Crown xls 1502 problem

Reaction score
4.327
Έχεις τριφασικό; Τράβηξες από άλλη φαση;
Όχι. Βασικά αν έχεις καμιά μπαλαντέζα (αν λέγεται έτσι) δοκίμασε από πρίζα άλλου δωματίου να δίνεις ρεύμα σε pc kai παρεμφερή και από άλλη πρίζα μέσω πολύμπριζου στις audio συσκευές σου. Χωρίς το pc πάνω έχεις τη βαβούρα;

Reaction score
7.889
με τον adcom είχα 2 θέματα. το είναι ήταν με το καλώδιο trigger είχα stereo jack και αν το κούμπωνα μέχρι μέσα έβγαζαν θόρυβο τα ηχεία και το αντικατέστησα με mono και έστρωσε. και το δεύτερο με ground loop. το σπίτι τριφασικό καινούρια εγκατάσταση με ανεξάρτητες 3 γραμμές από πίνακα με ups χωρίς ότι και να δοκίμασα (καλώδια από σασί σε σασί μία μία συσκευή καλώδια rca καλώδια ρεύματος.........) ΤΙΠΟΤΑ. μονωτική στη γείωση και έστρωσαν όλα. λάθος σωστό δε ξέρω πάντως ένα χρόνο έτσι είμαι.

Reaction score
6.233
με τον adcom είχα 2 θέματα. το είναι ήταν με το καλώδιο trigger είχα stereo jack και αν το κούμπωνα μέχρι μέσα έβγαζαν θόρυβο τα ηχεία και το αντικατέστησα με mono και έστρωσε. και το δεύτερο με ground loop. το σπίτι τριφασικό καινούρια εγκατάσταση με ανεξάρτητες 3 γραμμές από πίνακα με ups χωρίς ότι και να δοκίμασα (καλώδια από σασί σε σασί μία μία συσκευή καλώδια rca καλώδια ρεύματος.........) ΤΙΠΟΤΑ. μονωτική στη γείωση και έστρωσαν όλα. λάθος σωστό δε ξέρω πάντως ένα χρόνο έτσι είμαι.
Λάθος είναι σίγουρα.... Αλλά και εγώ κατά κει πάω....
Όχι. Βασικά αν έχεις καμιά μπαλαντέζα (αν λέγεται έτσι) δοκίμασε από πρίζα άλλου δωματίου να δίνεις ρεύμα σε pc kai παρεμφερή και από άλλη πρίζα μέσω πολύμπριζου στις audio συσκευές σου. Χωρίς το pc πάνω έχεις τη βαβούρα;
Χωρίς το pc όλα κομπλε...
[DOUBLEPOST=1538332356][/DOUBLEPOST]
Το δοκίμασα μολις. Καμία διαφορά.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.196
Λάθος είναι σίγουρα.... Αλλά και εγώ κατά κει πάω....

Χωρίς το pc όλα κομπλε...
[DOUBLEPOST=1538332356][/DOUBLEPOST]
Το δοκίμασα μολις. Καμία διαφορά.
αααα με pc το έχεις?

κόψε γείωση τότε να τελειώνεις

Reaction score
1.086
Απο τροφοδοτικό στο pc τι εχεις;; ;Εγω οτι προβληματα ειχα με dac παρασιτα hiss και αλλα σατανικα φαινομενα τα ελυσα πριν χρονια παιρνοντας ενα platinum της corsair...

Reaction score
4.237
Με την ίδια φάση δε νομίζω και δεν έχω τριφασικό...
[DOUBLEPOST=1538334260][/DOUBLEPOST]Το cheater plug δούλεψε αλλά το φοβαμαι....
δεν χρειαζεσαι τριφασικο, απλα θα φωναξεις εναν ηλεκτρολογο οπου θα τους πεις τι θελεις να κανεις και με μια 16A αντε το πολυ 20A θα εχεις μια γραμη που θα τροφοδοτει τα μηχανημα σου.

Reaction score
460
δεν χρειαζεσαι τριφασικο, απλα θα φωναξεις εναν ηλεκτρολογο οπου θα τους πεις τι θελεις να κανεις και με μια 16A αντε το πολυ 20A θα εχεις μια γραμη που θα τροφοδοτει τα μηχανημα σου.
20 Α σε πρίζα ποτέ. 16 Α είναι το σωστό.

Reaction score
6.233
Το ground loop θα διορθωθεί ετσι; Το πρόβλημα είναι στη γειωση από ότι καταλαβαίνω. Στη γραμμή που θα τραβήξει πάλι στην ίδια γείωση δε θα καταλήγει; Εκτός αν εννοείς να βάλω δεύτερη γείωση.

Reaction score
4.237
εαν εχεις προβλημα στην γειωση τοτε επιβαλετε να φερεις τον ηλεκτρολογο.

Reaction score
6.589
Εκτος του πολυ σωστα οσα αναφερθηκαν περι σωστης ηλεκτρολογικης εγκαταστασης κυριως για λογους ασφαλειας, να ξερεις οτι ακομη και μια αποκλειστικη γραμμη να εχεις παλι τετοια φαινομενα μπορει να υπαρξουν , μια συσκευη στην αλυσιδα αρκει ...
Ενω ολοι σου ειπαν να κοψεις γειωση, εγω σου λεω να προσθεσεις εαν καπου λειπει...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.733
Members
38.488
Νεότερο μέλος
nikpapageo