dedicated (σχεδον) home theater σε υπόγειο

Μηνύματα
465
Reaction score
54
και μια ακομα φωτο του χωρου
Δυστυχως η yeelight (φωτιστικο) που εχω βαλει δεν φαινεται και τοσο ωραια αισθητικά.
Δεν εχει μπει ακομα το χωρισμα πισω απο την οθονη (ikea kallax) γιατι περιμενω να ανοιξει το ικεα που βρισκεται σε αλλο νομο ωστε να μπορω να προμηθευτω οτι χρειαζομαι.
Αρκετες αλλαγες και προσθηκες ειναι στο πλανο. Θελω να προμηθευτω καποιο svs subwoofer γιατι πλεον μπορω να πραγματοποιω τεχνικους σεισμους χωρις να με νοιαζει.
Η οθονη θα γινει tensioned στο μελλον. Οσο απιστευτο και εαν ακουγεται οι 120" σε αποσταση νομιζω 3.7 μετρα περιπου μου φαινονται λιγες οποτε δεν ξερω εαν θα παω για μεγαλυτερη οθονη.
Ακομα δεν ξερω τι να θα κανω με το μισο χωρο, δηλαδη εαν θα γινει μια πληρης κουζινα η οχι εκει που υπολογιζα. Θα ηθελα εαν φιλοξενήσω κοσμο, δεδομενου οτι υπαρχει μπανιο στο χωρο, να υπαρχει και μια μινι κουζινα.
Περιμενω να μου ερθουν οι νεοι αυτοματισμοι μου για τα φωτα (shelly 1 αφου τα προηγουμενα καηκαν...) ωστε να τα χειριζομαι ολα μεσω μιας amazon alexa που υπαρχει στο χωρο (εχω φτιαξει ρουτινα οπου με το alexa its home theater time, σβηνει τα φωτα, απενεργοποιει το ψυγειο για περιπου 180 λεπτα, ωστε να μην κανει θορυβο).
Πολλά ονειρα με την ελπιδα να ειμαι καλα, να ειμαστε καλα απο θεμα υγειας και να μπορουμε να τα πραγματοποιούμε.

Το κυριότερο μου προβλημα αυτη τη περιοδο που μεγαλωνει η μερα ειναι η συσκότιση του χωρου. Δηλαδη τι να χρησιμοποιήσω στα 3 παραθυρα που εχω. Θα βγαλω επιπλεον φωτος επομενες μερες για τι εννοω.
P1030322.JPG
 

billpeppas

A/V "Επαγγελματίας"
Μηνύματα
2.518
Reaction score
5.703
Φθηνή και δοκιμασμένη λύση για παραθύρια και φως που μπαίνει είναι μαύρη blackout κουρτίνα oversized ( μην τις κόψεις σύριζα με τα παραθύρια, δώσε μπόσικα αριστερά, δεξιά, κάτω, πάνω ) σαν αυτές εδώ ( αυτές έχω βάλει εγω )

 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.607
Μηνύματα
2.867.710
Members
37.937
Νεότερο μέλος
Hdch
Top