CRT-PHILIPS-21''

Reaction score
433
Πωλείται η crt-philips 21'' που βλεπετε εδώ. Εδώ και 6 χρόνια ανάβει μονο περιστασιακά 3-4 ώρες το χρόνο! Σε άριστη κατασταση δουλεμένη ως πρωτη τηλεοραση για λιγοτερο απο 3 χρόνια. Δεν έχει πεσει καθόλου η φωτεινότητα και τα χρωματα της. 120 ευρω.

Reaction score
433
Απάντηση: CRT-PHILIPS-21''

80 και θα ειναι η τελικη μετά οπως καταλαβαινετε δεν υπαρχει κανενα νοημα η συναλλαγη. Θα την έχω να καααθεται...

Reaction score
1

Σόρρυ εκ των προτέρων για το σπαμ...
Μία crt 21''(hitachi, 100% λειτουργική) που άφησα δίπλα σε σκουπιδοτενεκέ, μιας και κανείς γνωστός ή φίλος δεν ήθελε ούτε να κάνει κάν τον κόπο να την κουβαλήσει(χωρίς χρηματικό τίμημα εννοείται), πέρασε τυχερός γύφτος με καθυστέρηση 2 ημερών και την τσάκωσε. Αν δεν πέρναγε κι αυτός, η TV ακόμα εκεί θα ήταν.

Μην ξεχνάμε ότι η "ηλεκτρονική περιουσία" μας απαξιώνεται σε χρόνους ρεκόρ πλέον. Δεν έιμαστε 10ετία του '90.

Reaction score
433

Όπως τα λες είναι , με την διάφορα ότι η δική μου είναι μοντέλο του 2001- και όχι μπαουλο του 1990- πλήρως λειτουργική , χωρις πτώση φωτινοτητας , και απευθύνεται πχ σε κάποιον που θέλει να την βάλει στο μπαλκόνι ή στην αυλή του του εξοχικου του για να βλέπει χωρις το άγχος του πλιατσικου. Σχετικά με αυτο που λες έτυχε! Και εγω πριν 2 χρόνια είχα αφήσει μια οθόνη παλιά κουτί υπολογιστή δίπλα απο σκουπίδια πλήρως λειτουργικη και 10 λεπτά αφού την άφησα απλά δεν υπήρχε. Σχετικά είναι φίλε μου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.098
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67