Conn-X 8187 Kbps down / 383 Kbps up

Reaction score
5
Ξεχνάτε ότι κάποτε έιμασταν Online με 64κβ και ΕΠΑΚ και χρέωση 100 Ευρώ τον μήνα?
εχω ξεκινησει με ενα zoltrix 14.4kbps modem το 1992 να μπαινω στα πρωτα BBS που εδιναν ιντερνετ σε φαση DOS και η HOL ειχε συνδεση με εξωτερικο 64kbps (και το διαφημιζε κιολας)...!!!!
αφου τα εζησα αυτα δηλαδη πρεπει να ειμουν ικανοποιημενος με την κατασταση μεχρι πριν 2 χρονια που ελεγες DSL και εδιναν 10 ports ανα περιοχη?

ουτε τοτε ημουν... ουτε τωρα θα ειμαι... και οχι γιατι ειμαι απληστος... αλλα γιατι η ευρωπη με διπλασιους μισθους εχει και καλυτερες γραμμες και φθηνοτερες...

γιαυτο και τα σκαω στη φορθνετ... γιατι τολμαει να αφησει χυμα τα κυκλωματα της και δε ρουφαει το αιμα δινοντας ανα 6μηνο απλα καλυτερες τιμες και χτυποντας τις μεγαλες ταχυτητες... (βλεπαι οτε και τα πακετακια του).

ΥΓ.Παντως Χρηστο για Ν.μακρη ειχαν πει για σεπτεμβρη καλυψη και ηδη μπορουν και παρεχουν 2play... σιγουρα ειναι γελοιο να μεταθετουν την ημερομηνια... αλλα δεν γινεται παντα προς τα εμπρος...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Conn-X 8187 Kbps down / 383 Kbps up

ε
γιαυτο και τα σκαω στη φορθνετ... γιατι τολμαει να αφησει χυμα τα κυκλωματα της και δε ρουφαει το αιμα δινοντας ανα 6μηνο απλα καλυτερες τιμες και χτυποντας τις μεγαλες ταχυτητες... (βλεπαι οτε και τα πακετακια του).
Παρα πολυ σωστος.

ΥΓ να σημειωσω οτι στο μαγαζι ακομα εχω οτε στο 1Mbit, και καθε διμηνο πληρωνω 80 ευρουλακια παγιο, βαλε και τα τηλεφωνα...
Ενω σπιτι με 50 ευρω παγιο σε λιγες? μερες θα πεταω με 24!!! Mbps.

Reaction score
5
Στο θέμα που δεν βλέπω να σχολιάζει κανείς σας είναι η "ουσία"

Δηλαδή οτι μόνο 7 εργάσιμες χρειάστηκαν για ενεργοποίηση απο τον ΟΤΕ ...
Λοιπον, περιμενα μια απαντηση απο μια συνδεση για αυτο το "επι της ουσιας" που ειπες για μονο 7 εργασιμες... Η γραμμη ειναι PSTN και ειχε ADSL 1mbit.

Αριθμός πρωτοκόλλου FORTHnet:

06/06/2007
Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

06/06/2007
Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ
13/06/2007
Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής.
Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης: 27/06/2007

Η εκτιμωμενη ειναι 100% εγκυρη συμφωνα με το adslgr... οποτε εχουμε 15 εργασιμες για φορθνετ...

Πιστευω να σε καλυψα για το επι της ουσιας που δεν ασχοληθηκα στο προηγουμενο ποστ μου...

Μιαμιση βδομαδα ο ΟΤΕ... Μολις 3 η φορθνετ (γιατι ειναι και η διαδικασια μεταφορας αριθμου που μεχρι και στα κινητα διαρκει 2 εβδομαδες)...

Ετσι λοιπον επιμενω οτι για μια διαδικασια 7 εργασιμων παραπανω (που ειναι διαδικασια αλλαγης ιδιοκτησιας της γραμμης στην ουσια) δεν αξιζει να πληρωνω τα διπλα και να απολαμβανω τα μισα... (αρα πληρωνω 4πλα)...

Αν μπορεις να μου παραθεσεις καποιο αλλο επιχειρημα, εδω θα ειμαι να το συζητησουμε!

Παρεπιπτοντως ρωτησα τον κολλητο μου (18 χρονια φιλοι) που ειναι αρκετα χρονια στο τεχνικο τμημα και μου διαβεβαιωσε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να κρατανε τις καλες γραμμες για τον ΟΤΕ γιατι απλα ειναι τοσο μπαχαλο που ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ποιες ειναι... απλα οπου εχουν καταγγελια για κακη γραμμη στελνουν τους ασχετους οτετζηδες μπας και την φτιαξουν... απλα οι ιδιωτικες εταιριες φωναζουν οτι η γραμμη ειναι χαλια.. ενω αν καποιος ειναι στον ΟΤΕ παιρνει τις βλαβες και δε μαθαινεται πουθενα...

οποτε ξεκοληστε με την ψεφτοκαραμελα του ποσο καλυτερες ειναι οι γραμμες DSL του ΟΤΕ... ειναι ενας μυθος

Reaction score
14
ρε φιλαρακο δεν εχω τίποτε άλλο στην περιοχή μου απο ΟΤΕ και ΟΝ

ΤΕΛΟΣ

Δεν θα περιμένω μια ζωή πότε θα στρώσουν όλοι οι άλλοι καλωδια... Οποιος είναι ετοιμος σήμερα κερδίζει!

Reaction score
5
ρε φιλαρακο δεν εχω τίποτε άλλο στην περιοχή μου απο ΟΤΕ και ΟΝ

ΤΕΛΟΣ

Δεν θα περιμένω μια ζωή πότε θα στρώσουν όλοι οι άλλοι καλωδια... Οποιος είναι ετοιμος σήμερα κερδίζει!
καταρχην κανουμε συζητηση, "ρε φιλαρακο"... και πανω στη συζητηση ειπες:

energy την περιοχή μου την καλύπτουν οι:
1) ON
2) FORTHNET
3) OTE/8mbit

Η Forthnet με καλύπτει μεν αλλα απαιτεί ακύρωση ADSL, 10-15 εργάσιμες, μετά θα "περπατήσει" η άιτηση μου και μετά απο 20 Εργάσιμες θα έχουμε ΕΩΣ 10mbit.
εσυ ειπες οτι δεν εβαλες φορθνετ γιατι θα εκανε 35εργασιμες... τωρα σου λεω οτι κανει μολις 15... και το γυριζεις οτι δεν εχεις φορθνετ και πετας και "φιλαρακο" και "ΤΕΛΟΣ" και διαφορα κουραφεξαλα περι στρωσιματος καλωδιων...?

ε, τι να σου πω "βρε φιλαρακο"... αποφασισε τι ειναι αληθεια και τι ψεματα απο αυτα που μας γραφεις για να γινει συζητηση...

οκ φιλαρακο? :cool_4:

Reaction score
14
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΛΩΣΩ ΗΤΤΑ...

ΕΧΑΣΑ... ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ....

ΑΜΑΝ... ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΕΤΣΙ... ΦΙΛΑΡΑΚΟ!!!!

ΥΓ. απο τοτε που εγραψα το πόστ μου που ξέθαψες, και πριν βαλω την ΟΤΕΝΕΤ/ΟΤΕ/CONNEX η forthnet ΜΟΥ είπε οτι πάνε πίσω στο χρονοδιάγραμμα και πάμε για μετά το καλοκαίρι... μέχρι τότε θα έχω 1μπιτ! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΟΡΡΥ!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μπορούμε να κρατήσουμε το θέμα σε μη διαπροσωπικό επίπεδο;;;

Επίσης καλή είναι η forthnet ήταν η πρώτη μου εταιρία αλλά δυστυχώς ακολουθεί και αυτή την γνωστή τακτική...

Έλα τώρα και σε 1,2,3 δεν ξέρω πόσους μήνες θα σε βάλω στο ιδιόκτητο δίκτυό μου...

Καλά τα χώνουμε στον ΟΤΕ αλλά και η ΕΕΤ θα έπρεπε να είχε επέμβει και στους παρόχους. Θα έπρεπε κάθε πάροχος που λέει έλα τώρα στο 1 ΜΒ και θα σε βάλω αργότερα στα 10 να δίνει συγκεκριμένη ημερομηνία για τα 10 και να έχει κυρώσεις αν δεν είναι εντός των προθεσμιών...

Reaction score
0
Απάντηση: Conn-X 8187 Kbps down / 383 Kbps up

Να ρωτήξω κι εγώ κάτι.
Στην forthnet υπάρχει κανένας που να σηκώνει τηλέφωνα?
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΙΑ!!!

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Conn-X 8187 Kbps down / 383 Kbps up

Στην forthnet υπάρχει κανένας που να σηκώνει τηλέφωνα?
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΙΑ!!!
Εδω θα συμφωνησω οτι ειναι απαραδεκτο αυτο με τα τηλεφωνα.
Οπως θα συμφωνησω με τον Χρηστο οτι δεν πρεπει να τα βαζουμε μονο με τον Οτε και τις ιστοριες του αλλα και με αυτους που πετανε μεζε για ιδιοκτητα και σε εγκλωβιζουν σαν πελατη με τα ψεμματα τους.
Οπως θα συμφωνησω και με τον γιαννη οτι οποιος ειναι πιο γρηγορος και μαγκας , κερδιζει γιατι ο κοσμος διψαει για γρηγορο internet και στην τελικη θα το πληρωσει.

Θα ηθελα ομως να αναφερω οτι εχω double play στα 39.9 ευρω μεσα σε 13 εργασιμες απο την αιτηση μου με προοπτικη εως 24mbit δωρεαν.
Μιλαμε για δωρεαν τηλεφωνα ολες τις ωρες και μεχρι στιγμης καρφωμενα 1.1 mb το δευτερολεπτο χωρις ουτε ενα disconnect και προσεχως οσο φτασει μεχρι τα 24mbit δωρεαν.
Παρολα αυτα, με δουλευουν οι φιλοι μου που με την προσφορα των 60 ευρω θα εχουν 24mbit για 6 μηνες.
Ε λοιπον αυτο το μπουρδελο εχει αφησει πολυ μα πολυ πισω ολες τις αλλες εταιρειες που σηκωνουν το τηλεφωνο τους κατευθειαν και το μονο που εχουν να σου πουν ειναι μαλακιες και δικαιολογιες για το χαλι τους και το μπουρδελο δικτυο τους..
Μολις κατεβασα 82gb σε 23 ωρες με τα 10mbit.
Την πρωτη του μηνος σκεφτομαι να τα κατεβασω σε 12 ωρες στην χειροτερη :happy_4:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Conn-X 8187 Kbps down / 383 Kbps up

Μολις κατεβασα 82gb σε 23 ωρες με τα 10mbit.
Την πρωτη του μηνος σκεφτομαι να τα κατεβασω σε 12 ωρες στην χειροτερη :happy_4:

Ζηλευω!!!

Reaction score
4.674
Μακάρι να σας δώσει η 4νετ τις ταχύτητες που λέτε αν και δεν το βλέπω στην ώρα τους .
Το θεωρητικό 15 εργάσιμες με την πράξη απέχει πολύ.
Και εγώ κάπως έτσι πήγα να βιαστώ αλλά το άφησα και βγήκα κερδισμένος γιατί τελευταία μέρα μετατέθηκε ένα μήνα μετά η πιθανή κάλυψη της περιοχής μου. Δηλαδή αμην και πότε......
Πάντως οι λίγοι που θα πάρουν πρώτοι την ταχύτητα θα την χαρούν γιατί μέτα θα μπουκώσει πολύ μέχρι την επόμενη αναβάθμιση του δικτύου τους.

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Conn-X 8187 Kbps down / 383 Kbps up

Παρολα αυτα, με δουλευουν οι φιλοι μου που με την προσφορα των 60 ευρω θα εχουν 24mbit για 6 μηνες.

Αυτό δεν είναι λογική.
Αυτό είναι τύχη και αρρώστια.
Το να κυνηγάς τις προσφορές ....no matter what.

Η λέξη θα είναι το κλειδί.

Θααααααα.....έχουν; :happy_6:
Όντως;

Ή θα μπαίνουν στο φόρουμ ρίχνοντας καντήλια που μετατράπηκαν σε beta testers;
Επειδή τσιμπήσαν σε προσφορά για ένα προιόν που δεν έχει ξανα υπάρξει στην Ελλάδα;

Reaction score
1

Επειδή τσιμπήσαν σε προσφορά για ένα προιόν που δεν έχει ξανα υπάρξει στην Ελλάδα;
Κι αυτο δεν ειναι λογικη.
ΟΛΑ τα προιοντα καποτε δεν υπηρχαν, αλλα καποιοι τα αγορασαν.

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Conn-X 8187 Kbps down / 383 Kbps up

Κι αυτο δεν ειναι λογικη.
ΟΛΑ τα προιοντα καποτε δεν υπηρχαν, αλλα καποιοι τα αγορασαν.
Κάτι θα ξέρεις για να το λες.
Είναι προτεινόμενη καταναλωτική τακτική;

Για εμένα ευτυχώς που υπάρχει αυτό το segment του κοινού που σπάει τα μούτρα του στις αρχές. Ευτυχώς.
Ώστε εγώ που ανήκω στη συντηρητική μερίδα του κοινού να αγοράζω δοκιμασμένα προιόντα που λειτουργούν...και σε καλύτερη τιμή...αμέσως μετά. :happy_6:

Reaction score
1
Απάντηση: Conn-X 8187 Kbps down / 383 Kbps up

Ισως να εισαι πιο εξυπνος απο ολους, ποιος ξερει...

Παντως οταν αγοραζεις εσυ κατι, μαλλον οι αλλοι το εχουν βαρεθει ηδη...

Reaction score
1

Μπα....
Λίγο πιο ...."σοφότερος" είμαι.
Της ηλικίας είναι.
Εδω εχεις δικιο. Γιατι οταν πριν 4 ή 5 χρονια που ημουν απ΄τους πρωτους που εβαλα dsl στην τρελη ταχυτητα των 384 Kbps! ολοι οι μεγαλυτεροι με επριζαν να τους γραφω cd.:happy_4:

Reaction score
14
Eδώ και κάνα δύωρο έχει πέσει το τηλεφωνικό δίκτυο του ote στο Χαλάνδρι λόγω διακοπής ρεύματος...Τηλέφωνο γιόκ..ΑΛΛΑ internet σταθερά στα 850/sec !!!!!!!!! Πως γίνεται αυτό ρε παιδιά ???
Πήρα τις βλάβες και μου λένε "από Χαλάνδρι παίρνετε ? δεν θα έχετε τηλέφωνο μέχρι να αποκατασταθεί η κεντρική βλάβη ...ούτε internet..Μα έχω τους λέω...Δεν γίνεται αυτό μου απαντούν..." χαχααχαχαχα...
Μεγάλη εταιρία ο ote !!!! Ποτέ χωρίς internet !!!"happy_1"

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.739
Members
38.490
Νεότερο μέλος
Nikos88