DENON 304 phono

Reaction score
2.248
Απάντηση: DENON 304 phono

@ Σταμάτη
Το ότι κάποιος έχει phono και καλώδια των 8000 plus euro δεν σημαίνει ότι μάτσαρε αυτόματα και η
χαμηλοέξοδη MC του.
Δεν μπορούμε να λέμε ότι η καλωδίωση δεν κάνει χαοτική διαφορά στον ήχο μίας κεφαλής 400 euro. Οσο και να κάνει (από 50-5000 euro) είναι χαμηλοέξοδη MC κεφαλή και κάνει διαφορά. Μερικοί μάλιστα κατασκευαστές βάζουν τα phono τους εντός του πικαπ (linn-urika). Αλλοι κάνουν direct cabling κεφαλή-phono.

@Βασίλη
Εχοντας μια shibata ή sas να διαβάζει πάνω σε ΜΜ γεννήτρια (επειδή αυτό εννοείς) :116: είναι τουλάχιστον άδικο να την αντιπαραβάλεις με μία ελλειπτική σαν αυτή που φορά η 304. Εάν υπήρχε η δυνατότητα να κάνεις SAS αναβελόνωση σε μία 304 θα μιλάγαμε τώρα για ΜC vs MM και πηδήματα?
ΜΜ και MC είναι γεννήτριες....... και δεν βλέπω καμια κόντρα γεννητριών (μάλλον ακίδων βλέπω :102:)

PS: Και σημειωταίων δεν είμαι fun τις 304

Reaction score
460

Μια παλια παροιμια ελεγε....της κοντης της πουτ.ας.... της φταινε οι τριχες.......

Reaction score
1.788

ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟΣ Τακη μου, να εισαι παντα καλα....

Ε..οχι και μυστικο...!!!

Ξερεις ομως τι θα παθει η κεφαλη σε μια τυχαια διαρροη του τρανζιστορος.....?

Ασε που θελουμε να αποφευγουμε τους πυκνωτες στο σημα...
Κωστα δεν ειναι θεμα διαρροης!!! στην ουσια ειναι κατι σαν [περιπου πολωση] παραλλαληλα στον διαιρετη!! Στην ουσια περνει μια αναφορα απο την ταση [ρευμα] της κεφαλης!! στα υπερ ειναι ο πολυ χαμηλος θορυβος , και για οποιον θελει να παρει τα μεγιστα το dc δεν πρεπει να το σβισει οχι στο rca της εισοδου αλλα στην ακρη του σελ κοντα στην κεφαλη!!!!!! Τωρα για τον πυκνωτη θελει πολυ καλης ποιοτητας και οσο το δυνατον να τον βρεις να εργαζεται σε χαμηλη ταση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! φανταζομαι καπιοι να καταλαβαινουν γιατι!!!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Μια παλια παροιμια ελεγε....της κοντης της πουτ.ας.... της φταινε οι τριχες.......
Κάνεις ριζική αποτρίχωση και σου βγαίνει γίγαντας.:126:

γενικά συμφωνώ με τον Οσιο Τζεοβάζιο.Υπερτιμημένη αξία......πολλά λεφτά για συνοδά και ειδικές κατασκευές για να παίξει σαν μια καλόβολη Benz,Sumiko,Shelter,κλπ.

που είναι ο Κοσταμαρας....οεο.Συχένομαι να γράφω αλήθειες στο ποστ #4#:120::136:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Πριν βγάλω στον τάκκο το πικάπ μου ,το 1210ΜΚ2............
Να το πετάξεις σε κάδο ρε αν είσαι άντρας......να παίξουμε το κυνήγι του θησαυρού στο site.:410::410::410:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.992

Παρακαλω οποιος γνωριζει να βοηθησει.Ενδιαφερομαι για την DENON 304.
PHONO STAGE το λαμπατο της DARED με στανταρ ρυθμιση για τις MC στα 63db.
Θα υπαρξει προβλημα οδηγησης?Ευχαριστω πολυ και καλες γιορτες σε ολους.
Έχεις ήδη αυτό το phono, ή σκέπτεσαι να το αγοράσεις;

Reaction score
1.815

Να το πετάξεις σε κάδο ρε αν είσαι άντρας......να παίξουμε το κυνήγι του θησαυρού στο site.:410::410::410:
To Technics δεν είναι προιόν "πράσινης ανάπτυξης" όπως η κεφαλή που φόραγε...:414:

Reaction score
1.815

Phono, step-ups, προσαρμογές και καλώδια δηλαδή, εννοείς οτι είναι "τρίχες κατσαρές"??

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Οχι ρε συ...οτι η 304 είναι κοντή πατούσα εννοεί:110:

Reaction score
1.815

@ Σταμάτη
Το ότι κάποιος έχει phono και καλώδια των 8000 plus euro δεν σημαίνει ότι μάτσαρε αυτόματα και η
χαμηλοέξοδη MC του.
Δεν μπορούμε να λέμε ότι η καλωδίωση δεν κάνει χαοτική διαφορά στον ήχο μίας κεφαλής 400 euro. Οσο και να κάνει (από 50-5000 euro) είναι χαμηλοέξοδη MC κεφαλή και κάνει διαφορά. Μερικοί μάλιστα κατασκευαστές βάζουν τα phono τους εντός του πικαπ (linn-urika). Αλλοι κάνουν direct cabling κεφαλή-phono.

@Βασίλη
Εχοντας μια shibata ή sas να διαβάζει πάνω σε ΜΜ γεννήτρια (επειδή αυτό εννοείς) :116: είναι τουλάχιστον άδικο να την αντιπαραβάλεις με μία ελλειπτική σαν αυτή που φορά η 304. Εάν υπήρχε η δυνατότητα να κάνεις SAS αναβελόνωση σε μία 304 θα μιλάγαμε τώρα για ΜC vs MM και πηδήματα?
ΜΜ και MC είναι γεννήτριες....... και δεν βλέπω καμια κόντρα γεννητριών (μάλλον ακίδων βλέπω :102:)

PS: Και σημειωταίων δεν είμαι fun τις 304
Αφού φίλε Γιώργο βλέπεις κόντρα στις ακίδες, γιατί να "μπλέξει" κάποιος με όλα τα παραπάνω ματσακουλιάσματα που λες?
Γιατί να μην πάει με μια shibata να πάρει αυτό που η MC-304 προσπαθεί να πιάσει με ένα φορτηγό δραχμές - υποστήριξη από πίσω? (που λέει ορθώς και ο Αντουαν)

Reaction score
8.905

Άσχετο γιατί είπα ότι σταματάω να σχολιάζω... είναι όμως και πόλεμος χρημάτων.... κάποιες εταιρίες με τις τιμές που έχουν είναι για γέλια και για κλάματα.

Δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκε κανένας φίλος με τις Ρόδου τα πηδήματα :105:, γιατί έκανα πλάκα και αφενός περιμένω πρόσκληση (τεστ) από......:116:

Reaction score
1.815

Πάντως λέω ρε παίδες τι κρίμα!
Μια κεφαλή με τόσες "περγαμηνές" από τους περισσότερους και στο τέλος να βγαίνει ο ζονγκ και να σε φασκελώνει ασύστολα...

Έχουν γίνει "θεικές" συζητήσεις όταν ήμουν στην αναζήτηση πλατώ - κεφαλής! Όλες μέσα από το forum. Πάντως είμαι πολύ χαρούμενος που με βοήθησαν να αποκτήσω πολύ καλούς φίλους και συμπεράσματα τα οποία αν δεν πληρώσεις δεν κατασταλάζεις!

Για παράδειγμα κοίτα τι έλεγε ο φίλος μου ο geomiat στο 277 ποστ του, σε ένα θρεντ που έσπασε ταμεία!! (42.923 εμφανίσεις με 1.203 απαντήσεις!!):
http://www.avsite.gr/vb/showthread....JECT-2XPERIENCE-CLASSIC&p=1176618#post1176618

Bρε πως αλλάζουν οι καιροί και για μένα αλλά και για όλους μας...:116:

Reaction score
460

Ελα τωρα για να τελειωνει η ιστορια με την 304,ειναι μια κεφαλη των 350ε πληρωταια και με αρκετα προβληματα να σερνει μαζι της αρκετα ασχοληθηκαμε με δαυτην.

Reaction score
29.538

Ε ωραία εσυ τι ζόρι τραβάς? την πήρες την πούλησες , τελείωσε η ιστορία.

Reaction score
3.967

Πάντως λέω ρε παίδες τι κρίμα!
Μια κεφαλή με τόσες "περγαμηνές" από τους περισσότερους και στο τέλος να βγαίνει ο ζονγκ και να σε φασκελώνει ασύστολα...

Έχουν γίνει "θεικές" συζητήσεις όταν ήμουν στην αναζήτηση πλατώ - κεφαλής! Όλες μέσα από το forum. Πάντως είμαι πολύ χαρούμενος που με βοήθησαν να αποκτήσω πολύ καλούς φίλους και συμπεράσματα τα οποία αν δεν πληρώσεις δεν κατασταλάζεις!

Για παράδειγμα κοίτα τι έλεγε ο φίλος μου ο geomiat στο 277 ποστ του, σε ένα θρεντ που έσπασε ταμεία!! (42.923 εμφανίσεις με 1.203 απαντήσεις!!):
http://www.avsite.gr/vb/showthread....JECT-2XPERIENCE-CLASSIC&p=1176618#post1176618

Bρε πως αλλάζουν οι καιροί και για μένα αλλά και για όλους μας...:116:
Σταμάτη αλλοίμονο αν ΔΕΝ αλλάζαν οι καιροί!!!

Τότε λοιπόν η 304 σεταρίστηκε με το 1200μκ2, παίζοντας με το στεπ απ της Ortofon το οποίο έδινε σήμα σετόν λαμπάτο της Spl kai apekei στα ML Purity.

Aργότερα σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε ο νέος solid state class A προ του Μιχάλη (SPL) με ενσωματωμένο mc phono, σεταρισμένο για την 304.

To αποτέλεσμα περιγράφεται στο ποστ που αναφέρεις.

Αν σε αυτά βλέπεις κάπου ταλαιπωρία...οκ!!

Όταν άλλαξα τα ηχεία παίρνοντας τα Lipinski, αγόρασα -τυχαία θάλεγα- την Benz Glider πούχε φέρει ο Παντέλος (αντιπρόσωπος, Studio 17) για λογαριασμό του Αντουάν, θεωρώντας ότι έπρεπε να "ταίσω" την πηγή με κάτι καλύτερο απο την 304, χωρίς να μπώ προηγουμένως σε διαδικασία σύγκρισης.

Ακούγοντας με τον λαμπάτο+step up, παίζει "καλύτερα" η Μπενζ, ενώ με τον solid state -λογικό...- η 304.

Επειδή οσωνούπω έρχεται η metric με μοντούλα για την Glider "έδιωξα" την 304 θεωρώντας υπερβολή να την κρατάω στην άκρη, παρέα με κάποιες mm που έχω.

Αυταααααά!!!:416:

Reaction score
8.905

Φιλε Γιάννη, επειδή σε στεναχώρησαν (και ίσως και εγώ).... αλλά θα έρθει και αυτών η ώρα τους.... :112: καταλαβαίνεις το λόγο... είπα να σου δώσω λίγη χαρά, κοίτα τι μου έφεραν σήμερα! :111:

Reaction score
1.788

Φιλε Γιάννη, επειδή σε στεναχώρησαν (και ίσως και εγώ).... αλλά θα έρθει και αυτών η ώρα τους.... :112: καταλαβαίνεις το λόγο... είπα να σου δώσω λίγη χαρά, κοίτα τι μου έφεραν σήμερα! :111:

Αχ!! ρε Βασιλη τι του εκανες τωρα!!!!!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef