- Reaction score
- 6.233
Δοκίμασα δεν αλλάζει κατιΔοκίμασε εάν έχεις άλλα καλώδια ρεύματος,rca,
Δοκίμασα δεν αλλάζει κατιΔοκίμασε εάν έχεις άλλα καλώδια ρεύματος,rca,
Yamaha cxa5000
υπαρχουν κιαλλες πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια...Eυκαιρία για νέο yamaha με xlr.![]()
ξεβίδωσε ελαφρά μία βίδα από τον προ και μία από τον crown...βάλε ένα καλωδιάκι ότι να ναι(ένωσε προ-crown δηλαδή)... και σφίξε ξανά τις βίδες
Δεν έγινε κάτιξεβίδωσε ελαφρά μία βίδα από τον προ και μία από τον crown...βάλε ένα καλωδιάκι ότι να ναι(ένωσε προ-crown δηλαδή)... και σφίξε ξανά τις βίδες
Όχι. Βασικά αν έχεις καμιά μπαλαντέζα (αν λέγεται έτσι) δοκίμασε από πρίζα άλλου δωματίου να δίνεις ρεύμα σε pc kai παρεμφερή και από άλλη πρίζα μέσω πολύμπριζου στις audio συσκευές σου. Χωρίς το pc πάνω έχεις τη βαβούρα;Έχεις τριφασικό; Τράβηξες από άλλη φαση;
Λάθος είναι σίγουρα.... Αλλά και εγώ κατά κει πάω....με τον adcom είχα 2 θέματα. το είναι ήταν με το καλώδιο trigger είχα stereo jack και αν το κούμπωνα μέχρι μέσα έβγαζαν θόρυβο τα ηχεία και το αντικατέστησα με mono και έστρωσε. και το δεύτερο με ground loop. το σπίτι τριφασικό καινούρια εγκατάσταση με ανεξάρτητες 3 γραμμές από πίνακα με ups χωρίς ότι και να δοκίμασα (καλώδια από σασί σε σασί μία μία συσκευή καλώδια rca καλώδια ρεύματος.........) ΤΙΠΟΤΑ. μονωτική στη γείωση και έστρωσαν όλα. λάθος σωστό δε ξέρω πάντως ένα χρόνο έτσι είμαι.
Χωρίς το pc όλα κομπλε...Όχι. Βασικά αν έχεις καμιά μπαλαντέζα (αν λέγεται έτσι) δοκίμασε από πρίζα άλλου δωματίου να δίνεις ρεύμα σε pc kai παρεμφερή και από άλλη πρίζα μέσω πολύμπριζου στις audio συσκευές σου. Χωρίς το pc πάνω έχεις τη βαβούρα;
Το δοκίμασα μολις. Καμία διαφορά.Όχι. Βασικά αν έχεις καμιά μπαλαντέζα (αν λέγεται έτσι) δοκίμασε από πρίζα άλλου δωματίου να δίνεις ρεύμα σε pc kai παρεμφερή και από άλλη πρίζα μέσω πολύμπριζου στις audio συσκευές σου. Χωρίς το pc πάνω έχεις τη βαβούρα;
αααα με pc το έχεις?Λάθος είναι σίγουρα.... Αλλά και εγώ κατά κει πάω....
Χωρίς το pc όλα κομπλε...
[DOUBLEPOST=1538332356][/DOUBLEPOST]
Το δοκίμασα μολις. Καμία διαφορά.
και όμως εμένα το έκανε και με το pc τελείως εκτός. αν και στο pc φοράω corsair ax860αααα με pc το έχεις?
κόψε γείωση τότε να τελειώνεις
Evga 1200 platinumΑπο τροφοδοτικό στο pc τι εχεις;; ;Εγω οτι προβληματα ειχα με dac παρασιτα hiss και αλλα σατανικα φαινομενα τα ελυσα πριν χρονια παιρνοντας ενα platinum της corsair...
Με την ίδια φάση δε νομίζω και δεν έχω τριφασικό...Πιθανώς να σου λυθεί το θέμα αν τραβήξεις αποκλειστική γραμμή μόνο για audio
Ενα χρόνο ετσι το έχω και τον δουλεύω αλύπηταΜε την ίδια φάση δε νομίζω και δεν έχω τριφασικό...
[DOUBLEPOST=1538334260][/DOUBLEPOST]Το cheater plug δούλεψε αλλά το φοβαμαι....
δεν χρειαζεσαι τριφασικο, απλα θα φωναξεις εναν ηλεκτρολογο οπου θα τους πεις τι θελεις να κανεις και με μια 16A αντε το πολυ 20A θα εχεις μια γραμη που θα τροφοδοτει τα μηχανημα σου.Με την ίδια φάση δε νομίζω και δεν έχω τριφασικό...
[DOUBLEPOST=1538334260][/DOUBLEPOST]Το cheater plug δούλεψε αλλά το φοβαμαι....
20 Α σε πρίζα ποτέ. 16 Α είναι το σωστό.δεν χρειαζεσαι τριφασικο, απλα θα φωναξεις εναν ηλεκτρολογο οπου θα τους πεις τι θελεις να κανεις και με μια 16A αντε το πολυ 20A θα εχεις μια γραμη που θα τροφοδοτει τα μηχανημα σου.
Το ground loop θα διορθωθεί ετσι; Το πρόβλημα είναι στη γειωση από ότι καταλαβαίνω. Στη γραμμή που θα τραβήξει πάλι στην ίδια γείωση δε θα καταλήγει; Εκτός αν εννοείς να βάλω δεύτερη γείωση.δεν χρειαζεσαι τριφασικο, απλα θα φωναξεις εναν ηλεκτρολογο οπου θα τους πεις τι θελεις να κανεις και με μια 16A αντε το πολυ 20A θα εχεις μια γραμη που θα τροφοδοτει τα μηχανημα σου.