Christophe The girl from Salina -1972

Reaction score
10
Αν ξερει καποιος που μπορω να βρω το παραπανω βινυλιο θα ημουν ευγνωμον αν μπορουσε να βοηθισει.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Christophe The girl from Salina -1972

Ο αγαπημένος μου δίσκος!!!!

Reaction score
40

Πρέπει να ψάξεις μήπως βρεις κανένα ξεχασμένο βινύλιο σε κάποιο δισκοπωλέιο της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης:114:
"Discobole" (Ιπποκράτους και Ναυαρίνου)
"Οξύ" (Ασκληπιού 22)
"Rock Way" (Κιάφας 3),
"Music House" (Ιπποκράτους 103)
"Movement Records" (Ιπποκράτους 97)
"Σόλωνος & Μασσαλίας", το οποίο έχει μεταφερθεί στο νούμερο 14 της οδού Καπλανών.
"Gothic", "Dark Side" (Μπενάκη 57)
"Groovy" (Θεμιστοκλέους 27).
"Action Records" (Αραχώβης 18)
"Vinyl last" (Θεμιστοκλέους 49)
"Rat Art" (Ζ. Πηγής 48).

"Discophile" (Πανεπιστημίου 34, Αθήνα τηλ 210 3644788) και
"Music Machine" (Σόλωνος 71, τηλ 210 3612376/3626666)...

"Λέσχη του Δίσκου" (Ακαδημίας 57, Αθήνα τηλ 2103631819/3632277).
"Orpheus Audio" (Στουρνάρη 46, Αθήνα τηλ 210 210 5221524 / 5222962)
"Ritsos Audio Necessities" (Γερανίου 42, Ομόνοια, Αθήνα, τηλ 210 5243038/5247604)

Φυσικά στο Μοναστηράκι ("7+7", "Αρης", "Ζαχαρίας", "Mr. Βινύλιος" και "Music Wave" - όλα στην Ηφαίστου).

Θεσσαλονίκη:
"Λωτο" (Σκρα 7)
"Rollin' Under" ((Ιωάννου Μιχαήλ 6)

Επίσης Λουκά Στεφανίδη - "Anakrousis" (Μ. Μερκούρη 35, τηλ 2310 773001/760001)

Ρίξε μια ματιά και εδώ ίσως κάτι βρεις
http://www.naftemporiki.gr/t+z/story.asp?id=1570643&keywords=τζόουνς

Reaction score
791
Το Ελληνικό βινύλιο δεν έχει και πολύ καλή εγγραφή, επίσης το cd είναι στα ίδια επίπεδα. Αν θυμάμαι καλά η γαλλική έκδοση ήταν η καλλίτερη. Ψάξτο με υπομονή στο ebay.

Reaction score
0

Αν ξερει καποιος που μπορω να βρω το παραπανω βινυλιο θα ημουν ευγνωμον αν μπορουσε να βοηθισει.
πω πω τι δισκάρα είναι αυτή !

( αν το βρείς σε βινύλιο - όχι ελληνικό - σφύρα ) . Το cd είναι απαράδεκτο και ούτε καν ένα remaster δεν του έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια .

Reaction score
855

εγώ ενθουσιάστηκα τα μάλα (εκ του αγαπημένου μου τραγουδιού του δίσκου αυτού, θυμάμαι 2ο στην β' πλευρά ήταν, το μαλ.... πρέπει νάμουν 11 ή 12 χρονών) όταν σε ένα σκληράκο που απέκτησα πρόσφατα υπό την ευγενική επίβλεψη του μπρο, βρήκα μέσα το σαλίνα ... το βινύλιο μου το δάνεισα προ 30 ετιας και βάλε στον τότε κουρέα μου (ηλικιωμένος, με γαλλική κουλτούρα, πιθανόν ριρίκι ....) ο οποίος πέθανε και ουδέποτε τον επέστρεψε, ούτε από τον τάφο ....

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.997

Καλό το Girl, αλλά πολύ σοροπχιαστό για τα γούστα μου. Πιο πολύ μου ταιριάζει το quizas quizas quizas με τον "King", και το La nuit του Σαλβατόρε, και το Δε μιούζικ πλέιντ με τον Ματ Μονρώ, και το... αααχχχχ, τί μου θυμίσατε τώρα!

Reaction score
8

Βρε παιδακι μου, τι ειναι αυτα που ρωτας τωρα;

Δεν βλεπεις οτι εδω υπαρχουν ανθρωποι μα κουλτουρα; Ανθρωποι, που μολις γεννηθηκαν, αρχισαν να ακουνε Mozart, Wagner, Beethoven κ.λ.π; Ξερεις γιατι; Για να μπορουν οταν μεγαλωσουν να ειρωνευονται. Σιγα τωρα μην ασχοληθουν με Christoph, Adamo, Art Sullivan, Claud Francoise, Mort Shuman και διαφορους τετοιους τιποτενιους. Τι λες τωρα;

Δεν εχει βεβαια καμια ιδιαιτερη σημασια, αν γνωριζουν σε ποιο διαστημα του πενταγραμμου πεφτει το ντο ή ποσους τονους και ποσα υμιτονια εχει η φυσικη του ντο, ή τι ειναι η εβδομη ελλατωμενη. Η κουλτουρα, κουλτουρα και η ειρωνια, ειρωνια.

Γι' αυτο σου λεω. Μη.....:126:

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Christophe The girl from Salina -1972

Καλό το Girl, αλλά πολύ σοροπχιαστό για τα γούστα μου. Πιο πολύ μου ταιριάζει το quizas quizas quizas με τον "King", και το La nuit του Σαλβατόρε, και το Δε μιούζικ πλέιντ με τον Ματ Μονρώ, και το... αααχχχχ, τί μου θυμίσατε τώρα!

Εσυ πρεπει να εισαι απο τους αλλους. Ακουλτουριαρικε:142::142:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Η κουλτουρα, κουλτουρα και η ειρωνια, ειρωνια.
Έτσι πάει αυτό ρε συ τι να κάνουμε; Αν δεν έχεις το ένα, δεν μπορείς να κάνεις και το άλλο. Απορώ που βρίσκεις το περίεργο δηλαδή.

...

Reaction score
8
Έτσι πάει αυτό ρε συ τι να κάνουμε; Αν δεν έχεις το ένα, δεν μπορείς να κάνεις και το άλλο. Απορώ που βρίσκεις το περίεργο δηλαδή.

...
Συμφωνω απολυτα. Τι νομιζες. Αν ομως νομιζεις οτι την εχεις και δεν;................. Τοτε τι γινετε;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Συμφωνω απολυτα. Τι νομιζες. Αν ομως νομιζεις οτι την εχεις και δεν;................. Τοτε τι γινετε;
Να δεις τι γίνεται όταν νομίζεις ότι μπορείς να κρίνεις αν ο άλλος τι έχει ή όχι. :126:

...

Reaction score
8
Και μονο απο δυο λεξεις μπορεις να καταλαβεις αν εχει η οχι. Δεν χρειαζετε να εισαι ουτε ψυχολογος ουτε ο Χουντινι.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Και μονο απο δυο λεξεις μπορεις να καταλαβεις αν εχει η οχι. Δεν χρειαζετε να εισαι ουτε ψυχολογος ουτε ο Χουντινι.
Έτσι είναι, αν έτσι νομίζεις Βασίλη μου. Στη ζωή όλα έτσι είναι. Απλά σε κάποια φάση αποφασίζεις αν ακολουθείς το "γηράσκω αεί διδασκόμενος" ή το "διδάσκω αεί γηρασκόμενος". :126:

...

Reaction score
180

Κουλτουρα, ξεκουλτουρα οι αναμνησεις ειναι αναμνησεις.
Ο δισκος ελιωνε στα εφηβικα παρτυ, τοτε ακριβως, που εν μεσω μεταπολιτευσης και κοινωνικων αλλαγων, το βερμουτ επνεε τα λοισθια και την σκυταλη επερνε στο ουισκυ.
Η με αλλα λογια, νοσταλγια της νιοτης.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.511
Νεότερο μέλος
ztv