Couriers

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
22.047
Θα έπεσαν... τηλέφωνα, κατεβάστε το, θα χάσουμε την διαφήμιση! :geek:

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
22.047
Για πείτε ρε παιδιά, γιατι κάτι δεν καταλαβαίνω... μέχρι σήμερα, τι αποζημιώσεις μπορούν να απαιτηθούν από ταχυδρομεία και κούριερ, σε περιπτώσεις καταστροφής, απώλειας, κλοπής, κλπ, του δέματος ή φακέλου; Γιατί με την νέα απόφαση της ΕΕΤΤ, κάτι δεν μου πάει καλά, ειδικά στα δέματα εξωτερικού! Τι αποζημίωση είναι αυτή 4Χ το ταχυδρομικό τέλος και επιστροφή του; Τι σχέση μπορεί να έχει αυτό με την αξία του;

pinakas.jpg

TGD

Thread Gravedigger
Reaction score
11.558
Γιατί σου κάνει εντύπωση; Ποτέ δεν είχες δικαίωμα αποζημίωσης, εκτός αν το είχες στείλει ασφαλισμένο με δηλωμένη αξία.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
22.047
Δεν το ήξερα, δεν έχει τύχει να χρειαστώ κάτι ιδιαίτερο για αποζημίωση. Οπότε δεν το είχα ψάξει κιόλας. Εντάξει, δηλαδή από το τίποτα η ΕΕΤΤ υιοθετεί το... κάτι :geek:

Edit. Απ' ό,τι βλέπω όμως εδώ, πριν λίγα χρόνια είχε ορίσει άλλες αποζημιώσεις η ΕΕΤΤ, πέρα από τα δηλωμένης αξίας...

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.681
Απο Amazon.de
Παραγγελια 59 ευρω για να ειναι δωρεαν τα μεταφορικα.
Τα στελνουν με δυο κουτια και ευτυχως αυτο 😍που κυριως θελω φτανει.
Τα αλλο ειναι λενε τα Ελτα courier Shipment at store - Can be collected .
Φυσικα αγνοησα τα Ελτα courier γιατι μετα απο ενα μηνα δεν εχω παραλαβει.
Η Amazon Κυρια επεστρεψε τα λεφτα στην καρτα.

Τωρα ετοιμαζω νεα παραγγελια 59 ευρω :)

Reaction score
26.532
τα elta courier πλέον είναι προς διάλυση.
έτσι όπως "αναδιαρθρώθηκαν " εσωτερικά στην αττική εγγυημένα δεν δουλεύει ΤΙΠΟΤΑ σωστά. καθυστερήσεις φουλ και τηλέφωνο στο κάιρο.

2 δέματα απο δεκέμβρη, το ένα από Θεσσαλονίκη, το άλλο από Λάρισσα, πάνε αττική την επόμενη και μετά δεν παραδίδονται ποτέ, επικοινωνία μόνο μέσω του καταστήματος αποστολής, καθώς τα της αττικής δεν απαντάνε ποτέ.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
22.047
Αν αυτό δεν λέγεται προγραμματισμένη διάλυση, υπέρ τρίτου, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι...

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
34.122
Εγώ πάντως δεν έχω θέμα. Και από Σκρούτζ και από Αmazon.de έρχονται χωρίς πρόβλημα. Κάποια μάλιστα με έχουν εκπλήξει με την ταχύτητα. Αυτές που έρχονται είναι ACS, EΛΤΑ Courier και άλλη μια που δεν θυμάμαι. Ότι λέει παραλαβή από κατάστημα το αγνοώ.

Reaction score
475
ACS ...γτπκ!!! Στις γιορτές , έφερε δέμα από εξωτερικό μετά από 20 μέρες, δεν με βρήκε σπίτι (ενώ ήμουν) και το έστειλε πίσω Ολλανδία!!! Με μία προσπάθεια παράδοσης!!!
Χτες , δέμα με παράδοση σπίτι μου, δεν ήρθε ούτε σπίτι , ούτε στο δηλωμένο προτιμητέο locker (50μ από το σπίτι). Το πήγε απλά και ωραία σε άλλη γειτονιά, 3.5 χλμ μακριά, θεωρώντας πολύ φυσιολογικό να πάω να το πάρω εγώ. ΓΤΣ τους...άχρηστοι...

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
22.047
Εξαρτάται από το κατάστημα βέβαια, ειδικά για κούριερ που δουλεύουν με συνεργάτες. ACS εδώ και αρκετούς μήνες από κατάστημα ή locker (πριν τα έφερναν, όποτε το θυμούνταν βέβαια - γενικά την έχουν δει κάπως σα να μην είναι δικιά τους υποχρέωση να φέρνουν τα δέματα στο σπίτι). ΕΛΤΑ Courier τα φέρνουν σπίτι, no problem (ΕΛΤΑ κανονικά υπάρχει θέμα όμως), Γενική επίσης δεν έχω πρόβλημα (ίσως κάποια καθυστερήσεις 2, 3, 4 ημερών, εξαρτάται), DHL το ίδιο (πιο σπάνια τώρα να έχω τέτοια δέματα). Για άλλους κούριερ δεν έχω ιδιαίτερη άποψη, γιατί είναι σπάνια η χρήση τους.

melina

Cargo 200
Reaction score
47.127
Απο Amazon.de
Παραγγελια 59 ευρω για να ειναι δωρεαν τα μεταφορικα.
Τα στελνουν με δυο κουτια και ευτυχως αυτο 😍που κυριως θελω φτανει.
Τα αλλο ειναι λενε τα Ελτα courier Shipment at store - Can be collected .
Φυσικα αγνοησα τα Ελτα courier γιατι μετα απο ενα μηνα δεν εχω παραλαβει.
Η Amazon Κυρια επεστρεψε τα λεφτα στην καρτα.

Τωρα ετοιμαζω νεα παραγγελια 59 ευρω :)
θα σου έρθει και το άλλο

Reaction score
376
τα elta courier πλέον είναι προς διάλυση.
έτσι όπως "αναδιαρθρώθηκαν " εσωτερικά στην αττική εγγυημένα δεν δουλεύει ΤΙΠΟΤΑ σωστά. καθυστερήσεις φουλ και τηλέφωνο στο κάιρο.

2 δέματα απο δεκέμβρη, το ένα από Θεσσαλονίκη, το άλλο από Λάρισσα, πάνε αττική την επόμενη και μετά δεν παραδίδονται ποτέ, επικοινωνία μόνο μέσω του καταστήματος αποστολής, καθώς τα της αττικής δεν απαντάνε ποτέ.
Εμένα τις τελευταίες 2 φορές (το 2026) τα έδωσαν στη box now και έφτασαν σε κοντινό Locker (χωρίς να έχω ζητήσει κάτι τέτοιο, κανονικά έπρεπε να έρθουν στο σπίτι).

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.170
Τα περισσότερα προβλήματα δημιουργούνται κυρίως στις πυκνοκατοικημένες περιοχές με τη μεγάλη κίνηση.
Αρχικά η επιλογή box ήταν σωτήρια για να γλυτώσουμε την παράδοση στο σπίτι μεόλα τα παρατράγουδά της (αόριστες ώρες και ημέρες παράδοσης, δήθεν "πέρασαν και δεν μας βρήκαν" κλπ)
Αλλά τώρα, επειδή οι περισσότεροι πελάτες επιλέγουν box, πολύ συχνά δεν υπάρχουν άδειες θυρίδες και γίνονται αναβολές.

• Like
Reactions: ika

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.530
Members
38.710
Νεότερο μέλος
stavros.vatistas