DAC MAGIC + EGREAT M31B

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Re: Απάντηση: DAC MAGIC + EGREAT M31B

Δηλαδη ησυχασες με τις αποριες σου(μεχρι νεωτερας,παντα υπαρχει νεωτερη)
Χαρηκα που συνεβαλα εστω και ελαχιστα στην Αγορα του HarmanKardon αφου σου εκατσε τοσο καλα οπως λες.Καλες ακροασεις λοιπον
Επισης χαρηκα που το dacMagic κανει διαφορα(το ιδιο εχουμε) και ετσι ακουσα κι εγω οταν το πρωτοεβαλα στο συστημα μου.
Ευχαριστω Μανο, και θα τα ξαναπουμε καμια φορα. "Γερο" μηχανακι παντως το ΗΚ!

Βασιλη επιβεβαιωσα ο,τι ακουσα και οχι ο,τι ακουσαΝ:135:

Reaction score
47
Σύγκριση ανάμεσα στο DAC του ΗΚ και του DACMAGIC έκανες; Απ'ότι κατάλαβα συνέκρινες το εσωτερικό DAC των πηγών έναντι του DACMAGIC με υπεροχή του τελευταίου. Θα με ενδιέφερε αν άκουγες διαφορές (και σε τι συνίστανται αυτές) μεταξύ DACMagic και ΗΚ-DAC με την χρήση του ίδιου τράνσπορτ.
Βλέπεις ψήνομαι κι εγώ για αγορά CDP και αναρωτιέμαι για την διαφορά με το DAC του ΗΚ, τον οποίον και έχω.

Ευχαριστούμε για τις εντυπώσεις. Καλές ακροάσεις!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Σύγκριση ανάμεσα στο DAC του ΗΚ και του DACMAGIC έκανες; Απ'ότι κατάλαβα συνέκρινες το εσωτερικό DAC των πηγών έναντι του DACMAGIC με υπεροχή του τελευταίου. Θα με ενδιέφερε αν άκουγες διαφορές (και σε τι συνίστανται αυτές) μεταξύ DACMagic και ΗΚ-DAC με την χρήση του ίδιου τράνσπορτ.
Βλέπεις ψήνομαι κι εγώ για αγορά CDP και αναρωτιέμαι για την διαφορά με το DAC του ΗΚ, τον οποίον και έχω.

Ευχαριστούμε για τις εντυπώσεις. Καλές ακροάσεις!
Απο Δευτερα η δοκιμη. Το ντακ του ΗΚ ενεργοποιειται παντα (ειναι default δηλ) ή θελει ξεχωριστη ενεργοποιηση; δεν το εψαξα και υπαρχει περιπτωση να ακουω Ντακ + Ντακ;:135:
Πες μου εντυπωσεις απο τον ΗΚ στο αντιστοιχο θεμα (ή εγραψες;)

Reaction score
47
Είναι default αλλά αν θέλεις το απενεργοποιείς με την ρύθμιση analog direct. Το dacmagic έχει balanced εξόδους αν θυμάμαι καλά, τα κοτσάρεις στις balanced εισόδους του ΗΚ και ρυθμίζεις analog direct. Έτσι θ'ακούσεις πραγματικά τις δυνατότητες του εξωτερικού DAC. Έτσι βέβαια χάνεις δυνατότητες ΕQ-Room correction. Στην περίπτωση που θέλεις να τα χρησιμοποιήσεις, αυτά γίνονται ψηφιακα (DSP) οπότε υποχρεωτικά χρησιμοποιείς τo DAC του ΗΚ, άρα καλύτερα ψηφιακή είσοδο σ'αυτήν την περίπτωση.

Εντυπώσεις έχω γράψει κατά καιρούς σε διάφορα νήματα, μόλις βρω χρόνο θα το ψάξω.

Αναμένουμε σύγκριση HK-DacMagic λοιπόν.

Ξανά καλές ακροάσεις και καλά μουσικά ταξίδια, ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Παντως οι του ΗΧΟΥ βρηκαν το ντακ του ΗΚ της...πλακας (περιπου!). Το Dacmagic δεν εχει balanced εξοδους (μονον αναλοgικες- coaxial -οπτικη).

Reaction score
7
Απάντηση: Re: DAC MAGIC + EGREAT M31B

Παντως οι του ΗΧΟΥ βρηκαν το ντακ του ΗΚ της...πλακας (περιπου!). Το Dacmagic δεν εχει balanced εξοδους (μονον αναλοgικες- coaxial -οπτικη).
Αυτες ειναι οι εξοδοι του ντακ και διπλα οι ψηφιακες εξοδοι που τις χαρακτηριζει ως loop recorder στο manual.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Σωστα! (λογω απουσιας μου απο τη ...κεντρικη εδρα, δεν μπορεσα να το επιβεβαιωσω , και η μνημη με προδωσε - ως συνηθως)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.578
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani