Classe closed (not!)

Reaction score
296
ναι, αλλά με ποια λογική για κορυφαία μηχανήματα που ταίριαζαν με τα ηχεία της B&W?

Δεν πουλούσε αρκετά?

Reaction score
1.685
ναι, αλλά με ποια λογική για κορυφαία μηχανήματα που ταίριαζαν με τα ηχεία της B&W?
Ποτε δεν ταίριαζαν, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Με την υποστήριξη των εχόντων τι γίνεται?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Ποτε δεν ταίριαζαν, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Γιατί δεν ταίριαζαν Κωστή?
Εδώ ταίριαζαν με Magnepan...

Με την υποστήριξη των εχόντων τι γίνεται?
Kάπου πήρε το μάτι μου πως θα παρέχουν υποστήριξη μέσω B&W .

Reaction score
1.469
"Ξεκίνησε από το Μόντρεαλ του Καναδά και ήταν δημιουργία του Έλληνα Μιχάλη Βίγλα γνωστού ως Mike.
Όταν η εταιρία, μετά από μεγάλες προσπάθειες του κυρίου Βίγλα έφτασε στο απόγειό της, εξαγοράστηκε από τον όμιλο της Bowers & Wilkins όπως είχε συμβεί με την Rotel. Tελευταία ακόμη και η Bowers & Wilkins εξαγοράστηκε από τον Eva Automation και όπως δείχνουν τα πράγματα η Classé δεν υπάρχει στα μελλοντικά σχέδια του νέου ιδιοκτήτη. Το αποτέλεσμα είναι η Classé να πάψει τις εργασίες της, αν και πρόσφατα –όπως θα δείτε στο βίντεο- είχε ανακοινώσει νέα προϊόντα. "
Πηγη Ηχος

Παντου απο πισω ενας Έλληνας :thumbsup:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
δημιουργία του Έλληνα Μιχάλη Βίγλα γνωστού ως Mike.
Εξαιρετικός άνθρωπος και κύριος!
Επί Lyric , πήγαινα τον έπαιρνα απ το αεροδρόμιο και μετά το γραφείο και τις ανεπανάληπτες συζητήσεις με τον θείο Mike Kay, μου ζητούσε να τον πάω στην αδερφή του στο Παγκράτι.

Reaction score
1.469
Εξαιρετικός άνθρωπος και κύριος!
Επί Lyric , πήγαινα τον έπαιρνα απ το αεροδρόμιο και μετά το γραφείο και τις ανεπανάληπτες συζητήσεις με τον θείο Mike Kay, μου ζητούσε να τον πάω στην αδερφή του στο Παγκράτι.
Ωραιες ιστοριες και γνωριμίες!
:thumbsup:

Η αδερφη του στο Παγκράτι....
Του δημιουργου των φημισμένων classe των δεκάδων χιλιάδων ευρω τους οποιους προσωπικα ακουγα στην αγια παρασκευη στον προηγ αντιπρόσωπο καποια χρονια πριν και μετα ονειρευομουν να αποκτησω ισως καποτε καπως
Σουρεαλιστικό!
Nice stories!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Ωραιες ιστοριες και γνωριμίες!
Αστο να πάει στο καλό Δημήτρη.
Έχω μουτζώσει πολλές φορές τα μούτρα μου, που δεν ηχογραφούσα ή έστω δεν κρατούσα αρχείο με αυτά που άκουγα.
Θα έκλειναν το στόμα τους πολλοί hiendάδες.

Reaction score
1.469
Έχω μουτζώσει πολλές φορές τα μούτρα μου, που δεν ηχογραφούσα ή έστω δεν κρατούσα αρχείο με αυτά που άκουγα.
Απο hiendα οπως τον Μιχ Βιγλα για τα hi end μηχανηματα?
Σκαω απο περιέργεια ρε φιλε....:)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.960
Πες κάτι καλέ! Από μνήμης...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η Classe, αφού σταμάτησε πριν λίγο καιρό να βρίσκεται υπό την σκέπη της Bowers & Wilkins, φαίνεται ότι περνάει στον όμιλο της Sound United.

H Sound United είχε τις Polk Audio και Definitive Technology, ενώ πρόσφατα εξαγόρασε και τις Denon και Marantz.

Για να δούμε…

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss