DENON 304 phono

Reaction score
3.967
Απάντηση: DENON 304 phono

Χρόνια πολλά άρρωστοι!!!

Τακούλη εύχομαι υγεία και σεξ με αγαπημένες υπάρξεις!!

Το θέμα έχει ενδιαφέρον και σωστά το έθεσε ο Τακούλης.

Υπάρχουν παραπάνω παράμετροι από όσες -συνήθως- γνωρίζουμε, για το στήσιμο μιας κεφαλής.

Ακόμη και οι mm που είναι βάλε-άκου, παρουσιάζουν τεράστιες αποκλίσεις τελικού αποτελέσματος απο σύστημα σε σύστημα.

Πλατώ-βραχίωνας-κεφαλή-phono-προ-καλώδια, κάθε αντικείμενο και ενα mastering στο βινυλιακό περιεχόμενο. Ο δε συνδυασμός τους....

Αυτός είναι ο λόγος που μια κεφαλή όπως η 304, που ακολουθείται απο μια φημολογία υψηλών επιδόσεων -με ιδιαίτερο μπαγκράουντ υποστήριξης- προκαλεί ετερόκλητες αντιδράσεις για την ορθή της χρήση.

Reaction score
2.248

Χρόνια πολλά παιδιά !!
Η 304 είναι μία πολύ καλή κεφαλή για τα χρηματά της αλλά έως εκεί. Εάν προυπάρχουν τα απαραίτητα συνοδά (πρε-πρε στεπ-απ στειτζ κτλ) αξίζει να την αγοράσει κάποιος. Το να στήσεις όμως ένα αναλογικό με βάση αυτή την κεφαλή είναι λάθος (εκτός εάν ασχολείται κάποιος με τις ιδιοκατασκευές ή έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό του να την σετάρει)

Και πες ότι την σετάρουμε ηλεκτρικά..... μιλάμε για μία κεφαλή με ελλειπτική ακίδα σε αλουμινένιο στέλεχος σε ένα κόσμο με shibata, VDH και microline ακίδες....... δεν είναι δα και Η ΚΕΦΑΛΗ που πρέπει να γυρίσουμε τον κόσμο τούμπα για να την κάνουμε να παίξει. :105:

Reaction score
1.815

Καλημερα,Τακη μου χιλιοχρονος!!!!
Βασιλακη πειραχτηρι οποτε κανεις κεφι το κανουμε,ειμαι και εγω περιεργος να ακουσω και να δω εαν εχω κανει μακακια!
Οσο για την ρημαδο304,εαν δεν εισαι επι των ιδιοκατασκευων,επιμενω οτι θελει ενα φορτηγο χρημα για υποστηριξη (κρελ=4000ε).
Βασίλη και Αντουάν συμφωνώ κι εγώ!
Πριν βγάλω στον τάκκο το πικάπ μου (το 1210ΜΚ2 γιατί τώρα έχω άλλο:116:) θα είναι διαθέσιμο για την υπέροχη αυτή δοκιμή!
Ένα Τechnics SL-1210MK2 μαμίσιο χωρίς μεταβολές, ολοκαίνουριο με λιγότερο από 50 ώρες ακρόασης, θα κοντραριστεί με το θεικό Technics του Αντώνη! Η μόνη "βοήθεια" στο μη μοντιφιαρισμένο Technics θα είναι η κεφαλή του που είναι της τάξης των 300 ευρώ!
Εϊμαι περίεργος να δω τα αποτελέσματα του blind test!!!!

Reaction score
3.967

Στου αδελφοξάδελφου το σπίτ' η κεφαλή μια χαρά παίζει.

Με τον προ της SPL σε τάξη Α, με ενσωματωμένο pre pre σεταρισμένο για την 304, παίζει εξαιρετικά.

Κάθε κεφαλή θέλει και γνώση και χρόνο και χρήμα για να πάρεις το καλύτερο αποτέλεσμα.

Δεν είναι δυνατόν να χώνεις 5-10 χιλιαρόπουλα για ένα πλέυερ ή για ντακ+λαπτοπ απο τη μια και απο την άλλη να περιμένεις κάτι εξαιρετικό απο μια κεφαλή του 350άρικου σε πικάπι του 500άρικου.

Για αρχή, δανειστείτε διάφορα phono και ακούστε στο σύστημά σας μια "καλή" mm. Oι διαφορές θα σας εκπλήξουν!!

Reaction score
1.788

Και τώρα ανάψατε μια φωτιά ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΗ :)
Φιλε μου αν κατσεις να φτιαξεις το συγκεκριμενο πρε πρε προσεχε γιατι εαν δεν ρυθμισεις σωστα το το τριμερ σιγουρα θα αναψεις φωτια στην κεφαλη!!!!!

Reaction score
2.248

...Γι αυτό και αν δεν παίζει, βγαίνει στον τάκκο για πούλημα!
Εάν δεν παίζει Σταμάτιε είναι επειδή τα 0.18mv της πάνε "βόλτα" μέσα από pins, αποσπώμενα headshells, με αμφιβόλου ποιότητας καλώδια 2 μέτρων σαν μπουρί, τερματισμένα σε πλαστικά RCA.

Για μία κεφαλή εξόδου 5mv μικρό το πρόβλημα..... αλλά για 0.18mv της denon?
Και αφού την έχουμε κανιβαλίσει μετά λέμε...... οι mm ακούγονται καλύτερα :116:

Reaction score
1.788

Εάν δεν παίζει Σταμάτιε είναι επειδή τα 0.18mv της πάνε "βόλτα" μέσα από pins, αποσπώμενα headshells, με αμφιβόλου ποιότητας καλώδια 2 μέτρων σαν μπουρί, τερματισμένα σε πλαστικά RCA.

Σωστος!!!!!!!!!!!!

Reaction score
1.685

ευχαριστω πολυ παιδια !!

εδω ειναι το μυστικο..........Παπα που εισαι;http://www.bonavolta.ch/hobby/en/audio/prepre.htm
ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟΣ Τακη μου, να εισαι παντα καλα....

Ε..οχι και μυστικο...!!!

Ξερεις ομως τι θα παθει η κεφαλη σε μια τυχαια διαρροη του τρανζιστορος.....?

Ασε που θελουμε να αποφευγουμε τους πυκνωτες στο σημα...

Reaction score
1.815

To περίεργο Γιώργο είναι οτι την ίδια άποψη με μένα είχε και έταιρος ιδιοκτήτης της 304 που το phono του ήταν της τάξης των 8000 ευρώ και τα καλώδια που χρησιμοποιούσε αντίστοιχα.
Και για να μην αναρωτιέσαι, το πικάπ του ήταν το PL-L1 της Pioneer με το βαρβάτο μαμίσιο βραχίονά του...
Επειδή λοιπόν άκουσα κι εγώ στο σύστημά του την κεφαλή μου, σε πληροφορώ οτι αντιδρούσε το ίδιο ακριβώς: Μεταλλικές υψηλές (η διαφορά ήταν οτι δεν υπήρχε η ξυσούρα, αλλά το ακούσαμε σε χαμηλές εντάσεις), απουσία χαμηλών συχνοτήτων. Η κεφαλή μπορούσε να οδηγηθεί από τον pro του μια χαρά δεδομένου οτι δεν κρέμασε το σύστημά του.

Θεωρώ οτι δεν είναι και τόσο "θέμα" να οδηγείς μια κεφαλή με μαμίσια καλώδια, μιας και αυτά δεν κάνουν τις χαοτικές διαφορές, στον ήχο μιας κεφαλής των 400 ευρώ... Σαφέστατα μέσα από αποσπώμενα headshell μπορεί να παίξει! Αν κατάλαβα καλά, εννοείς οτι αν ο βραχίονας ήταν SME, θα πείραζε το αποσπώμενο headshell???

Reaction score
8.905

Δεν θέλω να αναφερθώ η να δώσω απαντήσεις σε συγκεκριμένα ποστ (Και επειδή όλα καταλήγουν στο MC Vs. MM/Ι) και επειδή κάποιοι ξεχνούν εύκολα και που ήταν παρόντες σε κάποια τεστ... η ακόμα οπου διαβάζω ανακριβείς ισχυρισμούς και ρίχνοντας ευθύνη στα παρελκόμενα (άσε που κάποια από τα επιχειρήματα αυτά έχουν ήδη καταρριφθεί) κλπ. Ένα έχω να πω... ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα!... και τι πήδημα έχει να πέσει!

Reaction score
29.542

Στου αδελφοξάδελφου το σπίτ' η κεφαλή μια χαρά παίζει.

Με τον προ της SPL σε τάξη Α, με ενσωματωμένο pre pre σεταρισμένο για την 304, παίζει εξαιρετικά.

Κάθε κεφαλή θέλει και γνώση και χρόνο και χρήμα για να πάρεις το καλύτερο αποτέλεσμα.

Δεν είναι δυνατόν να χώνεις 5-10 χιλιαρόπουλα για ένα πλέυερ ή για ντακ+λαπτοπ απο τη μια και απο την άλλη να περιμένεις κάτι εξαιρετικό απο μια κεφαλή του 350άρικου σε πικάπι του 500άρικου.

Για αρχή, δανειστείτε διάφορα phono και ακούστε στο σύστημά σας μια "καλή" mm. Oι διαφορές θα σας εκπλήξουν!!
Θεωρώ οτι τα λέει ολα εδω , ο αδερφοξάδερφος.

Reaction score
29.542

Παρακαλω οποιος γνωριζει να βοηθησει.Ενδιαφερομαι για την DENON 304.
PHONO STAGE το λαμπατο της DARED με στανταρ ρυθμιση για τις MC στα 63db.
Θα υπαρξει προβλημα οδηγησης?Ευχαριστω πολυ και καλες γιορτες σε ολους.

Ελα μια βόλτα απο δω με το phono σου ανα χείρας η παραμάσχαλα , οτι προτιμάς, να δείς και να ακούσεις πως παίζει η 304 , γιατί πολύ το πλατιάσαμε το θέμα και δεν κάνει.

Reaction score
1.815

σιγα πηδηχτουλη.........
Ναι βρε παιδί μου λύσσαξε ο Βασίλης! Έχει φαγωθεί να ακούσει διαφορές!!:610:
Χάσαμε και τον Καράβελλα βρε παιδί μου..........

Reaction score
0

To περίεργο Γιώργο είναι οτι την ίδια άποψη με μένα είχε και έταιρος ιδιοκτήτης της 304 που το phono του ήταν της τάξης των 8000 ευρώ και τα καλώδια που χρησιμοποιούσε αντίστοιχα.
Και για να μην αναρωτιέσαι, το πικάπ του ήταν το PL-L1 της Pioneer με το βαρβάτο μαμίσιο βραχίονά του...
Επειδή λοιπόν άκουσα κι εγώ στο σύστημά του την κεφαλή μου, σε πληροφορώ οτι αντιδρούσε το ίδιο ακριβώς: Μεταλλικές υψηλές (η διαφορά ήταν οτι δεν υπήρχε η ξυσούρα, αλλά το ακούσαμε σε χαμηλές εντάσεις), απουσία χαμηλών συχνοτήτων. Η κεφαλή μπορούσε να οδηγηθεί από τον pro του μια χαρά δεδομένου οτι δεν κρέμασε το σύστημά του.

Θεωρώ οτι δεν είναι και τόσο "θέμα" να οδηγείς μια κεφαλή με μαμίσια καλώδια, μιας και αυτά δεν κάνουν τις χαοτικές διαφορές, στον ήχο μιας κεφαλής των 400 ευρώ... Σαφέστατα μέσα από αποσπώμενα headshell μπορεί να παίξει! Αν κατάλαβα καλά, εννοείς οτι αν ο βραχίονας ήταν SME, θα πείραζε το αποσπώμενο headshell???
Βιαστικοί άνθρωποι,βιαστικές αποφάσεις,τής μισής ώρας.Επιπόλαια.
Η κεφαλή σου οντως ήθελε στρώσιμο καί πολύ μάλιστα.Τώρα θάπρεπε νά ακούσεις

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis