Cloud-Ibox Linux Enigma 2 !!!

Reaction score
114
Απάντηση: Re: Cloud-Ibox Linux Enigma 2 !!!

Σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου!! Ναι το ειδα...οταν λες καλυτερα? Δεκτες? Αλλης εταιριας? Αν μπορεις ενημερωσε με ειτε εδω ειτε με καποιο Πμ....ευχαριστω!
Ναι εχω αλλα δεν εχω προλαβει να τεσταρω τιποτα.

Reaction score
2
Κάτι πιο συγκεκριμένο γιατί το "έχω αλλά δεν έχω" δεν είναι απάντηση. Αχ αυτά τα μισόλογα και οι σπόντες! :confused:

Στάλθηκε χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Reaction score
114
Απάντηση: Cloud-Ibox Linux Enigma 2 !!!

Εχω δεκτες απο διαφορους κατασκευαστες μη διαθεσιμοι ακομα στην αγορα αλλα δεν εχω χρονο να τους τεσταρω .
Τι συγκεκριμενο να γραψω λοιπον ?
clopy - paste ποστ αλλων δεν κανω . Θα τεσταρω, θα γραψω, αν αξιζει κατι .
Οποιος θελει και διαθετει χρηματα & χρονο μπορει να αγοραζει και να τεσταρει και μετα να μας γραφει τι προτεινει .
Οι υπολοιποι θα περιμενετε και αν αξιζει κατι θα το δειτε να το διαβασετε .

Reaction score
0

τι tuner έχει και πόσο ευαίσθητο είναι στις ψηλές συχνότητες;
ευχαριστώ

Reaction score
114

τι tuner έχει και πόσο ευαίσθητο είναι στις ψηλές συχνότητες;
ευχαριστώ
Στην ουσια δεν εχει σημασια η μαρκα του tuner .
Οι linux δεκτες δεν φημιζονται για την ληψη δυσκολων συχνοτητων.
Ποιες συχνοτητες σε ενδιαφερουν ?

Reaction score
0

κοίτα να δείς. έχω κινητό πιάτο και το dreambox to 500αράκι δεν κάνει δουλειά. επειδή ο cloud ibox (ή openbox s6000 hd) με ενδιαφέρει έχω κολλήσει στο τι tuner έχει. (να μην είναι της πλάκας δηλαδή). οι συχνότητες που μου κολλάει το 500αράκι είναι τα υψηλά symbol rate της nova (29900) αλλά κυρίως οι συχνότητες του sky germany (sky bundesliga κυριώς).

Reaction score
114

27500 , 30000 ,29900 ειναι κοινες και δεν θεωρουνται ψηλες συχνοτητες και ολοι οι δεκτες της προκοπης τις κατεβαζουν .
Το αναφερα και προηγουμενως ομως , linux δεκτης και ευαισθησια δεν συμβαδιζουν απολυτα .
Καλυτερη συμπεριφορα σε δυσκολες συχνοτητες ειτε χαμηλες ειτε ψηλες , εχουν οι περισσοτεροι δεκτες που εχουν πραγματικο hardware blind scan .

Reaction score
0

καλησπερα

σκεφτομαι σοβαρα να αγορασω τον συγκεκριμενο αποκωδικοποιητη λογω iptv
εχεις δοκιμασει εαν λειτουργει σωστα?
αξιζει να τον αγορασω για την χρηση iptv που τον θελω?

ευχαριστω

Reaction score
114

καλησπερα

σκεφτομαι σοβαρα να αγορασω τον συγκεκριμενο αποκωδικοποιητη λογω iptv
εχεις δοκιμασει εαν λειτουργει σωστα?
αξιζει να τον αγορασω για την χρηση iptv που τον θελω?

ευχαριστω
Καλημερα.
Αυτα που θα σου γραψω ισχυουν για τον συγκεκριμενο δεκτη αλλα και για καθε αλλο linux (η' και μη) δεκτη αφου τα plugin που χρησιμοποιουν ειναι τα ιδια .
Οταν μιλαμε για IPTV για αυτους τους δεκτες στην ουσια μιλαμε για webtv .
Τα λινκ δηλαδη παιζουν και απο τον explorer του PC σου απλα στο IPTV plugin εχουν διαμορφωθει ετσι ωστε να παιζουν στον δεκτη.
Η ποιοτητα εικονας στην καλυτερη περιπτωση ειναι οπως ενα sd δορυφορικο καναλι .
Σε καποια καναλια,αρκετα, η εικονα ειναι κακη με τεραστια πιξελ .
Σιγουρα υπαρχουν διακοπες στη ροη θεασης ,λινκ που γινονται ανενεργα πολυ συχνα και χρειαζεται ανανεωση τους,και καποιες φορες κρασαρισμα του plugin και επανεκκινηση του δεκτη .
Σαν μια προσθετη λειτουργια ειναι καλη περιπτωση και σαν γενικο βαθμο μπορω να πω προς το μετριο .
Σε καμμια περιπτωση δεν μπορεις να στηριχτεις σε αυτην την λειτουργια και μονο για να παρεις τον δεκτη .
Ολα αυτα να τονισω οτι αφορουν τα free IPTV plugin που εχουν βγει, και αυτη ειναι η προσωπικη εκτιμηση μου γι' αυτα.

Reaction score
114

Jonny78 που κατέληξες..?? Βρήκες κάτι καλυτερο σε αυτά τα χρήματα??
Οπως εχω πει και προηγουμενως ,δεν ειναι οτι ο δεκτης δεν ειναι καλος, απλα ειναι περσινο project και αυτην την στιγμη ηδη δουλευονται νεα με πολυ καλυτερες δυνατοτητες ......
Αυτην την στιγμη που μιλαμε δεν μπορω να σου προσδιορισω την ημερομηνια διαθεσης στην αγορα .
Αν μπορεις να περιμενεις ενα μικρο διαστημα, θα μαθεις τις εξελιξεις .
Συνηθως προσπαθω οταν γραφω να απευθυνομαι στον μεσο χρηστη,αυτον που δηλαδη εχει σκοπο να παρει εναν δεκτη που να εχει δυνατοτητες ,που εχει ενα κατοπτρο και θα ξαναπαρει δεκτη μολις βγει κατι πιο πληρες ,υστερα απο ~2 χρονια ας πουμε.
Αν καποιος θελει να εχει παραπανω απο εναν δεκτη ,εχει χομπυ να δοκιμαζει αλλους, εχει περισσοτερα κατοπτρα κτλ. ειναι αλλη κατασταση .
Ταβανι παντα για μενα ειναι τα ~200Ε
Αυτην την στιγμη αν θες να παρεις δεκτη και μετα απο 1-2,ισως και 5 μηνες μπορεις να παρεις αλλον ,που θα ειναι αλλο πραγμα ,διαφορετικος και θα αξιζει την αγορα του τοτε μπορεις να πας και σε αμεση αγορα δεκτη .
Ο Cloud Ibox ειναι μια απο τις προτασεις , οπως μια αλλη προταση ,χωρις να ειναι linux αλλα με αρκετες δυνατοτητες και με θεαση αρκετων καναλιων ειναι ο Spiderbox HD6000

Reaction score
0
Ευχαριστώ για την απάντηση σου..ψηνομαι κ για τον mk xp1000 στα 150 ευρώ.. Αρκετά εύχρηστος γρήγορος κ με πολλές δυνατότητες..με βαση όσα είδα στο tube....πια η γνώμη σου για αυτον??

Reaction score
114

Ευχαριστώ για την απάντηση σου..ψηνομαι κ για τον mk xp1000 στα 150 ευρώ.. Αρκετά εύχρηστος γρήγορος κ με πολλές δυνατότητες..με βαση όσα είδα στο tube....πια η γνώμη σου για αυτον??
Δεν εχω αποψη για τον συγκεκριμενο .
Θα σου πω ομως γενικως τι νομιζω .
Δεν θα σου γραψω για κατασκευη,remote , επεξεργαστες,εικονα, ευαισθησια κτλ .
Ενας linux δεκτης κρινεται απο τα image που παιρνει .
Εγω θεωρω καλο ιmage το Blackhole .
Τα plugin ωραια ,μερικα χρησιμα , αλλα ανευ σημασιας .
Για το IPTV τα ειπα ,τωρα για το Ddamir που βαζεις τους υποτιτλους και θεωρω απο τα κορυφαια , να βαλεις ομως υποτιτλους που ? Σε πιο καναλι ? Ελευθερα με καλες ταινιες = Ελαχιστα ,απο ολους τους δορυφορους.
Αρα παμε σε συνδρομες κτλ.
Το 1channel καλο αλλα θα δεις ταινιες απο εκει ? Κατεβαζεις απο αλλου σε 720p,1080p και βλεπεις .
Υπαρχουν αλλα πολλα και ασημαντα που αν αναλωθεις με αυτα ,δεν βλεπεις τελικα δορυφορικη τηλεοραση .
Σαν media player καλος ,ομως οπως και πολλοι δεκτες μη linux .
Στα emu, αληθεια που ειναι οι υποστηρικτες τους ?
Εχει βγει εδω και καιρο για το UPC 1W & TNT Sat 19E και ειναι απο τους μονους δεκτες που σου λενε με vplug,fausto κτλ .
Ετσι παιζουν και οι δεκτες περασμενης δεκαετιας .
Για μενα μονο το Oscam αξιζει και αυτο για οχι ολες τις δουλειες (π.χ. δεν παιζουν ολα τα biss) .
Γενικα ,ειναι τι ζηταει ο καθενας ,αλλα νομιζω μεχρι 200Ε ειναι καλα .

Reaction score
0

Καλημερα.
Αυτα που θα σου γραψω ισχυουν για τον συγκεκριμενο δεκτη αλλα και για καθε αλλο linux (η' και μη) δεκτη αφου τα plugin που χρησιμοποιουν ειναι τα ιδια .
Οταν μιλαμε για IPTV για αυτους τους δεκτες στην ουσια μιλαμε για webtv .
Τα λινκ δηλαδη παιζουν και απο τον explorer του PC σου απλα στο IPTV plugin εχουν διαμορφωθει ετσι ωστε να παιζουν στον δεκτη.
Η ποιοτητα εικονας στην καλυτερη περιπτωση ειναι οπως ενα sd δορυφορικο καναλι .
Σε καποια καναλια,αρκετα, η εικονα ειναι κακη με τεραστια πιξελ .
Σιγουρα υπαρχουν διακοπες στη ροη θεασης ,λινκ που γινονται ανενεργα πολυ συχνα και χρειαζεται ανανεωση τους,και καποιες φορες κρασαρισμα του plugin και επανεκκινηση του δεκτη .
Σαν μια προσθετη λειτουργια ειναι καλη περιπτωση και σαν γενικο βαθμο μπορω να πω προς το μετριο .
Σε καμμια περιπτωση δεν μπορεις να στηριχτεις σε αυτην την λειτουργια και μονο για να παρεις τον δεκτη .
Ολα αυτα να τονισω οτι αφορουν τα free IPTV plugin που εχουν βγει, και αυτη ειναι η προσωπικη εκτιμηση μου γι' αυτα.
να σου πω την αληθεια μπερδευτηκα αυτο που πουλανε ειναι λεει 14 καναλια νοβα κ οτε πως θα αλλαζω καναλια με webtv?
κατι σαν sportlemon μου κανει ενω αυτοι διαφημιζουν πως ειναι ποιοτητα 1080π και χωρις διακοπες

Reaction score
114

να σου πω την αληθεια μπερδευτηκα αυτο που πουλανε ειναι λεει 14 καναλια νοβα κ οτε πως θα αλλαζω καναλια με webtv?
κατι σαν sportlemon μου κανει ενω αυτοι διαφημιζουν πως ειναι ποιοτητα 1080π και χωρις διακοπες
Αλλο το IPTV TV plugin που μιλαμε και αλλο η υποστηριξη σε pay server .
Θα νομιμοποιησουμε το hack ?
Τετοιου ειδους βοηθεια δεν προσφερεται .
Οσο για το 1080ρ ,αυτα τα καναλια δεν μεταδιδονται σε τετοια αναλυση αρα πως θα τα αναπαραγωγουν ετσι ?
Παγκοσμια προτοτυπια θα αποτελεσουν.

Reaction score
0

Γεια σας.υπαρχει λυση για την θερμοκρασια του φαν απο κατω.να μην ζεσταινει πολυ?
ευχαριστω

Reaction score
0
Γεια χαρα και απο μενα.Και καλως σας βρηκα.Ειχα το ιδιο θεμα με εσενα και μετα απο καποιο τηλεφωνο που εκανα στο καταστημα που το αγορασα μου ειπε ο τεχνικος να το γυρισω αναποδα.(!!!!)Πραγμα που εκανα και ειδα και συμαντικη διαφορα στην θερμοκρασια αλλα και στον ηχο.Θα ηθελα αν εχει αλαξει καποιος ανεμηστηρακι και ειναι ευχαρηστημενος να ανεβασει τον τυπο του για να μην ψαχνουμε αδικα...

και κατι ακομα.Υπαρχει καπου στην σελιδα ο τροπος για να προσαρμοζουμε υποτιτλους;

ευχαριστω πολυ.

Reaction score
0
Καλημερα
εχω ενα προβλημα με το δεκτη δεν μπορω να συνδεθω με ftp προγραμμα πχ με dcc μου γραφει

FTP Connected
Enigma2 not detected (Functionality limited)
Telnet login incorrect!

Reaction score
114
Εβαλες καινουριο image η' το εμφανισε ξαφνικα ενω σου δουλευε αρχικα ?
Αν ειναι το πρωτο βαλε αλλο αλλιως ξαναπερνα το ιδιο.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.118
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead