Denon avp a1hd- poa a1hd

Reaction score
29.556
Απάντηση: Denon avp a1hd- poa a1hd

Φώναζε οσο θέλεις, αλλά εσυ και η ερθ poa δεν μπορείτε να βγάλετε.Πάρτο χαμπάρι.
Και για να μην σου μένουν ψευδαισθήσεις 57χ57 είναι και οι ψύκρες του poa , για την ακρίβεια είναι 58.5x59, αν δεν σε χαλάει αυτό.
Απλά για να μην μας λες οτι το μηχανάκι σου εχει πιο μεγάλες ψύκτρες.
Βέβαια τον τελικό αργυράκο μου δεν τον κάνουν οι ψύκτρες αλλά η σχεδίαση , το τροφοδοτικό - κυρίως - και τα υλικά.Η ερθ τι να μας πει? οτι χρησιμοποίησε τρανζίστορς toshiba , πρώτη φορά στη ζωή της? ε και? Μόνο και μόνο με την χρήση σοβαρών τρανζίστορσς, δεν πετυχαίνει η συνταγή, θανασάκη?//////////////
Θέλει και πολλά άλλα για να δουλέψει σωστά ενας τελικός.
Τέλος πάντων τόσα ξέρεις τόσα λες.

Reaction score
29.556

Οσο για τα υποτιθέμενα watts , Ε τι να κάνουμε ? δεν τα αγοράζουμε όλοι με το κιλό.
Εγω προτιμώ τα λίγο λιγότερα και καλύτερα της denon απο της ερθ.
Είναι στάση ζωής βλέπεις.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Τι καλά θα ήταν να σταματούσε το chat και να συνεχίζαμε με τα εν λόγω μηχανήματα:126:.Κανά review,κανα-δυό φωτό,κτλ.

Reaction score
0

Λοιπον John, κοιτα και λιγο τον PIONEER SUSANO. Τα μισα χρηματα, τα ιδια watt, μια συσκευη, απιστευτα ομορφος και παρομοιομες επιδοσεις με το υπερτιμημενο ντουετο της DENON. Οι φιλοι μας στο Αμερικανικο forum δυσκολευονται πολυ να βρουν διαφορες στις επιδοσεις...

Reaction score
1

Λοιπον John, κοιτα και λιγο τον PIONEER SUSANO. Τα μισα χρηματα, τα ιδια watt, μια συσκευη, απιστευτα ομορφος και παρομοιομες επιδοσεις με το υπερτιμημενο ντουετο της DENON. Οι φιλοι μας στο Αμερικανικο forum δυσκολευονται πολυ να βρουν διαφορες στις επιδοσεις...
μπορει να ειναι οντως υπερτιμημενο το συγκεκριμενο συνολο αλλα κατα την ταπεινη μου αποψη κανενας AV - ακομη και αυτο το τερας ο PIONEER SUSANO- δεν ειναι σε θεση να τα βαλει με ενα καλο σετ τελικου και προενισχυτη.....ακομα και μικρότερη αξιας.....

Reaction score
29.556

λοιπόν παίδες , εγω λέω οτι ότι πήρε οα καθείς πήρε.'
Γιατί το κουράζουμε?
Εγω πήρεα αυτό που ήθελα, και όλοι οι άλλοι ότι ήθελαν...................

Reaction score
29.556

Παιδιά εχω ακούσει suzano και η εντύπωση ήταν οτι έπαιζε με τελικούς.
Δεν μπορώ να πω , το μηχάνημα παίζει καλά, ,, αποστειρωμένα μεν καλά δε.
Εναν παρεμφερή ηχο εχει και η denon , ψιλοαποστειρωμένο αλλά εξαιρετικά ελεγχόμενο.
Μερικοί τον αποκαλούν κλινικά νεκρό.Ε ναι λοιπόν εγω αυτόν τον ηχο θέλω , που δεν βάζει η βγάζει το , οτιδήποτε απο την μουσική, είναι εκεί και δεν κ
ανει κάτι άλλο απο το να παίζει μουσική.Μόνο αυτό.
Αυτό πρέπει να κάνουν οι προ και τελικοί, τώρα αν το κάνουν είναι άλλο θέμα.
Ομως τα δικά μου denonάκια το κάνουν και με τοπαραπάνω.
Χαίρομαι να ακούω μουσική απο δαύτα.

Reaction score
6
Nice, very nice.

John, μπορείς να μας πεις λίγα λόγια για το Denon Link; Βλέπω ότι τα μηχανάκια το έχουν. Διαφορές ουσιαστικές στον ήχο σε σχέση με την HDMI; καθώς και λίγα λόγια για το player. Έχεις χρησιμοποιήσει καθόλου τη balanced σύνδεση;

Reaction score
29.556

Εεε εχουμε και λέμε, @τακηςχ, όπως λέει και ο nkaral, δεν μπορρεί να συγκριθεί κανένας ολοκληρωμένος με σετ προ τελικού.οPOA είναι 10χ150/8, 10χ300/4.
Γεφυρώνοντας κανάλια, πάει στα 300/8, 500.4, οποιαδήποτε κανάλια.Μελίγα λόγια, δλδ γεφυρώνουμε όποια κανάλια θέλουμε.Εγω τον χρησιμοποιώ σαν 3χ300/8, και 4χ150/8.
Οδηγώ τα 3 μπροστά με 300, και τα 4 sourounds με 150 , το καθένα.Σύνδεση balanced αφού και ο προ και ο τελικός αλλά και το player έχουν true balanced τοπολογία.
Αααααλος ηχος. Απίστευτη υσηχία. Δεν ακούγεται ούτε σσσσσσ που κάνουν οι πιο πολλοί τελικοί σε idle. Τι να πω για δυναμικά? για καθαρότητα, για χροιές?
pleo , το denon link4 συγκρινόμενο με το hdmi, εχει διαφορές αλλά μικρές, στο jitter.
Σε άμεση αντιπαράθεση με το dl4 ο ηχος εστιάζει καλύτερα , ποιο γρήγορα και με μεγαλύτερη σαφήνεια.Τόσο σε ταινίες οσο και σε μουσική.Βέβαια στη μουσική το αποτέλεσμα είναι εμφανώς ανώτερο , λιγότερο ξερό , πιο ρευστό θα έλεγα , και κυρίως πιο γλυκό, πιο μαλακό.Τα πρίμα και οι μεσαίες βγαίνουν γλυκά-ες , και το μπάσσο αποκτά καλύτερο έλεγχο.Πρωτού το δοκιμάσω δεν είχα και την πιο σαφή άποψη για το τι είναι το jitter.
Τώρα για την balanced σύνδεση τι να πω? τα είπα.
Με xlr είναι συνδεδεμένος ο προ με τον τελικό , και η αναλογική έξοδος του player με τον προ.Το player , διαδέχθηκε το denon dvd-2500bt, το οποίο υπάρχει ακόμα στο ρακ.
Το 2500 είναι transport, και σαν τέτοιο αξιολογείται σχεδόν με άριστα 10.Απο την άλλη το dvd a1ud , είναι σε άαααλλη κλάση. Αρκετά καλύτερη εικόνα, πιο ζωντανή πιο καθαρή ,με πολύ ζεστά και σωστά κορεσμένα χρώματα.Για να καταλάβετε η διαφορά στην εικόνα μεταξύ τους είναι κατ εμε απο το 8 στο 10.Τώρα στον ηχο ε καλά εκει το μηχανάκι δεν παίζεται με τίποτα.Ξαναακούω όλα μου τα sacd, cd, και δεν το πιστεύω.
Ιδίως μέσω xlr , όπου παίζουν τα δικά του dacs, και δίνει στον προ κατευθείαν στο volume και απο εκεί στον τελικό, ο ηχος του είναι απίστευτος.Αναλυτικός άνετος αβίαστος , γλυκός , ξεκούραστος, και κάμποσα άλλα επίθετα.
Εχω και το sony cdp-xa7es, το οποίο στην εποχή του ήταν απο τα λίγα players.
Το a1ud , παίζει αισθητά καλύτερα, πολύ πιο γλυκό και αναλυτικό.
Με λίγα χμμ , πολλά λόγια αυτά.

Reaction score
29.556

Για οτι άλλο θέλετε στην διάθεσή σας.Εννοείται και για ακράσεις και θεάσεις.
Α σήμερα προ ολίγου μου ήρθε και η νεα οθόνη. OS 120" , japan .
Mεγειές μου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut