Couriers

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
84.004
Μου έχει τύχει 2 φορές και εννοείται χωρίς ειδοποίηση ότι θα πάει στο μηχάνημα. >:(
Κ γιατί δεν το έγραψες στο Δεύτερη τετραετία Μητσοτάκη; :biggrin:

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.164
Ε ας αφήσουμε και κάτι... που δεν φταίει ο Μητσοτάκης! :lolsign:

Παρεμπιπτόντως, να μην ξέρει κάποιος καν τι είναι το locker (ούτε ως έννοια στα αγγλικά) και να κάθονται στο κατάστημα να του κάνουν μάθημα λέει, θα ήταν ωραία φάση! :geek::roflmao:

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.402
Κι εμένα από Ali όλα πάνε σε locker αυτόματα εδώ και πολύ καιρό. Όχι άλλες παραγγελίες με ACS όμως (εννοώ από άλλα eshops).

Μάλλον έχουν κάποια συμφωνία για χαμηλότερη χρέωση χωρίς door to door παράδοση, χωρίς όμως να είναι κάπως εμφανές στον πελάτη αυτό.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.049
Σε μία Skroutzοπαραγγελιά μου έκανε κουτσουκέλα η ACS και την έβαλε στο locker. :rolleyes:
Αν ξαναγίνει θα πάρει και θα σηκώσει. :)

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.164
Κι εμένα από Ali όλα πάνε σε locker αυτόματα εδώ και πολύ καιρό. Όχι άλλες παραγγελίες με ACS όμως (εννοώ από άλλα eshops).

Μάλλον έχουν κάποια συμφωνία για χαμηλότερη χρέωση χωρίς door to door παράδοση, χωρίς όμως να είναι κάπως εμφανές στον πελάτη αυτό.
Αυτό φαντάστηκα κι εγώ, μιας και οι παραγγελίες από ali είναι και πολλές, αλλά συχνά και τσάμπα (για τον πελάτη) από ό,τι βλέπω, και τα περιθώρια κέρδους (ali και μεταφορικής) μικρά, όταν αφορούν και πακέτα ελάχιστου κόστους. Αλλά ας το λένε κάπου (άσε που δεν λένε και σε ποια μεταφορική καταλήγουν, το μάντεψα από τον αριθμό που έδινε το ali, αφού ήταν παρόμοιος με άλλη παραγγελία που ήρθε με acs από ελληνικό κατάστημα - skroutzoπαραγγελία που λέει κι o zizik - πριν 3-4 ημέρες).

daharis666

Moderator
Reaction score
84.004
Ρε γκαντέμηδες!!!
περίμενα κάτι ανταπτορακια από τεμου κ μόλις είδα μήνυμα για λοκερ στου διαόλου τον κωλο το στανιο τους μέσα …μητσοτακη μαμιεσαι >:(

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.164
ACS και το temu; Δεν έχω πάρει τίποτα από αυτό ακόμα! Paypal έχει; μόνο με paypal προτιμώ να αγοράζω από τέτοια "μαγαζιά".

"Ευκολία" σου λέει (δεν το υποτιμώ, κάποιους και κάποιες φορές μπορεί να βολεύει το locker), επειδή μπορείς να το πάρεις όποια ώρα της ημέρας θέλεις! Ναι, η αγωνία μου ήταν να πάω να πάρω το πακέτο από ali, στις 3 τα ξημερώματα! :lolsign: :roflmao:

daharis666

Moderator
Reaction score
84.004
Ας το έβαζαν κάπου κοντά…είμαι κέντρο κέντρο κ το λοκερ είναι μπαίνοντας στην πόλη… >:( >:( >:(

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.187
Δέμα 20 κιλών από Ολλανδία μέσω FedEx. Εκτιμώμενη παράδοση Τρίτη 14 Οκτωβρίου μέχρι 6 το απόγευμα. Στις 5 το απόγευμα αλλάζει η ημερομηνία για 15 Οκτωβρίου μέχρι τις 6 το απόγευμα. Χθες στις 15, νέο μήνυμα το μεσημέρι ότι πάει για 16 του μηνός... Σήμερα το μεσημέρι λαμβάνω το παρακάτω γελοίο μήνυμα: :mad:

Screenshot 2025-10-16 185051.png

Παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν υπάρχει άνθρωπος. Μόνο bot που σε πηγαίνει από ερώτημα σε ερώτημα με τις απαντήσεις του FAQ του site. Ό,τι και να κάνεις σε γυρίζει από την αρχή χωρίς επιλογή συνομιλίας με κάποιον υπεύθυνο.

Η FedEx Hellas έχει το franchise για τη χώρα μας με αποθήκη στο Μαρκόπουλο και ένα μοναδικό κατάστημα στο Μαρούσι. Πάω πριν 2 ώρες εκεί. Παντού δέματα. Τους λέω τι παίζει και από τις απαντήσεις καταλαβαίνω ότι τους βρίζουν όλη μέρα. Είναι η πολιτική της εταιρείας για τη διαδικασία μου λένε. Λέω τον αριθμό αποστολής και μου λέει: "Μόλις φύγετε από δω πηγαίνετε να παίξετε τζόκερ!" "Το δέμα σας, όχι μόνο είναι εδώ κι όχι στο Μαρκόπουλο, αλλά είναι και το πρώτο δίπλα στην πόρτα!"

Με αιφνιδίασε κι αντί να βρίσω το πήρα κι έφυγα μπερδεμένος. :biggrin:

Η βαθμολογία της FedEx στο Google:

gggg.png

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.164
Ας το έβαζαν κάπου κοντά…είμαι κέντρο κέντρο κ το λοκερ είναι μπαίνοντας στην πόλη… >:( >:( >:(
Αυτό, οκ, θέλουν να έχουν locker; να φτιάξουν πυκνό δίκτυο, όχι όπου να 'ναι και να τρέχει ο καθένας στην άλλη άκρη, χιλιόμετρα μακριά.

Reaction score
11.793
Ε καλά…… δε μένεις και στη Ν. Υόρκη !!! :fuckyou: :dance2:Πόση ώρα θες να πας ; :rolleyes:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.187
Αυτό, οκ, θέλουν να έχουν locker; να φτιάξουν πυκνό δίκτυο, όχι όπου να 'ναι και να τρέχει ο καθένας στην άλλη άκρη, χιλιόμετρα μακριά.
Αν δεν έχει locker η παράδοση δεν παραγγέλνω πια. Έχω βέβαια πολλά σε μία ακτίνα χιλιομέτρου. Να περιμένω σπίτι μήπως και περάσει ο μάγος με τα δώρα αποκλείεται. :biggrin:

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.164
Ε καλά…… δε μένεις και στη Ν. Υόρκη !!! :fuckyou: :dance2:Πόση ώρα θες να πας ; :rolleyes:
Το ερώτημα είναι άλλο, γιατί να πας; Που κανονικά αυτό έπρεπε να έρχεται σε σένα, ούτε στο κατάστημα τους δεν έπρεπε να πηγαίνουμε... :geek: :roflmao:

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.164
Αν δεν έχει locker η παράδοση δεν παραγγέλνω πια. Έχω βέβαια πολλά σε μία ακτίνα χιλιομέτρου. Να περιμένω σπίτι μήπως και περάσει ο μάγος με τα δώρα αποκλείεται. :biggrin:
Το γράφω και ποιο πάνω, κάποιους βολεύουν και καλώς υπάρχουν. Όμως όλα (από shop τύπου ali).. αυτόματα εκεί, ε δεν παίζει σωστά η acs! :geek:

Reaction score
4.244
Ε ρε sms οτι δεν σας "βρήκαν", που πάνε χαμένα, μαζόχες. >:(

Locker και θα παω όταν μπορώ, αν μπορώ και οχι αν θα κ@υλωνει ο κουριερ...

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.164
Εγώ συνήθως πάω στο κατάστημα της acs, τόσο κοντά που δεν λέει να περιμένω (αν και πότε θα έρθουν). Από άλλα κούριερ όμως συνήθως περιμένω (αν και έχω μάθει τα ωράρια τους και τι ώρες περνάνε από την περιοχή, και ποιες μέρες συνήθως, γιατί δεν περνάνε καθημερινά, πλην ΕΛΤΑ Courier) γιατι αλλιώς πρέπει να πάω Χανιά να τα πάρω, και εγώ μένω Σούδα (και η κυκλοφορία στα Χανιά είναι... το χάος, της πόπης γίνεται καθημερινά).

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.049
Εδώ στην εξοχή, όταν λείπω με παίρνουν τηλέφωνο και τους λέω να το πετάξουν πάνω απ' την πόρτα.
Πότε θα πατήσω κάποιο... Σπάνια κοιτάζω μπροστά όταν μπαίνω στον κήπο. :biggrin:

daharis666

Moderator
Reaction score
84.004
πρέπει να πάρω αυτοκίνητο ή να βάλω αθλητικά για να δείξω ότι πάω για τρέξιμο ωστε να μη νομίζει αν με πετύχει κανένας γνωστός, ότι έχω καμία γκομενα κατά κει

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.361
Members
38.549
Νεότερο μέλος
dimitris.tamp