Cloud-Ibox Linux Enigma 2 !!!

Reaction score
0
Απάντηση: Cloud-Ibox Linux Enigma 2 !!!

Στις φωτογραφίες στο πρώτο πόστ δεν φαίνεται έξοδος AV, ωστόσο δεν νομίζω ότι διαφωνούμε σε κάτι.

Reaction score
0

Οχι.
Βασικα θες να ρωτησεις κατι ?
Βασικά αν εμπορεύεσαι εσύ τον δέκτη ή αν έχεις κάποια τιμή κάτω των 130 ευρώ που φαίνεται στην αγορά.

Reaction score
114

Οχι, δεν εχω μαγαζι .
Ξερω το εργοστασιο που βγαινει ,και απλως ειχα μια συζητηση με τα ατομα εκει,λιγο παλιοτερα απο το 1ο μου ποστ σε αυτο το θεμα, σχετικα με το δεκτη.
Στο 2ο λινκ που δοθηκε στο θεμα, αυτο απο εσενα, απο οτι βλεπω εχει γινει ενα κοψιμο-ραψιμο ,απο το 3ο μου ποστ εδω , χωρις να με εχουν ρωτησει κ' χωρις να εχω και καποια σχεση με το συγκεκριμενο shop .
Βασικα δεν μπορω να πω οτι με πειραζει κιολας .Βεβαια δεν το θεωρω και τοσο σωστο.
Να πω τελος, οτι προσωπικα ,η τιμη που εχει επιλεχθει να πωλειται ,τη θεωρω σωστη.

Reaction score
0

Πως θα μάθουμε αν υποστηρίζει 3g με στικάκι; Και αν ναι να είχαμε κάποια λίστα συμβατότητας. Βέβαια αν υπάρχει κάποια πρόταση πιο σίγουρη ή δοκιμασμένη, θα χαρώ να την ακούσω.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Cloud-Ibox Linux Enigma 2 !!!

Μια ερώτηση κι από μένα.Δέχεται τα νέα image(openpli3.0,blackhole2.01 κτλ) ή παλαιότερα.Αν δέχεται τα γνήσια δεν το συζητώ,προφανώς όχι,αλλά αν δέχεται ferrari patched images τι version είναι 1,2ή3 τα Image που παίρνει.Αν τον έχει κάποιος και ξέρει μου απαντά

Reaction score
114

Πως θα μάθουμε αν υποστηρίζει 3g με στικάκι; Και αν ναι να είχαμε κάποια λίστα συμβατότητας. Βέβαια αν υπάρχει κάποια πρόταση πιο σίγουρη ή δοκιμασμένη, θα χαρώ να την ακούσω.
Υπαρχουν 3 τροποι που σκεφτομαι.
Ο ενας ειναι να δουλεψει απευθειας απο το plugin ,το θεμα ειναι οτι εχω 2 αλλα χωρις μοναδες και δεν μπορω να τα δοκιμασω.
Δες εδω το σχετικο θεμα.
http://www.vuplus-community.net/board/threads/settings-3g-modem.6578/
O 2oς τροπος ειναι να αγορασεις ενα router 3G και απο εκει να συνδεσεις και τον δεκτη.
Απλα εδω το router θα αναλαβει να διαβασει το stick .
O 3oς τροπος ειναι να βαλεις το stick στο PC σου και απο τη θυρα ethernet του με καλωδιο UTP να δωσεις στον δεκτη .
Αυτο το εχω δοκιμασει με αλλους δεκτες και δουλευει σε XP,Vista & Windows 7

Reaction score
114
Απάντηση: Re: Απάντηση: Cloud-Ibox Linux Enigma 2 !!!

Μια ερώτηση κι από μένα.Δέχεται τα νέα image(openpli3.0,blackhole2.01 κτλ) ή παλαιότερα.Αν δέχεται τα γνήσια δεν το συζητώ,προφανώς όχι,αλλά αν δέχεται ferrari patched images τι version είναι 1,2ή3 τα Image που παίρνει.Αν τον έχει κάποιος και ξέρει μου απαντά
Η εκφραση 'ferrari patched images' νομιζω οτι ουσιαστικα αφορα τους κλωνους Dreambox και μονο που δουλευουν με SIM .
Αυτος και καποιοι αλλοι που εμφανιζονται σαν κλωνοι των Vu+ , δεν εχουν SIM .
Mαλλον χαρακτηριζονται ετσι απο τις κατασκευαστριες εταιρειες για να δηλωνουν τη βερσιον των αυθεντικων image που δεχονται .
Εγω τον χρησιμοποιω με τα original image & μπορεις να διαβασεις αυτα που γραφω εδω για καποιες εξτρα πληροφοριες :

http://www.avsite.gr/vb/showthread....-%EA%F4%EB-%E3%E9%E1-%E4%DD%EA%F4%E5%F2-linux

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?123028-USB-DVB-T-stick-%F3%E5-Linux-%E4%E5%EA%F4%E5%F2

Reaction score
0

δεν ξερω ποσ να ανεβασω φοτο,πρεπη να περνει παντωσ,το θεμα ειναι πωσ το βαζει κανεισ,αν μπορησ φιλε johnny78 ανεβασε φοτο που ακριβοσ κουμπωνει.

Reaction score
114

δεν ξερω ποσ να ανεβασω φοτο,πρεπη να περνει παντωσ,το θεμα ειναι πωσ το βαζει κανεισ,αν μπορησ φιλε johnny78 ανεβασε φοτο που ακριβοσ κουμπωνει.

Reaction score
0

ναι υπαρχει υποδοχει στο δεκτη,δεν υπαρχει καταστημα ελληνικο που να εχει αυτην που εβαλεσ,η καπιοα παρομια,κ κατι ακομη θελω να παρω κ ενα τροφοδοτικο ρευματοσ πιον ακριβοσ να παρω,αυτοσ που ειναι για δρεαμβοχ 800,κανει

Reaction score
114

δεν υπαρχει καταστημα ελληνικο που να εχει αυτην που εβαλεσ,η καπιοα παρομια
Δεν ξερω.

κ κατι ακομη θελω να παρω κ ενα τροφοδοτικο ρευματοσ πιον ακριβοσ να παρω,αυτοσ που ειναι για δρεαμβοχ 800,κανει
Κανει.

Reaction score
0

πωσ μπορω να σβησω πραγματα απο διαδρομες οποσ,var,κ αλλα,με ftp προσπαθω αλλα δεν μπορω να σηνδεθω μου βγαζει ερρορ κατι με 00000000 εχει σχεση,θελει κ καλωδιο null modem,sorry παιδια ειναι τα πρωτα σκαλισματα στον δεκτη,ευχαριστω κ καντε λιγο υπομονη,θα μαθω που θα παει.

Reaction score
114

πωσ μπορω να σβησω πραγματα απο διαδρομες οποσ,var,κ αλλα,με ftp προσπαθω αλλα δεν μπορω να σηνδεθω μου βγαζει ερρορ κατι με 00000000 εχει σχεση,θελει κ καλωδιο null modem,sorry παιδια ειναι τα πρωτα σκαλισματα στον δεκτη,ευχαριστω κ καντε λιγο υπομονη,θα μαθω που θα παει.
Οι διαδρομες δεν ειναι για να σβηνονται διαφορετικα θα υπαρχει προβλημα στο να τρεχει το λογισμικο.
Η απεγκατασταση plugins κλτ. ,αν αυτο θες να κανεις , γινεται με αλλο τροπο.

Reaction score
0

απεγκατασταση plugins θελω να κανω. οχι λογισμικο.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.153
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound