Clearaudio Champion+smart phono

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.903
Απάντηση: Clearaudio Champion+smart phono

όποιοι έχουν τη μύγα, μυγιάζονται.

το ότι τα κάνουν αυτοί είναι δεδομένο, αλλά η φαντασία των υπολοίπων καν δε φτάνει μέχρι εκεί...

Reaction score
8

για να διαπιστώσουμε κιόλας ότι ο κύριος που άνοιξε το thread υπάρχει, γιατί κάποιοι φωστήρες άρχισαν να λένε ότι πρόκειται για "φτιαχτό" θέμα από κάποιον κακόβουλο του site μας που δεν υπάρχει καν. Προσκαλούσαν δε και εισαγγελείς. Αναμενόμενο... αφού έχουν IQ ραδικιού. Τώρα κάνουν και τους Κινέζους από πάνω.
Ε βεβαια ειναι φανταστικο προσωπο - αποκαλυφθηκε πω πω τι παθαμε.
Με αυτο το φανταστικο προσωπο ανταλλαξα φανταστικα ι-μειλς, μιλησε με φανταστικη φιλο μου στην Αθηνα για να παει σπιτι του και να κανουν καποιες φανταστικες δοκιμες για να δουν τι φταιει και η επισκεψη στον Μιχαηλο, που παροτι δεν πουλησε το συστημα προθυμοποιηθηκε να ασχοληθει με το θεμα ειναι και αυτη φανταστικη. Περιμενουμε την φανταστικη απαντηση του Γιαννη.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.903

ε καλά, πες τη και συ...

Reaction score
16

Καλημέρα παίδες... Καταρχήν εγώ μπορεί να είμαι φανταστικός σαν άνθρωπος (καθώς και πολύ μετριόφρων:126:) όμως έχω και ονοματεπώνυμο. Με λένε και Πέτρο Μητρόπουλο ενίοτε...

Λοιπόν ώρα να κλείσει το θέμα και οι πληγές που άθελα μπορεί να έξυσα.

Χτες το απόγευμα πήγα στον Γιάννη και στήσαμε το πικάπ δίπλα σε ένα perspective νομίζω. Χρησιμοποιήσαμε φυσικά και το δικό μου Smart phonostage και το Spellbinder της Nordost .
Το πικάπ έπαιζε όμορφα εκεί ιδιαίτερα με τα HQ βινύλια του Γιάννη όπως επίσης και με ένα δικό μου βινύλιο που το άκουγα αρκετά καλύτερα από ότι στο σπίτι μου. Σκεφτόμουν ότι ίσως η διαφορά αυτή να οφείλεται στην μεγαλύτερη ισχύ των ενισχυτικών του setup εκεί και γιατί ένιωθα καλύτερα άκρα και αρκετά καλό μπάσο πράγμα που στο δικό μου set up δεν....
Παρόλα αυτά δεν μπορώ να πω πως έκοβα και βλέβες για το αποτέλεσμα, κάτι με έτρωγε.
Και από ένστικτο περισσότερο πρότεινα να δοκιμάσουμε τον μεγαλύτερο προενυσχυτή Basic + πάλι της Clearaudio με την σύμφωνη γνώμη του Γιάννη.... Δεν χρειάστηκαν πάνω από 2 δευτερόλεπτα για να καταλάβουμε μία τεράστια διαφορά σε όλα τα επίπεδα. Απλά καμία σχέση. Χωρίς πολλά-πολλά μου πρότεινε να το δοκιμάσω και στον χώρο μου πριν το αγοράσω και φυσικά και έφυγα σαν παλαβός για την ακρόαση σπίτι.
Στην αρχή έβαλα το smart πάλι με το βινύλιο 180gr που πήρα από τον Γιάννη και όντως το αποτέλεσμα ήταν κάπως καλύτερο από ότι με τα υπόλοιπα που έχω. Μέχρι εκεί όμως....

Μετά έβαλα το basic + >> Μεγαλύτερα σώματα, έχω εικόνα επιτέλους και βλέπω μουσική σκηνή, ο θεοί!! ήρθε και το έρμο το μπάσο που πλέον κατεβαίνει αρκετά χαμηλά και σφικτά, μεσαίες που ανασηκώθηκαν και γενικότερα ομαλοποιήθηκε η κατάσταση σε όλα τα επίπεδα. Πλέον οι δίσκοι ακόμα και οι μέτριων ηχογραφήσεων μπορούν άνετα να αναπαραχθούν και να σε αγγίξουν. Και όχι τσίκι τσίκι. Καταρχήν φαίνεται και από την ένταση της στάθμης του ενισχυτή που δεν χρειάζεται πλέον να τον ανοίγω τόσο πολύ για να ακούσω.
Γενικά, καμία σχέση! Για το συγκεκριμένο πικάπ δεν νοείται smart phono. Ίσως να μην αρκεί για να γεμίσει έναν μεσαίο χώρο όπως ο δικός μου συνδυαστικά με έναν και με έναν λαμπάτο 38w ενισχυτή.

Θα συνεχιστούν και σήμερα οι ακροάσεις για πιο αναλυτικά συμπεράσματα. Ευχαριστώ πολύ τον Γιάννη Μιχαήλο για την βοήθεια του και την διάθεση που έδειξε. Appreciate…. :123:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.991

Για το συγκεκριμένο πικάπ δεν νοείται smart phono.
Σε παρακαλώ πες μου την αλήθεια, χωρίς παρεξήγηση ε; Αυτό το συμπέρανες μόνος σου, ή στο είπε ο καταστηματάρχης;

Reaction score
16

Σε παρακαλώ πες μου την αλήθεια, χωρίς παρεξήγηση ε; Αυτό το συμπέρανες μόνος σου, ή στο είπε ο καταστηματάρχης;
Είναι προσωπική άποψη και νομίζω συμφωνεί και ο Γιάννης. Μου το είχαν προτείνει βέβαια και σαν καλύτερη λύση και τα παδιά στην Στουρνάρη αλλά προτίμησα την οικονομικότερη λύση.

Ποιον λόγο μπορεί να είχα για να σου πω ψέμματα?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.903

Από αυτά που λες πάντως, εμένα το smart phono μου φαίνεται χαλασμένο.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.991

Είναι προσωπική άποψη και νομίζω συμφωνεί και ο Γιάννης. Μου το είχαν προτείνει βέβαια και σαν καλύτερη λύση και τα παδιά στην Στουρνάρη αλλά προτίμησα την οικονομικότερη λύση.

Ποιον λόγο μπορεί να είχα για να σου πω ψέμματα?
Οκ, αλλά για να μην έχεις εσφαλμένη εντύπωση, ο προενισχυτής phono σχετίζεται μόνο με την κεφαλή, όχι το υπόλοιπο πικάπ. Το υπόλοιπο πικάπ μπορεί να είναι ο,τιδήποτε. Συνδυασμός προενισχυτή phonο με πικάπ δεν υφίσταται. Είναι αποκλειστικά ηλεκτρικός συνδυασμός, και αφορά μόνον την κεφαλή. Τελεία.

( Μη βρεθεί κανένας εξυπνάκιας και σε παραμυθιάσει...)

Reaction score
2

Οκ, αλλά για να μην έχεις εσφαλμένη εντύπωση, ο προενισχυτής phono σχετίζεται μόνο με την κεφαλή, όχι το υπόλοιπο πικάπ. Το υπόλοιπο πικάπ μπορεί να είναι ο,τιδήποτε. Συνδυασμός προενισχυτή phonο με πικάπ δεν υφίσταται. Είναι αποκλειστικά ηλεκτρικός συνδυασμός, και αφορά μόνον την κεφαλή. Τελεία.

Συμφωνουμε Κωστα.

Reaction score
16

Μπορεί να μην το διατύπωσα σωστά αλλά όταν έγραψα champion και smart phono μάλλον δεν κάνουν καλό ζευγάρι φυσικά και εννοούσα smart phono και την κεφαλή του champion (symphony).

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Μπορείς αν θέλεις να μας πεις και τις τιμές των δύο προενισχυτών ώστε να υπάρχει και μια σύγκριση για τη διαφορά απόδωσης!

Reaction score
16
Απάντηση: Re: Clearaudio Champion+smart phono

Μπορείς αν θέλεις να μας πεις και τις τιμές των δύο προενισχυτών ώστε να υπάρχει και μια σύγκριση για τη διαφορά απόδωσης!
Και κάτι το οποίο ίσως φανερώνει πολλά.
smart phono 200gr
basic+ 1.5kg

Reaction score
8

ο προενισχυτής phono σχετίζεται μόνο με την κεφαλή, όχι το υπόλοιπο πικάπ. Το υπόλοιπο πικάπ μπορεί να είναι ο,τιδήποτε. Συνδυασμός προενισχυτή phonο με πικάπ δεν υφίσταται. Είναι αποκλειστικά ηλεκτρικός συνδυασμός, και αφορά μόνον την κεφαλή. Τελεία.
ε ναι ρε Κωστα, αυτο ελειπε να ισχυριστει κανεις το αντιθετο

Reaction score
14

Από αυτά που λες πάντως, εμένα το smart phono μου φαίνεται χαλασμένο.
Συμφωνώ απολύτως, πιθανώς η σύγκριση με ένα άλλο μηχάνημα (smartphono) θα το αποκάλυπτε. Δεν δικαιολογούνται τόσο μεγάλες διαφορές με ΤΙΠΟΤΑ!!! Εγώ πάντως μπαίνοντας στην διαδικασία αναβάθμισης του phono, άλλαξα το smartphono και δοκιμάζοντας και μεγαλύτερα phono stages της CLEARAUDIO κατέληξα σε...EAR 834P (πάντα σε συνδυασμό με το CHAMPION).

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ρε Γιάννη, σε αυτόν τον άεργο, το τέρας εξυπνάδας, που δεν έχει τι να κάνει στην ζωή του ασχολείται με εμάς, (καθώς και στον υποτακτικό του) απάντησες; Αν δεν απάντησες πες του ότι το πρόβλημα δεν είναι τα "ταπεινά" μυαλά αλλά τα "άρρωστα". Που μου θέλανε και εισαγγελέα, οι φωστήρες. :142::142:
Για προσέξτε αυτον τον νεαρό που ΜΟΛΙΣ έκανε εγγραφή στο AVsite (προφανώς βαλτός, κατά το ταπεινό μου μυαλό) να δυσφημήσει τα αναλογικά, την Clearaudio, τον Ορφέα, ότι θέλει ας βάλει ο νους σας!!!
...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.991
Απάντηση: Re: Clearaudio Champion+smart phono

Ρε Γιάννη, σε αυτόν τον άεργο, το τέρας εξυπνάδας, που δεν έχει τι να κάνει στην ζωή του ασχολείται με εμάς, (καθώς και στον υποτακτικό του) απάντησες; Αν δεν απάντησες πες του ότι το πρόβλημα δεν είναι τα "ταπεινά" μυαλά αλλά τα "άρρωστα". Που μου θέλανε και εισαγγελέα, οι φωστήρες. :142::142:

Για προσέξτε αυτον τον νεαρό που ΜΟΛΙΣ έκανε εγγραφή στο AVsite (προφανώς βαλτός, κατά το ταπεινό μου μυαλό) να δυσφημήσει τα αναλογικά, την Clearaudio, τον Ορφέα, ότι θέλει ας βάλει ο νους σας!!!
...
Εγώ τον έβαλα ρε να δυσφημίσει τα βινύλια, μπας και πέσουν λίγο οι τιμές. Έχω βάλει στο μάτι κάτι μπούτλεγκ του Μάκη Χριστοδουλόπουλου, λυσσάξατε όλοι μπαααααααα...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Εδώ κολλάει το καμιά φορά καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς...:140:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors
  • abcd