Cloud-Ibox Linux Enigma 2 !!!

Reaction score
114
Linux ειναι που υποστηριζεται απο την OE-ALLIANCE .
Εγω δεν θα τον επαιρνα ποτε.

Reaction score
0
Κάνω scan στον Hellas sat 2 και βρίσκω μόνο 275 κανάλια.
μήπως θα μπορούσε κάποιος να αναφέρει τι ρυθμίσεις κάνουμε στο tuner configuration (έχω openpli 3.0) ή τι άλλο φταίει;
Ευχαριστώ

Reaction score
114
Κάνω scan στον Hellas sat 2 και βρίσκω μόνο 275 κανάλια.
μήπως θα μπορούσε κάποιος να αναφέρει τι ρυθμίσεις κάνουμε στο tuner configuration (έχω openpli 3.0) ή τι άλλο φταίει;
Ευχαριστώ
Βαλε μια ετοιμη λιστα καναλιων του vhannibal η' καποιου αλλου .

Reaction score
0
Σε ευχαριστώ Johnny, ξέρεις κανένα diseqc switch που να συνεργάζεται καλά με αυτόν τον δέκτη;

Reaction score
114
Σε ευχαριστώ Johnny, ξέρεις κανένα diseqc switch που να συνεργάζεται καλά με αυτόν τον δέκτη;
Σου εχει χαλασει το diseq ?
Πως το καταλαβες ?
Αν δεν πιανεις καθολου καναλια σε εναν δορυφορο μπορει να φταιει αυτο .
Αν ομως πιανεις καποια αλλα οχι ολα τοτε φταινε αλλα πραγματα .
Σε πρωτη φαση οπως σου ειπα βαλε μια ετοιμη λιστα και δες αν πιανεις ολα τα καναλια .

Reaction score
0
Στα κανάλια που δεν είναι στον hotbird μου βγάζει "tune failed".
Έκανα το diseqc tester και μου βγάζει ΟΚ μόνο στον Hotbird στους άλλους failed.Δεν είμαι όμως σίγουρος για τις ρυθμίσεις που έχω κάνει.
Οι ρυθμίσεις μου είναι αυτές:

Configuration mode : Advanced
Satellite : 13.0E Hotbird
LNB : LNB1
Priority : Auto
LOF : Universal LNB
Voltage mode : Polarization
Increased voltage : no
Tone mode : Band
DiSEqC mode : 1.0
Tonebrust : None
Comited DiSEqC command : input 1
Fast DiSEqC : no
Sequence repeat : no
Comand order : Commited,tonebrust

Satellite : 16.0E Eutelsat
LNB : LNB2
Comited DiSEqC command : input 2

Satellite : 19,2.0E Astra
LNB : LNB3
Comited DiSEqC command : input 3

Satellite : 39.0E Hellas sat
LNB : LNB4
Comited DiSEqC command : input 4

Reaction score
0
Το δοκίμασα Johnny και με το απλό configuration του diseqc με τον wizard μου κάνει πάλι πρόβλημα. Όταν επιλέγω κανάλι από δορυφόρο εκτός hotbird (θέση Α στο configuration), δεν έχει σήμα και στο OSD ενώ φαίνονται οι 4 θέσεις των δορυφόρων (ABCD) εξακολουθεί να ανάβει η θέση Α.

Reaction score
114
Προηγουμενως εγραψες οτι σου βρισκει στον Hellas sat 2 μόνο 275 κανάλια .
Λιγοτερα ειναι .
Το θεμα του tuner failed προερχεται απο το image συνηθως και γι΄αυτο σου ειπα να το αλλαξεις .
Τωρα αν τα εκανες αυτα και νομιζεις οτι φταιει το diseq ,ενα φτηνο 5-6Ε μπορει να σου κανει τη δουλεια.

Reaction score
0
Όταν έκανα την αναζήτηση δεν είχα συνδέσει το diseqc.
Επειδή έχω διαβάσει ότι κάποια diseqc μπορεί να μην συνεργάζονται με κάποιους δέκτες μήπως θα μπορούσε κάποιος φίλος που έχει τον δέκτη συνδεδεμένο με diseqc και είναι ευχαριστημένος να αναφέρει τον τύπο του diseqc;
Ευχαριστώ (και συγγνώμη που σας έχω ζαλίσει).

Reaction score
0
Καλησπέρα. Έχω εγκαταστήσει το opewebif και προσπαθώ να πάρω το λινκ για να δώ ένα κανάλι μέσο streaming στο laptop αλλά μου βγάζει σφάλμα στο vlc.

Ξέρει κανείς κάτι;

Reaction score
114
Καλησπέρα. Έχω εγκαταστήσει το opewebif και προσπαθώ να πάρω το λινκ για να δώ ένα κανάλι μέσο streaming στο laptop αλλά μου βγάζει σφάλμα στο vlc.

Ξέρει κανείς κάτι;
Ανοιξε τον browser σου ,γραψε την ΙΡ του δεκτη και απο τη λιστα καναλιων επελεξε το καναλι που θες να δεις και αυτο θα ξεκινησει να αναπαραγεται.

Reaction score
0
Ανοιξε τον browser σου ,γραψε την ΙΡ του δεκτη και απο τη λιστα καναλιων επελεξε το καναλι που θες να δεις και αυτο θα ξεκινησει να αναπαραγεται.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Αυτό κάνω, αλλά δε παίζει.
Δοκίμασα και από iPhone & iPad με ανάλογες εφαρμογές και έχω μαύρη εικόνα και καθόλου ήχο. Μπορώ να αλλάζω κανάλια από το iPhone πχ αλλά δε βλέπω τίποτα.

Μήπως χρειάζεται κάποιο έξτρα Plugin για να παίξει;

Reaction score
0
Καλησπερα, θα ηεθελα να ρωτησω σχετικα με αυτο το δεκτη ,ηξερα οτι ειχε βγαλει μεχρει cloud ibox II , αλλα με μια βολτα στο ιντερνετ ειδα οτι εχει βγει και cloud ibox III, ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙς ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥς ΔΥΟ;

Εδω"http://www.mixeshop.com/hd-receiver...2t2c-or-2pcs-s2-tuner-builtin_p3427.html#show" το βρηκα, αξιζει να το παρω απο εξωτερικο γιατι στην Ελλαδα δεν το βρηκα πουθενα
Ευχαριστω

Reaction score
0
Τι εγινε ρε παιδια κανενας δεν το εχει δοκιμασει αυτον εδω τον δεκτι να μας πει μια αποπψη και μας ;;;;:idk:

Reaction score
0
σημερα στα καλα καθουμενα εσβησαν ολα τα φωτακια και δεν ανοιγε ο δεκτης (icloud) μετα πολλα εβγαλα - εβαλα το τροφοδοτικο αναψε μονημα ενα κοκκινο λαμπακι... λεω τι επαθε στα καλα καθουμενα... μετα πολλα ειδα οτι εφταιγε το τροοδοτικο του 12V 3A και το δοκιμασα βαζοντας σπο ενα dreambox 500s 12V 2A και το αφησα ετσι... λετε να παθει τιποτα που ειναι 3Α ο κακονικος και 2Α αυτος που το εβαλα τωρα για να παιζει και πρεπει να αγορασω αμεσα ενα καινουριο ?η κανω την δουλεια μου με αυτον που ειναι 2Α?
στον θεωρητικα χαλασμενο μετρησα την εξοδο και δινει κανονικα 12.23V τι μπορει αλλο να φταιει να το κοιταξω?
ευχαριστω

Reaction score
0
Καλησπερα
Για καποιο λογο δεν μπορει να κλειδωσει μερικες συχνοτητες στο 16 e με openpli 3 (ενω εχει σημα 60% μετα το μηδενιζει)

Reaction score
0
Καλημέρα σας,

Digea από δορυφορική μετάδοση στο δορυφόρο Eutelsat 3A , 3.1 E με κλειδιά biss μπορούμε να δούμε με τον cloud-ibox (1) ? Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Reaction score
0
Καλημέρα σας,

Digea από δορυφορική μετάδοση στο δορυφόρο Eutelsat 3A , 3.1 E με κλειδιά biss μπορούμε να δούμε με τον cloud-ibox (1) ? Το έχει δοκιμάσει κανείς?
Ναι παιζει κανονικα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.115
Members
38.535
Νεότερο μέλος