Πωλείται η crt-philips 21'' που βλεπετε εδώ. Εδώ και 6 χρόνια ανάβει μονο περιστασιακά 3-4 ώρες το χρόνο! Σε άριστη κατασταση δουλεμένη ως πρωτη τηλεοραση για λιγοτερο απο 3 χρόνια. Δεν έχει πεσει καθόλου η φωτεινότητα και τα χρωματα της. 120 ευρω.
Σόρρυ εκ των προτέρων για το σπαμ...
Μία crt 21''(hitachi, 100% λειτουργική) που άφησα δίπλα σε σκουπιδοτενεκέ, μιας και κανείς γνωστός ή φίλος δεν ήθελε ούτε να κάνει κάν τον κόπο να την κουβαλήσει(χωρίς χρηματικό τίμημα εννοείται), πέρασε τυχερός γύφτος με καθυστέρηση 2 ημερών και την τσάκωσε. Αν δεν πέρναγε κι αυτός, η TV ακόμα εκεί θα ήταν.
Μην ξεχνάμε ότι η "ηλεκτρονική περιουσία" μας απαξιώνεται σε χρόνους ρεκόρ πλέον. Δεν έιμαστε 10ετία του '90.
Όπως τα λες είναι , με την διάφορα ότι η δική μου είναι μοντέλο του 2001- και όχι μπαουλο του 1990- πλήρως λειτουργική , χωρις πτώση φωτινοτητας , και απευθύνεται πχ σε κάποιον που θέλει να την βάλει στο μπαλκόνι ή στην αυλή του του εξοχικου του για να βλέπει χωρις το άγχος του πλιατσικου. Σχετικά με αυτο που λες έτυχε! Και εγω πριν 2 χρόνια είχα αφήσει μια οθόνη παλιά κουτί υπολογιστή δίπλα απο σκουπίδια πλήρως λειτουργικη και 10 λεπτά αφού την άφησα απλά δεν υπήρχε. Σχετικά είναι φίλε μου.