- Reaction score
- 60.026
Απάντηση: DAC-1HDR - "Audio Critic" review
Όποιος έχει στερεή πίστη σε όσα υποστηρίζει και παράλληλα εκτιμά μιά ΄΄παρέα΄΄,δεν αποχωρεί όταν δεν του ΄΄Χαϊδεύουν΄΄ τις απόψεις αλλ'αγωνίζεται γι αυτές.Ειδάλλως οποιαδήποτε ΄΄άλυτη΄΄ αποχώρηση ισοδυναμεί με παραδοχή ήττας και καταφύγιο σε ΄΄εύκολους΄΄ τόπους όπου λένε αυτά που θέλει κάποιος να διαβάσει.
Κάτι τέτοιο όμως δεν προάγει την ευρύτητα αντίληψης...Το avs ισοδυναμεί γιά τους χαϊεντάδες με την ιδεατή ΄΄Νέα Υόρκη΄΄ του γνωστού τραγουδιού:If you can make it there,you'll make it anywhere(it's up to you...)
Άρα λοιπόν όσοι ΄΄χαϊεντάδες΄΄(κaλή τους ώρα) εξακολουθούν να το ΄΄παλεύουν΄΄ εδώ,κάτι παραπάνω μάλλον αντιλαμβάνονται...:126:
Είναι αλήθεια ΄΄άξιο΄΄ θαυμασμού;Πώς γίνεται δηλαδή κάτι που άξιζε να γίνει,δίχως καν να επιδιωχθεί ιδιαίτερα...Μα είναι τόσο στοιχειώδες:Φταίνε οι ελεύθερα σκεπτόμενοι αμφισβητίες όταν οι ΄΄Χαϊαυτιάδες΄΄ τους αντιμετωπίζουν ως ΄΄εχθρούς΄΄ μόνο και μόνο επειδή οι πρώτοι εκφέρουν διαφορετικές αντιλήψεις;Eντάξει, μεταξύ τους λένε πλέον.
-Μπράβο Κώστα μου
-Αχ Αλέξη μου τι ωραία που τα λες!
-Δεν είμαστε μοναδικοί?
-Τι να μας που οι χαλιεντάδες τώρα...
-Δεν είναι υπέροχο να είσαι πανέξυπνος?
Και άλλα τέτοια ωραία.
Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι αλλά εσείς ασχολείστε διαρκώς με τους "κακούς" χαιεντάδες αλλά δεν έχει μείνει και κανένας εδώ μέσα καταφέρατε και τους διώξατε όλους.
Τα ίδια και τα ίδια.
Βλέπετε ότι ουσιαστική ανταπόκριση δεν έχουν αυτά που λέτε, αλλά εσείς εκεί - να περάσει το δικό σας.
Όποιος έχει στερεή πίστη σε όσα υποστηρίζει και παράλληλα εκτιμά μιά ΄΄παρέα΄΄,δεν αποχωρεί όταν δεν του ΄΄Χαϊδεύουν΄΄ τις απόψεις αλλ'αγωνίζεται γι αυτές.Ειδάλλως οποιαδήποτε ΄΄άλυτη΄΄ αποχώρηση ισοδυναμεί με παραδοχή ήττας και καταφύγιο σε ΄΄εύκολους΄΄ τόπους όπου λένε αυτά που θέλει κάποιος να διαβάσει.
Κάτι τέτοιο όμως δεν προάγει την ευρύτητα αντίληψης...Το avs ισοδυναμεί γιά τους χαϊεντάδες με την ιδεατή ΄΄Νέα Υόρκη΄΄ του γνωστού τραγουδιού:If you can make it there,you'll make it anywhere(it's up to you...)
Άρα λοιπόν όσοι ΄΄χαϊεντάδες΄΄(κaλή τους ώρα) εξακολουθούν να το ΄΄παλεύουν΄΄ εδώ,κάτι παραπάνω μάλλον αντιλαμβάνονται...:126: