Denon avp a1hd- poa a1hd

Reaction score
29.542
Θα ήθελα την γνώμη σας , για το παραπάνω ντουέτο.Το εχω εδω και καιρό , αλλά επειδή , σαν ενεργό μέλος πλέον ανήκω εδω και μόνο, θα ήθελα να ακούσω μερικές γνώμες.
Φυσικά εγω τα βρίσκω και τα δυο εξαίρετα μηχανάκια.Νομίζω οτι είναι κιόλας , με πολύ χαμηλό θόρυβο , με απουσία ηχητικού χαρακτήρα, μιας και ότι τους δίνεις στο δίνουν πίσω απλά ενισχυμένο. Παρόλα αυτά θα ήθελα έτσι να ακούσω και μερικές άλλες γνώμες.Ας πούμε κάποιος θα μπορούσε να πει , καλά μηχανάκια αλλά ασήκωτα ρε παιδί μου, 27,5 ο προ , και 60 ο τελικός.Αυτά είναι όντως νούμερα που εχουν αποτρέψει κόσμο απο το να τα αγοράσει. Δεν κάνω πλάκα.Γνωστός που είδε και άκουσε έμεινε εκστασιασμένος, αλλά όταν άκουσε το βάρος έφυγε τρέχοντας. Ναι εντάξει δεν είναι high endάς, το παιδί , μαμάκιας είναι , και τώρα γυναικάκιας.Μέχρι που με ρώτησε με τι κλάρκ έφερα τον τελικό επάνω , και όταν του είπα με τα χέρια εγω μόνος μου σταυροκοποιότανε σαν βλαμένη θεούσα.ANYWAY θα ήθελα να κούσω μερικές απόψεις. Οχι δεν νομίζω οτι εχω το καλύτερο home cinema ston k;osmo . το ξέρω.χαχα.Θέλω απόψεις.
Οχι του αργύρη , γιατί με αυτόν κάποια στιγμή θα σκοτωθούμε για το ποιός εχει τον καλύτερο προ.
Απλά έτσι δυο λόγια.

Reaction score
29.542
Απάντηση: Denon avp a1hd- poa a1hd

Σε συνέχεια επειδή αυτοί που ξέρουν θα ρωτήσουν τι ηχεία τι χώρος ?
Απαντώ": τα ηχεία είναι τα αυλός τα φιάχνει φίλος στην αργυρούπολη , ευαισθησία 89db τα μικρά με 90wrms πρόσληψη ισχύος , 95db τα μεγάλα με πρόσληψη 270wrms στο κανάλι.Α και αντίσταση ΟΛΑ 8OHMS - MIN 6OHΟπως καταλαβαίνετε εχω στήσει ενα Home cinema γύρω απο τα ηχεία , και οχι το ανάποδο.Ναι ξέρω θέλει χώρους. Ε εγω τους εχω , ας είναι καλά ο αείμνηστος μπαμπάς μου.Αυτού του ανθρώπου του οφείλω παρα πολλά και ας είναι εκεί που πάνε όλοι οι καλοί άνθρωποι.
Anyway ο χώρος δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολος αλλά μεγάλος., περίπου 90 τμ με ενα γ στο ενα τέλος εκεί που είναι το δεξί ηχείο που του γ@μάει την απόκριση. το άλλο το αρ είναι πιο κοντά σε τοίχο όπου επίσης γ@μάει την απόκριση.Και επειδή δεν το συζητώ να αλλλάξω τον χώρο σκέφτομαι τρόπους να βελτιώσω την ακουσςτική του όσο μπορώ.

Reaction score
29.542

SORRY για το μακροσκελές αλλά δεν γινόταν διαφορετικά.

Reaction score
5

Οχι του αργύρη , γιατί με αυτόν κάποια στιγμή θα σκοτωθούμε για το ποιός εχει τον καλύτερο προ.
Απλά έτσι δυο λόγια.
Την δικη μου την θες? :421:

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.719

Dream machines! Αλλά φίλε μου πόσες γνώμες περιμένεις να διαβάσεις για μηχανήματα που κοστίζουν πολλές χιλιάδες ευρώ; Νομίζεις ότι τα έχουν πολλοί για να σου πουν την άποψή τους; Και σε σύγκριση με ποιά άλλα; Και αυτό για το βάρος, είναι αποτρεπτικό για την αγορά τους ή μήπως η τιμή τους είναι που φοβίζει;
Φιλικά,
Γιάννης
Υ.Γ. Είμαι φανατικός της DENON και μπορώ να αντέξω το βάρος τους όσο μεγάλο και να είναι...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ΠΡΟΣΩΠΙΚA πιστευω οτι ενα τετοιο σετ θα το αγοραζε μονο ενας ΤΡΕΛΛΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ με την denon μιας και με πολυ λιγοτερα λεφτα αγοραζεις περισοτερα βατ (χωρις την αναγκη ανεμιστηρων-κλιματιστικων-ιονιστων).Και ενα προ που κλεινει το ματι στον denon ψιθυριζοντας του .Που ειναι το dsx-llz σου.
Ποσο ειπαμε οτι κανεις τριπλα και λεφτα?
Και με λιγοτερα λεφτα -και πιο πολλα κολπα.....
Ελα αλεκο..........

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Μιραζουν πληροφορια στα μπροστα ψηλα καναλια
(και τα δυο)+ το dsx εχει την δυνατοτητα και για αλλο ενα ζευγαρι μπροστινα πιο απλωτα απο τα l-r μας.Το αποτελεσμα ειναι χαρακτηρισιμο μονο οταν το ζησεις.Οτι καλυτερο υπαρχει σημερα.

Reaction score
29.542

Μιραζουν πληροφορια στα μπροστα ψηλα καναλια
(και τα δυο)+ το dsx εχει την δυνατοτητα και για αλλο ενα ζευγαρι μπροστινα πιο απλωτα απο τα l-r μας.Το αποτελεσμα ειναι χαρακτηρισιμο μονο οταν το ζησεις.Οτι καλυτερο υπαρχει σημερα.
Καλά κουβέντιαζε εσυ.
Οταν δεν εχεις ήχο της προκοπής, ψάχνεις να τον φιάξεις, με iiz, dsx, και άλλες αηδίες.
Τι να μας πεις ρε κατακαημένε?Οτι εχεις σοβαρό προ και τελικό? η ΟΤΙ Ο POA εχει ανεμιστήρες επειδή δεν εχει ψύκτρες? Για ρίξε καμιά ματιά να δεις εμβαδόν ψύκτρας του Poa και μετά ελα πες μου τι εχει ο ερθάκος.Οσο για τον προ σου είναι για γέλια συγκριτικά με τον avp.Σαφώς και δεν συγκρίνονται , γιατί πολύ απλά είναι σε άλλες κατηγορίες.
Και μην μου αρχίσεις τα κουλά οτι δεν παίζει τρείς φορές καλύτερα.Παίζει τόσες φορές καλύτερα οσες για να ψηθώ να τον αγοράσω.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Audyssey DSX

Dolby Pro Logic IIz

Aυτά είναι τα link,ε?

Ενδιαφέροντα.Σύγκρινέ κανείς και τα 2,για να έχουμε καμιά μάχη?
Επίσης κάτι ακόμα.Σε κάποια παλαιότερα εφέ(από dolby ή dts)παρουσιαζόταν μείωση της έντασης όταν έμπαιναν στο παιχνίδι.Τώρα ισχύουν τέτοι τερτίπια ή τα έχουν ξεπεράσει?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

1 γιαννη περιορισου στις ΑΝΤΙΚΕΣ σου, ετσι και αλλιως δεν εισαι για αλλαγες (που να αλλαζεις προ
και που να κρεμας ηχεια)
2 στριφτε το πως αντιλαμβανεται καθενας τον ηχο ειναι διαφορετικο.Την παρασκευη ακουγαμε 3 ατομα dsx-txh-diiz Ο καθενας ακουγεται οτι ηθελε.
Σαφως και εχουν ξεπεραστει μιας και εχουμε 3 θεσεις ρυθμισεως για το ποσο θα κανουν αισθητη την παρουσια τους τα υψηλα ηχεια.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Την παρασκευη ακουγαμε 3 ατομα dsx-txh-diiz Ο καθενας ακουγεται οτι ηθελε.
Ρε γμτη δεν μιλάμε για χροιές και π@π@ρ1ες Μαρίτσα μου.Για άνοιγμα στο ηχητικό πεδίο μιλάμε και πόσο καλά αποδίδονται τα εφέ(άμα βρέχει να κελαηδάει το ταβάνι πχ).3 άτομα και ακούγατε ο καθένας ό,τι ήθελε?:139:

Σαφως και εχουν ξεπεραστει μιας και εχουμε 3 θεσεις ρυθμισεως για το ποσο θα κανουν αισθητη την παρουσια τους τα υψηλα ηχεια.
Η μείωση της έντασης υπήρχε σε ΟΛΑ τα κανάλια.Να δεχτώ το γεγονός ότι ίσως να μοιράζεται η ίδια ισχύς σε περισσότερα κανάλια,αλλά υπήρχε και με την ίδια ισχύ σε αντίστοιχία.Για αυτό ρωτάω ο καψερός.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Denon avp a1hd- poa a1hd

Ρε γμτη δεν μιλάμε για χροιές και π@π@ρ1ες Μαρίτσα μου.Για άνοιγμα στο ηχητικό πεδίο μιλάμε και πόσο καλά αποδίδονται τα εφέ(άμα βρέχει να κελαηδάει το ταβάνι πχ).3 άτομα και ακούγατε ο καθένας ό,τι ήθελε?:139:

αι θινκ δεν ανεφερα πουθενα χροιες +αλλα
απλα καποιος καταλαβε το κεντρικο να παιζει πιο λιγο λογο των ψηλων καναλιων.
Οσο αφορα αν θες η θυρα ειναι ανοικτη προς ακροαση 9,1 κατω απο dsx-iiz και το καθενα μονο του , και με thx ultra 2 cinema.

Η μείωση της έντασης υπήρχε σε ΟΛΑ τα κανάλια.Να δεχτώ το γεγονός ότι ίσως να μοιράζεται η ίδια ισχύς σε περισσότερα κανάλια,αλλά υπήρχε και με την ίδια ισχύ σε αντίστοιχία.Για αυτό ρωτάω ο καψερός.
μειωση εντασης δεν υπαρχει δινεις-κοβεις οσα db θες ανα ηχειο all over.
Το μελλον ειναι εδω.-

Reaction score
29.542

Καλά κουβέντιαζε εσυ , με το iiz kai to dsx.
Είπαμε αμα έχεις μάπα αντί για ηχο βάζεις εξτρα κανάλια μπας και ακούσεις κανά εφφέ γιατί αλλοιώς δεν.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

συμφωνα παντα με τα λεγομενα σου παντα.Γιατι να το βαλει (που δεν θα το βαλει) η ντενον ? αφου εχει σουπερ ηχο?
Στο ειπα ρειξε στα μπαζα τη σιδερια

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

οσο για την αλλη σιδερια ο ερθ εχει 500 square inces of heat radiating serface per channel
το πανακριβο μπαζο σου ποσες ιντσες ?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Κάθε mία μονάδα ισχύος μπλοκ έχει μια γιγαντιαία ψύκτρα διέλασης και ανοδιωμένο αλουμίνιο. Eπιφάνεια είναι μεγαλύτερη από 3300 cm2. Για να βάλετε αυτό το πρίσμα, αυτό αντιστοιχεί σε μια επίπεδη κομμάτι αλουμινίου 57 x 57 εκατοστά. Μια μεγάλη έκταση αποτελεί προϋπόθεση για την απαγωγέα θερμότητας μπορεί να προσφέρει αποτελεσματικά τη θερμότητα εμπορίας τρανζίστορ. Μια μεγάλη επιφάνεια από μόνη της δεν είναι αρκετή ώστε να αποτελέσει ένα αποτελεσματικό σύστημα ψύξης.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis