- Reaction score
- 777
Νομίζω οτι πάς να τα δείς όλα σφαιρικά και κάπου χάνεσαι...Δέν πειράζει όμως...ΜΕΓΙΣΤΟ λάθος.
Οι κάτοικοι του HiEnd χωριού μπορεί να γεμίσουν σελίδες επί σελίδων με flames για καλώδια, λάμπες, τρανζίστορ, κόρνες, αντικραδασμικά κ.ο.κ. γιατί δε συμφωνούν μεταξύ τους ούτε για τα στοιχειώδη (και πώς να συμφωνήσεις όταν ψάχνεις την αντικειμενική αλήθεια με αυστηρά υποκειμενικά κριτήρια).
Επίσης αρκετοί αποδεικνύονται συναισθηματικά ασταθή άτομα που μπορεί να σου κόψουν την καλημέρα γιατί τους έθιξες το πολύπριζο ή το σύστημά τους γενικότερα (που είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να τους κάνεις διότι το σύστημα δεν το φτιάχνουν για την πάρτη τους αλλά για έχουν την αποδοχή του κύκλου τους). Επίσης βάζουν ρουφιανιές, κουτσομπολεύουν, λένε τα καλύτερα για τους "Χ" και θάβουν τους "Υ", αντιπροσώπους ή/και χομπίστες (σημ.: τα Χ και Υ αλλάζουν θέσεις ανά περιόδους ανάλογα με τη φάση της Σελήνης και με τα μηχανάκια που έχουν στο rack τους), και καταλήγουν οι μισοί να λένε τους άλλους μισούς κουφούς, ότι "τα παίρνουν" και άλλα τέτοια ωραία.
Αυτοί που μιλάνε κόσμια μεταξύ τους είναι οι όποιοι σοβαροί-μετριοπαθείς άνθρωποι υπάρχουν ανάμεσα σε αυτούς (οι οποίοι εξαιρούνται από τα παραπάνω) καθώς και εκείνοι που τυχαίνει τη συγκεκριμένη περίοδο να συμφωνούν σε παρέες και επιλογές. Οι υπόλοιποι, όταν δουν ότι δεν τους παίρνει γιατί στον τάδε χώρο επικρατεί μία άλλη παρέα/ομάδα ή/και αντίπαλα συμφέροντα, συνήθως λουφάζουν και περιορίζονται στο να θάβουν offline.
Αντίθετα εγώ, ο Κόγιας, ο EAR, ο Μπλάτσιος και τα λοιπά "Μαύρα Πρόβατα"-"Εχθροί του HiEnd που έχουν καταστρέψει το AVSite" έχουμε σταθερά άριστες σχέσεις μεταξύ μας όλα αυτά τα χρόνια, σπάνια διαφωνούμε ενώ, σε περίπτωση που αυτό συμβεί, η διαφωνία γίνεται πάντα με επιχειρήματα, κανείς δεν "κωλώνει" να πάει να κλαφτεί μετά στους φίλους του και, το σημαντικότερο, δεν επηρεάζεται στο ελάχιστο η προσωπική μας σχέση διότι το σύστημά μας και η "βαθμολογία" του από τους άλλους δεν είναι προέκταση του πουλιού μας.
Άλλωστε ποτέ μας ποτέ δεν έχει σχολιάσει ο ένας το σύστημα ή το αυτί του άλλου (παρόλο που ακούμε με πολύ διαφορετικά συστήματα), δεν έχει θάψει ή δεν έχει βάλει ρουφιανιές ο ένας για τον άλλο και γενικότερα δεν συμβαίνει μεταξύ μας τίποτα από αυτά τα "όμορφα" που αποτελούν την καθημερινότητα στο "Χαιεντο-χωριό".
Το τι γίνεται μεταξύ των κατοίκων του χωριού και των "Μαύρων Προβάτων", είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο... :126:
Προσωπικά τους βλέπω όλους αυτούς (και τις αντιδράσεις τους on και off line) με κατανόηση διότι, πρώτον, είναι και τα Μαύρα Πρόβατα μία κάποια λύση και, δεύτερον, καταλαβαίνω ότι αν το μόνο που έχει γνωρίσει κάποιος είναι το χωριό του, είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει ότι υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται και λειτουργούν διαφορετικά. :121:
Απο την άλλη νομίζω οτι εδώ μέσα πρόσφατα τα τσουγκρίσατε(βέβαια τα ξαναβρήκατε) και μάλιστα όπως είχα πεί και τότε μου θυμίσατε ωραίες στιγμές που πέρασα στο δημοτικό.
Το ξέρω οτι θα πεταχτείς και θα μου πείς οτι και καλά "εμείς δέν μαλώσαμε όμως για τουίτερ" αλλα πρέπει να καταλάβεις οτι έτσι είναι η κοινωνική ζωή.Μπορεί κάλλιστα να μαλώσεις επειδή σου φύτεψε μία τριανταφυλλιά ο γείτονας.Γενικότερα μέσα στα πλαίσια αυτών είναι και το να μαλώσεις επειδή ο κόγιας σου έβρισε το καινούργιο σου ηχείο των 50,000.
Οπότε νομίζω η παραπάνω παράγραφος δέν έχει νόημα.Πήρες μία συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων και όρισες οτι μερικοί απο αυτούς μάλωσαν μεταξύ τους για καλώδια.Thats life φίλε.Τί να κάνουμε...Και εσείς μαλώσατε για κώλους...Απολογισμός δύο εξαίρετα μέλη εκτός.
Γνωρίζω αρκετούς οι οποίοι είναι όπως τους αναφέρεις και δή αντιπροσώπους.Αν εσύ γουστάρεις να μαζικοποιείς το hi-end χωριό σύμφωνα με 5 κακά δείγματα...οκ πάω πάσο...
Όπως ανέφερα σε άλλο post η ίδια η επιστήμη προσφέρει πολούς δρόμους για μία λύση.Μπορείς αυτό να το αποδεχθείς?Αν ναι όλα καλά.Αν δέν μπορείς έχω μπόλικα παραδείγματα-αν πράγματι τα παραπάνω μοδάτα που ανέφερα δέν σου έφτασαν.
ps.Το λάθος σου είναι οτι αναφέρεις ως εξαίρεση στην ομάδα των χαιεντάδων μία μάζα σωστών ανθρώπων
ενώ δέν έχεις καταλάβει οτι οι κακοί αποτελούν την εξαίρεση.Αυτοί που μιλάνε κόσμια μεταξύ τους είναι οι όποιοι σοβαροί-μετριοπαθείς άνθρωποι υπάρχουν ανάμεσα σε αυτούς (οι οποίοι εξαιρούνται από τα παραπάνω) καθώς και εκείνοι που τυχαίνει τη συγκεκριμένη περίοδο να συμφωνούν σε παρέες και επιλογές.