DAC MDA503 ADVANCE ACOUSTICS VS BENCHMARK DAC 01 USB

Reaction score
25.389
μεχρι στιγμης δεν υπαρχει dac που απο usb να κλειδωνει στα 192khz (και απο οτι καταλαβα ουτε και προκειται να υπαρξει)
το μεγιστο ειναι 24/96
για 24/192+ θα πρεπει να συνδεθει παραδοσιακα.
φανταζομαι η καλυτερη περιπτωση ειναι μια μετρια προς καλη επαγγελματικη καρτα ηχου (δηλαδη 120-400+ ευρω) την ψηφιακη εξοδο της οποιας (spdif η aes ebu) θα συνδεσει καποιος στο dac. στα χαρτια θα μπορει να στειλει στο dac σημα μεχρι και 24/384khz η και παραπανω.
στην πραξη δεν ξερω πως θα ακουγεται.
εγω προσανατολιζομαι προς τετοια περιπτωση παντως.

ΥΓ το AA δεν το θεωρω ομορφο στην οψη κυριως διοτι απο κοντα αυτη η μπλε οθονη ειναι πολυ φθηνιαρικη. κατα τα αλλα το κουτι του ειναι οντως ομορφο

Reaction score
11
Eαν στο motherboard, (ΑSUS P4S800), υπάρχει έξοδος SPIDF ήμαστε εντάξει η χρειάζεται SPIDF από ξεχωριστή κάρτα ήχου;

Reaction score
25.389
αν εχεις asio driver και επιλεξεις αλλο μεικτη απο τον k mixer τοτε δε θες τιποτα αλλο (για την ωρα)

Reaction score
5
Καλό είναι να μην χρησιμοποιηθεί ο universal ASIO4all για τις κάρτες ήχου των μητρικών. Αν έχεις ξεχωριστή κάρτα ήχου που είναι συμβατή με αυτόν τον driver καλύτερα να χρησιμοποιήσεις αυτούς του συνοδευτικού cd.
Μπορείς όμως, τουλάχιστον με foobar, με το plug-in "K(ernel)Stream" να παρακάμψεις τον kmixer των Windows. Θα πρότεινα επίσης την εγκατάσταση Vista αντί για XP, έχω την εντύπωση ότι είναι πολύ καλύτερα (από προσωπικό Α-Β τεστ).
Πάντως τον τελευταίο καιρό παίζω μέσω Exaile (ένας music player/manager για Linux) σε Ubuntu. Δεν μπορώ να πω ότι έχω καταλάβει καμία διαφορά από Vista αλλά τουλάχιστον δεν έχω το άγχος μη τυχόν κάνω κάτι στραβά με τον kmixer. Πολύ απλά, δεν υπάρχει...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.825
Members
38.502
Νεότερο μέλος
Saitama