- Reaction score
- 1.469
Ποτε δεν ταίριαζαν, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.ναι, αλλά με ποια λογική για κορυφαία μηχανήματα που ταίριαζαν με τα ηχεία της B&W?
Γιατί δεν ταίριαζαν Κωστή?Ποτε δεν ταίριαζαν, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Kάπου πήρε το μάτι μου πως θα παρέχουν υποστήριξη μέσω B&W .Με την υποστήριξη των εχόντων τι γίνεται?
- δεν είμαι ο Κωστής , αλλά και στα αυτιά μου ο συνδυασμός αυτός είχε υπέρ του δέοντος παρουσία στα μεσο-υψηλάΓιατί δεν ταίριαζαν Κωστή?
Ας άλλαζαν καλώδια.- δεν είμαι ο Κωστής , αλλά και στα αυτιά μου ο συνδυασμός αυτός είχε υπέρ του δέοντος παρουσία στα μεσο-υψηλά
-Ας άλλαζαν καλώδια.
Εξαιρετικός άνθρωπος και κύριος!δημιουργία του Έλληνα Μιχάλη Βίγλα γνωστού ως Mike.
Ωραιες ιστοριες και γνωριμίες!Εξαιρετικός άνθρωπος και κύριος!
Επί Lyric , πήγαινα τον έπαιρνα απ το αεροδρόμιο και μετά το γραφείο και τις ανεπανάληπτες συζητήσεις με τον θείο Mike Kay, μου ζητούσε να τον πάω στην αδερφή του στο Παγκράτι.
Αστο να πάει στο καλό Δημήτρη.Ωραιες ιστοριες και γνωριμίες!
Απο hiendα οπως τον Μιχ Βιγλα για τα hi end μηχανηματα?Αστο να πάει στο καλό Δημήτρη.
Έχω μουτζώσει πολλές φορές τα μούτρα μου, που δεν ηχογραφούσα ή έστω δεν κρατούσα αρχείο με αυτά που άκουγα.
Θα έκλειναν το στόμα τους πολλοί hiendάδες.
Πες κάτι καλέ! Από μνήμης...Αστο να πάει στο καλό Δημήτρη.
Έχω μουτζώσει πολλές φορές τα μούτρα μου, που δεν ηχογραφούσα ή έστω δεν κρατούσα αρχείο με αυτά που άκουγα.
Θα έκλειναν το στόμα τους πολλοί hiendάδες.
έ classe η νύφη σχόλασε ο γάμος...Ποτε δεν ταίριαζαν, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...