κάνουμε; Αν δεν έχεις το ένα, δεν μπορείς να κάνεις και το άλλο. Απορώ που βρίσκεις το περίεργο δηλαδή.
...
Να δεις τι γίνεται όταν νομίζεις ότι μπορείς να κρίνεις αν ο άλλος τι έχει ή όχι. :126:Συμφωνω απολυτα. Τι νομιζες. Αν ομως νομιζεις οτι την εχεις και δεν;................. Τοτε τι γινετε;
Έτσι είναι, αν έτσι νομίζεις Βασίλη μου. Στη ζωή όλα έτσι είναι. Απλά σε κάποια φάση αποφασίζεις αν ακολουθείς το "γηράσκω αεί διδασκόμενος" ή το "διδάσκω αεί γηρασκόμενος". :126:Και μονο απο δυο λεξεις μπορεις να καταλαβεις αν εχει η οχι. Δεν χρειαζετε να εισαι ουτε ψυχολογος ουτε ο Χουντινι.