Conn-X 8187 Kbps down / 383 Kbps up

Reaction score
1
Μου έχει συμβεί αρκετές φορές , πέφτει πρώτα το τηλέφωνο και μετά απο 3-6 ώρες και το internet ( γραμμή adsl )

Reaction score
5
Βρε είναι άλλο το κέντρο που περνάει η φωνή και άλλο τα data. Έτσι κι αλλιώς δουλεύουν σε διαφορετικές συχνότητες. Απλό δεν είναι;

Reaction score
14
Μα το ξέρω !! Αλλά μου τόνισαν πως αποκλείεται να έχω internet...
"happy_1" "happy_1" "happy_1"

GTX

Reaction score
39
Καλά μη το ψάχνεται εκεί στον OTE δε ξέρουν οτι είναι 2 διαφορετικά πράγματα. Όταν μου κάναν την αναβάθμιση έκατσε και μια βλάβη των τηλεφώνων στην περιοχή και όσες φορές πήρα να τους πω οτι δεν έχω DSL μου λέγαν οτι αυτό φταίει που δεν είχα internet και όχι αυτά τα γίδια που δε το είχαν ενεργοποιήσει...άσε που το τηλέφωνο μου δούλευε κανονικά :crazy_1::crazy_1::crazy_1:

Reaction score
14
απο Παρασκευή ΟΦ η γραμμή ADSL 8μβιτ καλώ το βλαβοληπτικό μπάινει σε διαδικασία κλπ κλπ

Κυριακή τους ξανακαλώ το πάνε στα επειγοντα

Δευτέρα ξανακαλώ είναι βλάβη που θέλει συνεργείο καθως δεν είναι σε επίπεδο DSLAM αλλά καλωδιακό. Θα σας καλέσει τεχνικός.

Παπαλα... φυσικά.

Σημερα τους ξανακαλώ και μου λένε απο αυριο (Πέμπτη) ειστε στο πρόγραμμα μπορεί να σας φτιάξουν αυριο ή την Παρασκευή.

Λέω στον Τομεάρχη Κηφισιάς οτι πληρώνω νταβατζιλίκι επίτηδες την ακριβότερη σύνδεση στην Ελλάδα στον ακριβότερο πάροχο, για ενα λόγο αν χαλάει να ξέρω ότι μιλάω με τον εχοντα και το μαχαίρι και το καρπούζι, γιατί με πάτε τόσο πίσω? Απάντηση γιατί στην περιοχή σας δεν εχουμε αλλες βλάβες και εχουμε ολα τα συνεργεία μας απασχολημένα σε αλλες βλάβες.

Λέω καλαμπουρίζοντας και μή αν πάω στο ΚΑΦΑΟ και σας κόφω όλα τα καλώδια που καταλήγουν σε αυτό τότε μήπως εχετε πολλες βλάβες μαζί και ερθετε παραυτα αμεσα? Γέλασε αλλά εγώ δεν το είπα για πλάκα το εννοώ.

Τελικά σε συζήτηση με εξέχων μέλος του avsite εμαθα οτι ολα τα συνεργεία του ΟΤΕ εργάζονται νυχτα-μερα για νεες γραμμες τηλεφώνου και ιντερνετ για όλους τους βολευτες και υποψηφίους λόγω εκλογών,..... ΟΜΟΡΦΑ εεεε???

μηπως να βαλω υποψηφιότητα για βολευτης???

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Conn-X 8187 Kbps down / 383 Kbps up

........................
Λέω καλαμπουρίζοντας και μή αν πάω στο ΚΑΦΑΟ και σας κόφω όλα τα καλώδια που καταλήγουν σε αυτό τότε μήπως εχετε πολλες βλάβες μαζί και ερθετε παραυτα αμεσα? Γέλασε αλλά εγώ δεν το είπα για πλάκα το εννοώ.
ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
γιατί τώρα κάποιον μου θυμίζεις, να δεις ποιόν........"happy_1"

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Conn-X 8187 Kbps down / 383 Kbps up

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
γιατί τώρα κάποιον μου θυμίζεις, να δεις ποιόν........"happy_1"
χεχεχεχεχεχε!!!!!!!!!:cool_4:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.775
Members
38.493
Νεότερο μέλος
Mili