Denon avp a1hd- poa a1hd

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Denon avp a1hd- poa a1hd

με για σου , αν και χθες με καταραστικες και σχολασα 23.38 .Με ωρα εναρξης 07.16.Ξανα μεγια σου.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

η εικονα εγινε αναλογη του ηχου?

Reaction score
29.549

Ε κάτσε ντε ακόμα δεν την κρέμασα, μόνος μου δεν μπορώ.Θα γίνει όμως σίγουρα ανάλογη του ηχου.

Reaction score
281

Mε τον 5000, αναλογη πολυ το αμφιβαλλω.
Με μια stewart κατι θα εκανες, αλλα....
Μεγειες ομως σε καθε περιπτωση

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Ντινο καμμια στιουαρτ και καθε στιουαρτ δεν μπορει να κανει την εικονα αναλογη του ηχου του γιαννη.Αν το εννοεις απο αποψη ποσού , ναι τοτε θα ηταν ολα μεγαλα.

Reaction score
29.549

Εσυ τώρα τι θέλεις και πετιέσαι μέσα στην μέση?
Νομίζεις οτι εχεις προβολέα , με το 10ράκι?
Μπορεί σήμερα η αύριο , να κρεμαστεί η μεγάλη os , ελα καμιά βόλτα απο δω να δείς τι σημαίνει εικόνα.

Reaction score
281

Thanks dino kai argi.Ομως ρε dino δεν σε καταλαβαίνω τι εννοείς?
Εννοω οτι ενας προβολεας της κατηγοριας των 2000 ευρω, θεωρητικα τουλαχιστον, δεν μπορει να σταθει στο "υψος" των απαιτησεων ενος σοβαρου homecinema, οταν το part "ηχος", κοστισει κοντα στις 15 φορες περισσοτερο.
Παντα θεωρητικα βεβαια :137:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Θεωρητικα παντα
αν η στιουαρτ ειναι η πιο φτασμενη οθονη
θελεις ενα κρελ των 30 χιλιαδων σαν προ
θελεις 9 μονομπλοκια καρι 600βατα
9 ηχεια τραιαντ πλατινας
Για να εχεις μια καποια ισοροπια
Αλλιως απλα πεφτεις κατηγορια-ες.
Και επειδη δεν νομιζω να υπαρχει τετοιο σετ εν ελλαδι.Ας κατσουμε στα αβγα μας εκαστος

Reaction score
281

Ελα βρε Αργυρη, δεν μιλαω για την στιουαρτ.
Μιλαω για τον benq 5000 σαν πακετο με τους Denon που εχει ο Γιαννης. (για τα ηχεια δεν εχω αποψη τι σοϊ ειναι)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Το σετ του γιαννη θεωρω οτι ειναι πιο διαχρονικο απο καθε 5000.Αλλιως θα επρεπε να αγορασει κατι ακριβοτερο- με ιδιου επιπεδου ημερομηνια ληξης.Γενικα αυτη την στιγμη (+- καποιους μηνες) απο την στιγμη που εχεις ενα προβολεα 1080π που προβαλει με αξιοπρεπεια δεν τον κουνας μεχρι να ερθει το 3d - και να ειναι και λεντ.Αλλιως σημερα ενας κορυφαιος σονυ σε ενα χρονο + θα ειναι οτι ειναι ο 5000 σημερα(ενας καλος προβολεας).

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Και το σημαντικοτερο ειναι οτι ο γιαννης ειχε πρωτα τον 5000 και μετα πηρε το σετακι της ντενον.Με αυτη την λογικη θα επρεπε αμεσως να αλλαξει προβολεα, κατι που σοφα δεν εκανε.

Reaction score
29.549

Ντινο είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την ολοζώντανη εικόνα του 5000, και δεν εχω λόγο να τον αλλάξω, προς το παρόν.Είδα και σονυ 80 και δεν μου είπε τίποτα.Αν αλλάξω θα πάρω κάτι σοβαρό με led. Oταν βγούνε .Αντίθετα , η οθόνη που με απασχολούσε ,αλλάζεται.
Ξαναλέω οτι η εικόνα ενος καλοστημένου 5000 δεν εχει τίποτα να ζηλέψει απο πολλούς άλλους προβολείς.

Reaction score
81

Μιραζουν πληροφορια στα μπροστα ψηλα καναλια
(και τα δυο)+ το dsx εχει την δυνατοτητα και για αλλο ενα ζευγαρι μπροστινα πιο απλωτα απο τα l-r μας.Το αποτελεσμα ειναι χαρακτηρισιμο μονο οταν το ζησεις.Οτι καλυτερο υπαρχει σημερα.
Καλημερα!Αθτο το συστημα με αλλη ονομασια το ειχε και η Yamaha στα μεγαλα μοντελα της.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

H μονη σχεση με το της γιαμαχα ειναι οτι εχουν <υψηλα> ηχεια.
Κατα τα αλλα το πως μoιραζεται η πληροφορια δεν εχει σχεση.Πολυ πιο ψαρωτικο και εντυπωσιακο το dsx οπως και το ΙΙz.

Reaction score
0

Δεν καταλαβαινω γιατι το βαρος ενος μηχανηματος μπορει να αποτρεψει καποιον απο την αγορα του.τα 1450W της καταναλωσης,να το δεχτω.Λογω της κατoχης ενος PIONEER LX91,προτιμησα να παρω τον SUSANO.Αν ομως το player ηταν DENON,πιθανον να επαιρνα και γω αυτο το σετ.Διοτι,καποια πραγματα δεν χρειαζεται καν να τα δεις απο κοντα,για να καταλαβεις οτι ειναι εξαιρετικα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Εγω παλι αν και τρελλος πιονερακιας , αγορασα προ της onkyo.Αυτον θεωρησα οτι την στιγμη και στην τιμη που το πηρα ειναι μπαι φαρ οτι καλυτερο.Και εχω για πλειερ ενα 91 -και τελικο τον βαρυτατο ερθ .

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514