Dedicated Living Room!!!

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Dedicated Living Room!!!

Το ένα το είχα κάμποσο καιρό,φίλος μου είναι....θα σε ενημερώσω:107:

Reaction score
39
Τελικά ο Γερμανός απ' ότι φαίνεται μας βγήκε κάτι σε Λατίνος!!!:105:

Περίμενα χειρότερα τα πράγματα. Να τι μου απάντησε:

Dear Mr. Miliarakis,

thank you very much for your interest in our products.

The PB12-NSD costs 799 EUR including 19% VAT. Shipping to Greece costs 90 EUR delivered to your door and you will not have any hidden cost added.

If you would like to purchase, you can register as customer and we will send you an order confirmation for payment purposes.

Please do not hesitate to contact us if you have any further question.

Best regards,

Mit freundlichen Grüßen

Alberto Cribeiro Santalla

Από εδώ λοιπόν

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.887
Είναι αντιπρόσωποι Γερμανίας και Ισπανίας. :107:

Reaction score
39
Δεν ξέρω γιατί από την lsound μου πρότειναν αυτούς αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι οι Γερμανοισπανοί δε πουλάνε και τίποτα άλλο πέρα από svs..

Οι αντιπρόσωποι σε Ιταλία και Γαλλία που τσέκαρα (μαγαζία av με μηχανήματα πολλών κατηγοριών και εταιρειών) το έχουν λίγο ακριβότερα... 50 EUR plus αν θυμάμαι καλά...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

στειλε λοιπον ενα μειλ στον αμερικανο και πες του απο που μπορεις να αγορασεις
και πες του πρωτος,
ο ο ταδε γερμανος δεν απευθυνεται παρα μονο στην γερμανικη και ισπανικη αγορα , μιας και τα αγγλικα απουσιαζουν απο το σαιτ του..............................

Reaction score
39
Α ρε Αργυρη τι ιδεα πεταξες...
Τους τα κανα τσουρέκια σε ΗΠΑ, Γερμανία, Σκανδιναβία. Για να μην πολυλογώ, πλέον το http://www.klangimlot.de/ έχει και αγγλικά, ένα μέρει τουλάχιστον. Πέρα απο τα αγγλικά ετοιμάζουν να φτιάξουν κ την φόρμα με τα μεταφορικα κόστη για Ελλάδα. Μεχρι τωρα, αν πας να βάλεις παραγγελία στο site δεν σε αφήνει (αν δεν μενεις σε μια εκ των Γερμανία, Αυστρία, Ισπανία).
Έρχεται λοιπόν ο Γερμανός Λατινος Αλμπερτο κ μου λεει ότι πρεπει να περάσει την παραγγελία ο ίδιος. Προχωρα του λέω. Όταν όμως πήρα email επιβεβαίωσης στα γερμανικα κ μεσω google translate καταλαβα οτι ο μονος τροπος πληρωμής ηταν με εμβασμα στο λαγαριασμο της klangimlot, ειπα μπαστα, κ αρχισε τα πανηγυρι!!!
Η πλάκα είναι ότι σε κάποια φάση γυρίζει ο Νορβηγός της lsound κ μου προτείνει 5% έκπτωση για να το πάρω απο αυτούς.. Μύλος!!!
Η ουσία είναι ότι κινήθηκαν γρήγορα κ με επαγγελματισμό κ οποίος ενδιαφέρεται θα μπορει σαν τον άνθρωπο να αγοράζει απο το γερμανικό site ξεροντας απο την αρχή το συνολικό κόστος.. Αυτο είπαν τουλάχιστον.
Εγώ περιμένω τον αγαπητό Αλμπερτο να φτιάξει την πληρωμή στο site για να προχωρήσω...
Πλάκα είχε!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

αν θες στειλε ενα μειλ στον αμερικανο , και πες του οτι στα ματια σου δεν εχει σοβαρη αντιπροσωπευση στην ευρωπη......και αιτολοηγησε το......

Reaction score
39
Για να ειμαι ειλικρινης στην αρχη αγχώθηκα για το τι παιζει με το γερμανικο site. Δεν ενιωθα ανετα που σε ενα κατα τα αλλα online shop δε μπορουσα μονος μου να περασω την παραγγελια κ να προχωρησω σε ηλεκτρονικη πληρωμη με καρτα ή PayPal σε ενα ασφαλές περιβαλλον.
Το πρώτο mail που έστειλα ήταν στις ΗΠΑ για να μου εξηγησουν τι παιζει στην Ευρωπη κ ζητούσα για μια εναλλακτική ως προς την ύπαρξη αγγλικών κ τον τροπο πληρωμής. Ουσιαστικά μου είπαν ότι υπευθυνη ειναι η lsound.eu., καλα έκανε που με παρέπεμψε στον γερμανο κ οτι θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να με εξυπηρετήσουν κτλ κτλ...

Reaction score
39
Επίσης σε σχέση με αυτο που έγραψα παραπάνω για την εξυπηρέτηση των πελατών απο Ελλάδα, και επειδή απο το lsound.eu δε βγαίνει άκρη με φόρους κτλ, το klangimlot.de σε πρώτη φάση αφήνει τα αγγλικά στο site αλλα δεν θα μπορει κάποιος να παραγγείλει ηλεκτρονικά. Θα πρέπει πρώτα να στείλει ένα mail στον Alberto (γίναμε φίλοι πια) για ανοίγει το σύστημα κ να ολοκληρώνεται η παραγγελία με επιλογή πληρωμής κ με κάρτα..
Η τελευταία επικοινωνία που είχαμε αφού του είπα ότι υπάρχουν παλαβοί απο Ελλάδα που μπορούν να θέλουν να αγοράσουν (κάνει κ χιουμοράκι!!!)

Dear Manos,

I appreciate that and I am looking forward to shipping SVS to Greece. If it turns out to be a busy job, I will organize formalities with L-Sound and SVS, and open the shop permanently for Greece. I would even look into a Greek version of the shop (but I cannot do it myself, hehe)! ;-)

Regards,

Alberto
Mit freundlichen Gr??en

Alberto Cribeiro Santalla
Klang im Lot
Merianstrasse 5
D-64291 Darmstadt
E-Mail: [email protected]
web: www.klangimlot.de
Tel: 0151 46 748 967
UStid-Nr. DE 275 002 404

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Πες του να μας κάνει δώρο κανά 12άρι και την μετάφραση στα ελληνικά την κάνουμε εμείς:137:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.192
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe