Denon au-s1 step up

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Απάντηση: Denon au-s1 step up

Μανα Θεσσαλη εχω αρα ειναι ημιπατριωτης μου,οπως λεμε ημιονος(κοινως μουλαρι)

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Σταματη σου διαφευγει ενα σημαντικο ...δεν ειναι ολοι σαν εσενα.DIYουδες.
Για να φτιαξεις ενα τετοιο σχεδιο απο το μηδεν θελει.......iron balls
Το Dact ειναι ετοιμη πλακετα.Μια τροφοδοσια(και αυτη ετοιμη υπαρχει) και παιζει μουσικη

ΥΓ Αμα μας δωσεις το Salas θα σου δωσουμε προνομιουχες Πειραιως

Reaction score
1.788

δειτε το σαν μελετη! το κοστος του ειναι ασημαντο με αυτα που παιζει!!! αυτην την στιγμη το δοσει σε εναν φιλο και εχει παθει πλακα.με την denon θελει καποιες αλαγες

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Δηλαδης how much ασημαντο ειναι το κοστος?100,200,300 η πολλαπλασια τους?

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.469

Ναι το ξέρω οτι εχεις ψύχωση με την lundahl , αλλά απο τον όλο πίνακα που κοίταξα για 2 sec's δεν έβγαλα άκρη γιατί με βάρεσε το κίτρινο χρώμα στα μάτια.
Anyway μπορείς να μου πείς τι προτίνεις εναντι του denon aus1?
Sοβαρά χωρίς ίχνος υπεροψίας κωστή , τι λες? μην με αρχίσεις πάλι στα δύσκολα?????
Κάτι ευκολο που να πάιζει σωστά .....
Κάτι του στυλ denon au-s1?

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.469

Η μανα του χωσέ δεν εκλαψε ποτέ,τωρα ομως θα κλαψει.

Εσένα μωρή μουσίτσα θα σε φιάξω αργότερα , γιατί τώρα είμαι απασχολημένος.
Θα σου δείξω εγω το έργο , μούργο.........
Ε μουργο...............................................:142:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Exei διαβασμα το λινκ του Κωσταυτια .Και παραπομπη σε μισοετοιμα μπλιμπλικια.Ισως ειναι .... η λυση

Reaction score
3.967

Αν για κεφαλη των ~500€ θες 1500 € για step-up /phonostage μηπως χασαμε την μπαλλα πατριωτη?
Εγώ λέω ότι για ένα καλό phono stage θέλεις 1.5k.
To πόσο παραπάνω μπορείς να φθάσεις είναι άλλο θέμα.
Το αν θεωρείς τα 5 κατοστάρικα για την κεφαλή, λίγα, πάλι άλλο θέμα.

Το 1,5 χιλιάρικο είναι πολύ καλή βάση γιά να αξιοποιήσεις το λοιπό σύστημα.

Γιά να μας πεί κ ο νεαρός με το Creek, πόσα έχει χώσει για το υπόλοιπο σύστεμ?

Τσιγκουνιές στο φόνο ωρέ χαι εντάδες?
Κρατάτε με μην κάνω φόνο...:138:

Reaction score
460

Εγώ λέω ότι για ένα καλό phono stage θέλεις 1.5k.
To πόσο παραπάνω μπορείς να φθάσεις είναι άλλο θέμα.
Το αν θεωρείς τα 5 κατοστάρικα για την κεφαλή, λίγα, πάλι άλλο θέμα.

Το 1,5 χιλιάρικο είναι πολύ καλή βάση γιά να αξιοποιήσεις το λοιπό σύστημα.

Γιά να μας πεί κ ο νεαρός με το Creek, πόσα έχει χώσει για το υπόλοιπο σύστεμ?

Τσιγκουνιές στο φόνο ωρέ χαι εντάδες?
Κρατάτε με μην κάνω φόνο...:138:
Καλημερα σε ολους.Θα απαντησω στην παραγραφο ο νεαρος με το creek που προφανως ειμαι εγω.(με παντα φιλικη διαθεση).
Ειχα στην κατοχη μου ενα αξιολογο συστημα πλατω (linn lingo,pre pre mark levinson κτλ), και αντιμετωπιζα σοβαρο προβλημα στην ευρεση καλογραμμενων δισκων,και γενικα στην ευρεση δισκων ευρειας κυκλοφοριας.
Δεν ακουω καθολου κλασικη μουσικη,βαρια τζαζ κτλ,που απο τους συγκεκριμενους εχει απειρους ο Λ Στεφανιδης και ηδη εχω και εγω στην κατοχη μου.
Θελω να ακουω και εμπορικη μουσικη,ξενο και Ελληνικο ρεπερτοριο το οποιο δεν υπαρχει σε δισκους.
Τελος παντων ειναι τις πασις γνωστο η μη παραγωγη και κατ επεκταση η ευρεση δισκων ευρειας κυκλοφοριας.
Με αυτον το γνωμονα λοιπον αποφασισα να πουλησω το συστημα του πλατω και να μην ξανασχοληθω ,σε επιπεδα χαι εντ,παρα μονο σε επιπεδα χαι φαι.
Ετσι λοιπον κατεληξα σε ενα αξιοπρεπη πλατω sl 1210 mkii,με κεφαλη denon 304,μονο και μονο για να ακουω ενιοτε τους παλιους δισκους μου.
Για την αγορα της κεφαλης με εβαλε στο "τρυπακι"ο Γιαννης και επειτα απο παζαρι του θανατα την πληρωσα 250ε.Ποσα πρεπει να δωσω λοιπον για ενα αξιολογο phono,που να υποστηριζει αυτην την δυστροπη κεφαλη?Διπλασια τιμη η τριπλασια του πλατω και της κεφαλης?
Ενταξει γνωριζω πολυ καλα την καλυτερη αποδωση ενος πλατω των 20.000ε εναντι ενος cd player,αλλα?
Τελος παντων υπαρχουν πολλοι ανασταλτικοι παραγοντες για την αποκτηση ενος ακριβου πλατω με ολα τα συνοδευτικα του,που πολλοι πιστευω οτι συμφωνουν,και ειδικα τωρα που στο αμεσο εγγυς μελλον η τεχνολογια των οπτικοακουστικων μεσων θα μας δειχνει τον μονοδρομο του pc.

Reaction score
3.967

[
QUOTE=antkots;1162704]Καλημερα σε ολους.Θα απαντησω στην παραγραφο ο νεαρος με το creek που προφανως ειμαι εγω.(με παντα φιλικη διαθεση).
Ειχα στην κατοχη μου ενα αξιολογο συστημα πλατω (linn lingo,pre pre mark levinson κτλ), και αντιμετωπιζα σοβαρο προβλημα στην ευρεση καλογραμμενων δισκων,και γενικα στην ευρεση δισκων ευρειας κυκλοφοριας.
Δεν ακουω καθολου κλασικη μουσικη,βαρια τζαζ κτλ,που απο τους συγκεκριμενους εχει απειρους ο Λ Στεφανιδης και ηδη εχω και εγω στην κατοχη μου.
Θελω να ακουω και εμπορικη μουσικη,ξενο και Ελληνικο ρεπερτοριο το οποιο δεν υπαρχει σε δισκους.
Τελος παντων ειναι τις πασις γνωστο η μη παραγωγη και κατ επεκταση η ευρεση δισκων ευρειας κυκλοφοριας.
Με αυτον το γνωμονα λοιπον αποφασισα να πουλησω το συστημα του πλατω και να μην ξανασχοληθω ,σε επιπεδα χαι εντ,παρα μονο σε επιπεδα χαι φαι.
Ετσι λοιπον κατεληξα σε ενα αξιοπρεπη πλατω sl 1210 mkii,με κεφαλη denon 304,μονο και μονο για να ακουω ενιοτε τους παλιους δισκους μου.
Καλημέρα Αντώνη!

Βρέ σύ, πολύ βαρηά με πήρες!!!!!

Εγώ ήθελα να την πώ στον Κορίνθιο STAR No2 που μούβγαλε γλώσσα:126:

Για την αγορα της κεφαλης με εβαλε στο "τρυπακι"ο Γιαννης και επειτα απο παζαρι του θανατα την πληρωσα 250ε.Ποσα πρεπει να δωσω λοιπον για ενα αξιολογο phono,που να υποστηριζει αυτην την δυστροπη κεφαλη?Διπλασια τιμη η τριπλασια του πλατω και της κεφαλης?
Ενταξει γνωριζω πολυ καλα την καλυτερη αποδωση ενος πλατω των 20.000ε εναντι ενος cd player,αλλα?
Τελος παντων υπαρχουν πολλοι ανασταλτικοι παραγοντες για την αποκτηση ενος ακριβου πλατω με ολα τα συνοδευτικα του,που πολλοι πιστευω οτι συμφωνουν,και ειδικα τωρα που στο αμεσο εγγυς μελλον η τεχνολογια των οπτικοακουστικων μεσων θα μας δειχνει τον μονοδρομο του pc.
[/QUOTE]

Μιά χαρά είν όλα κ το Creek εξαιρετικό!!!:142:

Σίγουρα όμως για να χαρείς (ξανά-μανά εγώ το βιολί μου) το SL και την κεφαλή σου πρέπει να ξαναχώσεις!:126:

Αυτηνής της Κορινθομουρμούρας με το πλακετοφετίχ της θα της εξηγήσω εκ του κοντινού το Σάββατο 18/9..

Εσύ θάρθεις??

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Εξοπλιζομαι και αντεπιτιθεμαι στον Βολο

Ποιον ειπες Νο 2 ρε ξενηστικομενε ?

Τα 500 € δεν ειναι λιγα μεν αλλα υπαρχουν και 2000 &3000 & ..(μην πω νουμερο και θεωρηθει προσβολη δημοσιας αιδους)
Για ενα μετριο πικαπ των 500 € ενα step-up καταργημενο απο αμφιβολη προελευση στα 1000 $+μεταφορικα ειναι μεγαλο ρισκο.Και με πολυ καλη προαιρεση προσπαθω να βοηθησω τον ....ξαδερφο απο πιθανη χλαπατσα.(δεν αμφισβητω το Denon αλλα καταργημενο....)

Το πλακετακι της DACT δειχνει εξαιρετικα χαρακτηριστικα,παιρνει πανω οτι κεφαλη κυκλοφορει και πιθανον κυκλοφορησει στο μελλον(εκτος βοϊδοκεφαλης και ξεροκεφαλης).
Εχω καταλαβει οτι ενδιαφερεται για ουσια και οχι ταμπελα οπως ....μερικοι αλλοι (εκτος Sansui &Denon βεβαια:137:) οποτε η λυση της πλακετας μου φανηκε ιδανικη για τωρα αλλα και για το μελλον
που θα αποκτησει ενα σοβαρο συστημα με λαμπες:113::113:

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.796
Members
38.495
Νεότερο μέλος
JGmag